Şimdi Ara

Tham1Phicm Adlı üye Buraya Bak ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadasım umarım aLırsın paranı yada istedigin char ini
    o kısıyee yazıklar oLsun bu kadar mı kuculur bır ınsan
    senın annen senı bolemi yetiştirdi eger bole yetiştirdiyse...........
    anladın sen
  • geçmiş olsun yapanların anaları saolsun
  • Adına yakışan birşey yapmış, geçmiş olsun kardeş...
  • geçmiş olsun kardeşim
  • Sakaryaya gidicem zaten bunu kendisinede söyledim ciddiye almıyor gelemez sanıor herhalde ama adresini bulmaya calısıorm su anda. İnş bulurum
  • Almak istediğin char eğer saturndeki K_r_a_L isimli xbow charsa onuda çalmıştı zaten. Arkadaşlar char alırken birilerine sorun birilerini aracı tutun ve hatta imkanınız varsa elden yapmaya özen gösterin. O kişiyi benim bi arkadaş tanıyor adresi varmıdır bilmem ama senin için sorabilirim. Benim wizardı almak istemişsin görüşemedik nasip değilmiş. Geçmiş olsun daha dikkatli ol bundan sonra.
  • Böyle kisilerden nefret ediyorum.Daha o yaslarda dolandyrycyly?a ba?lyyorlar.Daha bir kaç saat önce Dolandyrylmaktan son anda kurtuldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sro_client -- 21 Ocak 2009; 21:07:37 >
  • evet tam adına yakışan bir şey yapmış.
    tham1phicm

inş. alırsın charınıda paranıda.
  • birader öncelikle git bir karakola yada bir polis akraban varsa derdini anlat tamam paranı alırsın.cep numarası var hatta ev numarası varsa işin çok kolay olur.umarım alırsın.

char alıcak arkadaşlara da tavsiyem satan kişi sizi ev numarasından arasın numarayı kaydedin gerisi kolay.
  • quote:

Orjinalden alıntı: to iMMortalize

birader öncelikle git bir karakola yada bir polis akraban varsa derdini anlat tamam paranı alırsın.cep numarası var hatta ev numarası varsa işin çok kolay olur.umarım alırsın.

char alıcak arkadaşlara da tavsiyem satan kişi sizi ev numarasından arasın numarayı kaydedin gerisi kolay.

Polis e diyebileceği bişe yok abi ben char aldım vs mi dicek kanıt yok bi kere ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.