Thank Goodness You're Here! Kuzey İngiltere'nin esrarengiz kasabası Barnsworth'da geçen absürt bir komedi oyunudur. Gezgin bir tüccar olarak turistik yerleri gör ve gittikçe tuhaflaşan işler vermeye nedense pek hevesli olan yerlilerle tanış. Tuhaf bir Kuzey İngiliz kasabasının belediye başkanıyla yapacağı büyük bir toplantıya erkenden gelen gezgin bir tüccar; kendisine giderek daha tuhaflaşan işler vermeye epey hevesli olan yerel halkla tanışmaya ve etrafı keşfetmeye koyulur. Önemli Not: Dosyaları çıkarma işlemini yaparken 7zip veya Winrar gibi bir program kullanmanız zorunlu. Dosyalar neredeyse 2 GB olduğundan yüksek sıkıştırma uyguladım ve Windows'un kendi uygulaması ne yazık ki bu sıkıştırmayı çözümleyemiyor. Kurulum: Oyunun kurulu olduğu klasördeki VERSION ile başlayan metin dosyasından oyununuzun versiyonunu öğrenip aşağıdaki indirmelerden oyununuza uygun olanı seçin. Zip dosyasının içindeki Thank Goodness You're Here!_Data klasörünü oyunun kurulu olduğu dizine atın ve değiştirme işlemini onaylayın. Kurulum Videosu: Yusuf Durmuşyoutube Türkçe Yama: https://forum.donanimhaber.com/thank-goodness-you-re-here-turkce-yama--159415647 https://www.youtube.com/watch?v=LGnGwrlypTA&feature=youtu.bev1.6.1 (Güncel Steam Versiyonu) Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.v1.5.0 Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.v1.4.1 (Güncel Epic Games Versiyonu) Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Not: Yamada hatalı olduğunu gördüğünüz/düşündüğünüz yerleri konuya cevap olarak atarsanız güncellemesini yaparım. Yamadan Görseller: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkipperSkip -- 7 Ocak 2025; 21:57:46 > |
Thank Goodness You're Here! Türkçe Yama
-
-
Tebrikler bayağı uğraştığını gördüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. Yepyeni bir dosya yapısına sahip olması ve IL2Cpp olması epey uğraştırdı evet
Emeğine sağlık hocam, konunuz ana sayfama düştü bende oyunu sayenizde indirip oynadım, normalde indie oyunlara hiç bakmayan insanım ama bu çok düşünülmüş ve mizahı hoş bir oyun olmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beğenmenize sevindim. Teşekkürler.
ikiside çalışmıyor :/
-
Oyunun Epic Games versiyonunu mu kullanıyorsunuz? Tam olarak hatanın ne olduğunu açıklayabilir misiniz?
-
Epic Games Store uyumlu versiyon (v1.4.1) konuya eklenmiştir.
20.09.2024 - Güncel Steam versiyonu (v1.6.1) uyumlu yama da konuya eklenmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkipperSkip -- 20 Eylül 2024; 17:47:28 > -
Konuyu gördükden sonra oyundan haberim oldu. Denemeye karar verdim gayet güzel, komik, mizahı bol bir oyun olmuş. Ayrıca oyun içinde bulunan görselleri çevirmende ayrı bi güzel olmuş. (Bazı kısımlarda kahkaha attım)
Oynamayanlara tavsiye ederim. Çeviri ve emeklerin için teşekkür ederim.
-
Beğenmenize sevindim. Güzel sözleriniz için de teşekkür ederim.
-
İndirdikten sonra kopyalamama izin vermiyor.
-
7zip ya da Winrar gibi bir uygulama kullandığınızdan emin olun. 2 gb'lık dosya olduğu için daha yüksek bir sıkıştırma yapabilmek adına 7zip kullanmam gerekti.
-
emeğinize sağlık teşekkürler
-
Büyük emek var, emeğine sağlık çok teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X