Şimdi Ara

The Accountant (2016) | Gavin O'Connor - Ben Affleck - J.K. Simmons - Anna Kendrick

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Christian Wolff (Affleck) sayılara insanlardan çok daha yakın olan bir matematik dahisidir. Küçük bir kasabada bulunan bir muhasebe ofisinin arkasına gizlenen Christian, dünyanın en tehlikeli suç örgütlerinden bazıları için serbest zamanlı bir muhasebeci olarak çalışmaktadır. Hazine Bakanlığı'na bağlı olarak Ray King (J.K. Simmons) tarafından yönetilen Suç İnfaz Birimi’nin küçülmeye gitmesiyle beraber, Christian bir müşteri için çalışmaya başlar: son teknolojileri kullanan ve robot üretimi yapan bir şirkettir bu. Şirketteki muhasebe memuru (Anna Kendrick) ise hesaplarda milyon dolarlık bir açık bulur. Öte yandan, Christian muhasebe kayıtlarını inceledikçe ve gerçeğe yaklaştıkça, ölenlerin sayısı artmaya başlar.
    KAYNAK: WB TURKEY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped Vigilante -- 21 Eylül 2016; 13:08:47 >

• İlgi çekici bir film. Affleck olduğu için izlerim kesinlikle.
    Muhasebe notlarımı da bırakayım şuraya
     The Accountant (2016) | Gavin O'Connor - Ben Affleck - J.K. Simmons - Anna Kendrick

• quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

İlgi çekici bir film. Affleck olduğu için izlerim kesinlikle.
    Muhasebe notlarımı da bırakayım şuraya
    Fragman çok iyi gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sokratik Adam

Fragman çok iyi gözüküyor.

Alıntıları Göster

• Ben Affleck için izlenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Ben Affleck için izlenir.
  •  The Accountant (2016) | Gavin O'Connor - Ben Affleck - J.K. Simmons - Anna Kendrick
    ''I have difficulty socializing with other people, even though I want to.''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
    gelsin izleriz, Ben Affleck var sonuçta.
  •  The Accountant (2016) | Gavin O'Connor - Ben Affleck - J.K. Simmons - Anna Kendrick
  • Film yarın itibariyle ülkemizde gösterime giriyor. hafta sonu için iyi bir tercih olabilir.
  • Dün gittim film keyifli arkadaslar tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleThings

Dün gittim film keyifli arkadaslar tavsiye ederim
    Dün izledim. Affleck reyis döktürmüş gene yav adamın dibi..
  • Bugün sinemada izledim. Öncelikle film bence bu senenin şuana kadar çıkmış en iyi filmi. Tabi bunda Affleck'in etkisi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Bugün sinemada izledim. Öncelikle film bence bu senenin şuana kadar çıkmış en iyi filmi. Tabi bunda Affleck'in etkisi var
    DC fanboyları sağolsun adam iyi gişe kasıyor valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

DC fanboyları sağolsun adam iyi gişe kasıyor valla

Alıntıları Göster
    ilginc bir sey anlatacagim simdi.herkes hayal kurar ozellikle uyumadan once ulkeyi yonetir orduyu dunyayi yonetir ben de film cevirdigimi hayal ediyorum yillardir.ilk cevirdigim film muhasebeci oldugum icin filmin ismi The Accountant ve bu adam normal bir muhasebeci degil pis islere bulasiyor silah vs kullaniyor afis filan aynen hayalimdeki.yani bunun ihtimali nedir bir hayal kuruyorsunuz bir bakiyorsunuz yapilmis tam hayal kurdugunuz gibi.baska bir sey istesen olacakmis diyenler olabilir.isi garip yapan ben iki kere hafiza kaybi yasadim acaba diyorum nette bir yerde yazdim mi bu hayalimi uzun uzun?olur da bu kadar da olmaz oha falan oldum.hayalleri gercege donusen mutant ya da bosbogaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

ilginc bir sey anlatacagim simdi.herkes hayal kurar ozellikle uyumadan once ulkeyi yonetir orduyu dunyayi yonetir ben de film cevirdigimi hayal ediyorum yillardir.ilk cevirdigim film muhasebeci oldugum icin filmin ismi The Accountant ve bu adam normal bir muhasebeci degil pis islere bulasiyor silah vs kullaniyor afis filan aynen hayalimdeki.yani bunun ihtimali nedir bir hayal kuruyorsunuz bir bakiyorsunuz yapilmis tam hayal kurdugunuz gibi.baska bir sey istesen olacakmis diyenler olabilir.isi garip yapan ben iki kere hafiza kaybi yasadim acaba diyorum nette bir yerde yazdim mi bu hayalimi uzun uzun?olur da bu kadar da olmaz oha falan oldum.hayalleri gercege donusen mutant ya da bosbogaz.

Alıntıları Göster
    Filmi baya merak ettim şimdi bak!

• Filmi İzledim bazen sıkılsamda güzeldi pişman etmedi...
  • Son zamanlarda infernoyla beraber izledigim en iyi filmdi . ben affleckin bana gore en iyi performanslarindan biri
  • az önce izledim. bizim buradaki sinemalar sağolsun saçmasapan filmleri göstermekten böyle filmlere yer veremiyorlar. çok beğendim. ben affleck müthişti. sürprizleri de etkileyici idi.
  • dün izledim çok güzel filmdi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.