Şimdi Ara

The Acolyte (4 Haziran 2024) | Disney+ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ekmek parası.
    puhuhua, imdb puanı 5.1 , 4e kadar yolu var bunun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucas emekli olmadan bir dünya kitap ve çizgi roman ile evreni şekillendirmişti. Açın eski çizgi romanlardan 2 hikaye kopyalayın, gidin obi wan'a 2. sezon yapın.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

o zaman izlemeye bile değmez,

• İyice mokunu çikardilar vallahi animasyonlari Felan bile daha güzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne yav 4.5 puan. Aylardır gazlıyorlardı bi de en çok beklenen iş falan diye.

• Arkadaş izleyip yorum yapan hiçmi yok.

• glumerna G kullanıcısına yanıt

Ben izledim hocam.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Daha dizinin ilk 10 dakikasında lightsaber ile dövüşen jedi master'ı meyve bıçağı ile öldüren sith bozması kızı görünce kapattım.
  • Doom kullanıcısına yanıt
    Çok umudum vardı dizi yokluğunda reziller ya.

• Leş gibi bir dizi. Obi-Wan'dan bile daha leş.

Bunlar içinde Jedi olan ışın kılıcı olan dizi film yapamıyorlar. Andor, The Mandalorian gibi konseptlere yönelsinler. 5 bira içtikten sonra izledim diziyi sarhoş kafayla bile çekilmiyordu o derece

• Death Star'ı Anakin'in patlattığını sananların yaptığı diziyi de izlemezsiniz be  

• Doom kullanıcısına yanıt
    ama mesajı kaçırdın hocam. o meyve bıçağı ezilen gay halkları temsil ediyordu.

• Bu tur seylere daha ne kadar tahammul etmek zorunda kalacagiz acaba. Baskaca bir ornek olarak efsanevi Dragon Age serisinin yeni oyunu da fecaat duruyor. Oyun yonetmeni olarak muhtemelen oyunlarla zerre alakasi olmayan trans bir kadini getirmisler o oyunda da basa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  

• Dün Xbox Showcase izledik. Gösterilen 30 oyunun 26sının ana karakteri kadındı . Kadın olmayanlar ise eski serilerdi. Kadınların ise hepsi erkek gibi tipler hiçbir çekicilikleri vb yok .

Gerçekten göze parmak sokma minvalinde işler yapıldıkça , sanata ideoloji bulaştırıldıkça bozuluyor.

Ben artık şunu anlıyorum ABD'nin eğlence sektöründe ciddi bir adamkayırmacılık var ve yeteneğe değilde ideolojiye göre işe alım yapıyorlar.

Zaten Mandalorian'da oynayan kadınıda işinden attırmışlardı ters bir iki twit attı diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 11 Haziran 2024; 21:45:9 >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Gina’nin attigi tweet’i black pantherin kuru g.tlu kiz kardesini oynayan kiz da atmisti. Gina kovuldu, bu kiz ise hala projelerde.

• x (formerly twitter)
    Jahrein (@jahreinG) on X
    https://x.com/jahreinG/status/1800893278646354009
  • IMDB puanı 10/3.8 e düşmüş.  

• Andor ile star wars eski kaliteye dönüyor herhalde dedik, Ahsoka'yada eyvallah ama bu nasıl bir yapım insan hiç mi çekerken bilen birisine sorayım demiyor

• Puahaha 3.7 ne ya haaha

• Periah kullanıcısına yanıt
    hocam olay kadın değil ki, Emma Watson oynasın, sabaha kadar izlerim. ayrıca Gina da Trump yanlısı twit yüzünden atıldı.

bu dizideki olay, sjw saçmalığı, gay lezbiyen zenci çer çöp ...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.