Şimdi Ara

The Acolyte (4 Haziran 2024) | Disney+ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    reddit 'te bişey yazamıyon, anında bütün toplar eksiyi basıyor. beğenmeyenler izlemesin diye atar yapıyorlar bir de

https://www.reddit.com/r/TheAcolyte/comments/1dflyrb/if_you_dont_enjoy_the_show_just_leave_this_sub/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 3 bölümü seyrettim. Direkt ön yargılı baktım. Fakat hoşuma gitti. Zaten High Republic döneminden tanıdığımız hiç bir karakterin olmaması lazım. Konu bence güzel, fakat bir çok kişinin dediği gibi senaryo saçmalıkları var. Ufak tefekler önemli değil ama ciddi olarak bazı yerlerde saçmalamışlar. Haftalık olarak değilde birike birike seyredilir. Zaten en fazla 12-13 bölüm olur.

Star Wars'un artık yeni bir çağa başlaması lazım. Zaten işlenebildiği kadar bu zaman çizelgesinde konular işlendi. Luke ile alakalı bir sürü senaryo var fakat karakter yaşlandı ve yerine birisini koysan kıyamet kopar. Yoda, Luke, Anakin gibi karakterlerden sıydılması lazım Star Wars'un. Bence Disney'de buna uğraşıyor.

• 4 5 bölüm biriksin izleyecektim ama bu kadar kötü yorum sonrası en azından carrie ann moss var diye izleyeyim dedim

ilk sahnede mutfak bıçağı ile öldürdüler  

güzel olan her şeye karşı bu sjwler

• Nihayet eleman ortaya çıktı ama halloween tarzı kaskı hiç beğenmedim. Ancak bir hatun kask bu olsun der  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 20 Haziran 2024; 15:56:19 >
  • Beyler ve bayanlar aklıma birşey takıldı bilen varsa yanıtlayabilir mi ? İnsanlar bozulup gücün aydınlık tarafından karanlık tarafa geçebiliyorlar. Peki tam tersi mümkün mü ? Yani bir Sith aydınlık tarafa geçebilir mi ?

Filmlerde Vader'ın taraf değiştirdiğini görüyoruz fakat Vader aydınlık tarafa mı geçiyor yoksa sadece çocuğunu mu koruyor ?

Yada durum şu mu ? Aydınlık taraf gücün doğal halini temsil ediyor fakat karanlık taraf gücün doğal olmayan bir hali. Yani bütün güç kullanıcıları aslında aydınlık tarafta başlıyorlar fakat içlerindeki duygulara yenilenler bozulup karanlık tarafa geçiyor ve bu geri döndürülemez birşey birkez yozlaştın mı aslında doğal halini yitiriyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 26 Haziran 2024; 4:51:47 >
  • Periah kullanıcısına yanıt

Çok bilgili olmamakla beraber bazı Jedi'lar gücün karanlık tarafının avantajlarından yararlandıkları görülmüştür. Fakat bu ince bir çizgidir. Herkes yapamaz, yapmaya çalışanların büyük çoğunluğu karanlık tarafa geçmiştir.

Luke açık açık karanlık tarafa geçip yeniden aydınlık tarafa geçmiştir ama bu Luke... Filmlerden sonraki hikayelerde kendini aşırı derecede güçlendirdi.

• şu sahneyi yazarken senaristin yüzündeki ifadeyi hayal etsenize böyle çok yaratıcı bir iş yapmış gibi koltukları kabarmış hafif tebessümle ekrana bakıyor  

x (formerly twitter)
    Steph Anie (@mynerdyhome) on X
    https://x.com/mynerdyhome/status/1805825133614879109

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WINTER IS COMING -- 28 Haziran 2024; 1:14:17 >
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

Telefonun basinda utanctan yerin dibine girdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5. bölümde bitti. Bol ışın kılıcı düelloları göreceğiz, bol aksiyon göreceğiz ama artık bu dizide mantık aramanın anlamı kalmadı. İzleyin geçin, çerezlik dizi.

• WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

https://9gag.com/gag/aGyxYe5

• Youtube'da

Hasan Yalçın

7. bölüm incelemesinde tespihi eline almış  

• adolf1 kullanıcısına yanıt

may bunları değil de kimi kessin dediği yer beyrut limanı gibi patladım 

• Şu diziyi o cadıların şarkı söylemesi sahnesinden sonra izlemeye devam edenler nasıl başardı sırrını bize de anlatsınlar.

• adolf1 kullanıcısına yanıt
    Sırf Hasan Yalçın videolarını izleyebilmek için diziyi izleyeceğim galiba 😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Herkes taraf değiştirebiliyor, hatta gücün iki tarafına ait topluluklar var, ve topluluklar güce duyarlı çocukları bulup tarikatlerine ekleyip okullarında eğitiyorlar, nerde eğitim aldıysan o tarafa meyilli oluyorsun, ilk başta herkes aydınlık taraftadır diye bir şey yok, seni önce kim bulursa o 😚

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dizi tam bir sıçış hikayesi olmuş. Oysa geçtiği dönem itibari ile ne umutlarla bekliyordum. 

Öncelikle yapım Disney Plus için tam bir fiyasko. Son Marvel yapımları ile batırmışken, güzelim Star Wars evrenini de bozmaya çalışıyorlar. Bu durumdan ancak gelecek olan Andor ve Skeleton Crew dizileri kurtarabilirse kurtarır. Oysa Kenobi ile üzülmüşken Ahsoka ilr ne güzel sevinmiştik. Demek ki Jon Favreau & Dave Filoni ikilisi yerine Lezbiyen bir ablamıza dizi emanet ederseniz böyle oluyormuş.

Umarım ders almışlardır. Bu kadar Woke saçmalığını Netflix bile yapmıyor yahu. Bundan sonra yazdıklarım izleme gafletine düşecekler için spoiler olacaktır.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Dizinin o kadar olumsuz tarafı var ki say say bitmez. Ana karakterler silik. Akılda kalıcı 1-2 yan karakter var diyeceğim, onlar da zaten bir kaç bölüm sonra ölüyorlar. Jedi Order'daki herkes harcanmışken yan karakterlerden bir tanesi neden hayatta kaldı acaba falan düşünüyorken dizinin yaratıcısının eşi olduğunu gördüm. Olası ikinci sezona açık kapı bırakıldı yani. :)Hikaye her şeyi ile SJW saçmalıkları ile dolu. Force'un ne kadar büyük bir güç olduğunu göstermek için lezbiyen çiftimize bebek'ler bile armağan verebiliyor. Merak uyandırıcı Nightsisters mitini ne güzel hiç ettiler saçmalıkları ile.Lee Jung-jae abimiz dizideki en oturaklı karakteri canlandırıyor derken 2 bölümde mala bağladılar adamı. Jedi Order demek ki High Republic zamanı aksiyonsuzluktan körelmiş. Tartışma esnasında birbirinin yakasına yapışıyorlar falan. Lucas baba görünce demiştir ne s.kim jedi bunlar la. Dizi tarihinde gördüğüm en anlamsız sahnelerden birisi olabilir. Yakaya yapışan Jedi. Dizinin tek olumlu kısmı Sith abimiz diyebilirim. Kaldı ki onu bile potansiyel ikinci sezonu olabilir diye yüzeysel anlattılar.Dizinin en sonundaki Yoda sahnesi ise çok ucuz geldi. Bildiğin son dakika hype yaratma çabası. Yemezler.

Günün sonunda High Republic gibi çok merak ettiğim bir dönemi işlemesine rağmen bazı çevre ve lobilere yaranmak uğruna harcanmış bir yapım ile karşı karşıya kaldık. Yeni bir seri yaratabilecek potansiyeli çok cömertçe harcamışlar. Dilerim bu Woke saçmalıklarını Star Wars gibi bir gözbebeğimizden uzak tutarlar.

• Efe Aydalyoutube
    CY - Star Wars'da Artık "Erkek" Yok Galiba.
    https://www.youtube.com/watch?si=gzGp35psPbJJ4f6W&v=TCYIxOH-NIw&feature=youtu.be

• Neyse andor dan devam...

• Dizi 1.sezonun ardından iptal edildi.

• Doom kullanıcısına yanıt
    çok ilginç, halbuki tremendous extra ordinary yapımdı di mi sjw 'ciler. gay trans kardeşleriniz açıkta kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 20 Ağustos 2024; 12:45:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.