Şimdi Ara

The Amazing Spider-Man 2 (2014) Fragman#1 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.045
Cevap
14
Favori
79.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Crazy Fırat

The Amazing çizgi romanında , Rhino kaçıncı sayı çıktı ?

İlk olarak #41'de göründü. O sayının kapağında da Rhino'nun boynuzlarıyla alakalı bir başlık vardı hatta.

Rhino tercihinden ben hoşnut olmadım diyebilirim. İlk sayfada aşağı tarafta alıntıladığım mesajımdaki yazdıklarım Amazing Spider-Man 2'de başıma geliyor. Tamam zaten ilk film mükemmel değildi, ancak ilk üçlemeyle kıyaslandığı vakit çok rahat iyi bir film/giriş olduğu söylenebilirdi, elbet bazı belirgin eksikleri vardı, -Bunların en başında da Peter'ın kimliğinin ifşa olması tehlikesini/maskesini çıkarmasını hayatında yaşamadığı kadar yaşaması/yapmasıydı, tabii bunların yanında başka belirgin eksiklikler de elbet içeriyor, herkesi veya büyük çoğunluğu memnun eden Spider-Man filmi yapmak oldukça zordur zaten- ancak elde Spider-Man evrenine daha bağlı materyaller ve Peter Parker olmaya çok uygun olan bir Andrew Garfield olduğu kesindi lakin şu ikinci film için cast ve yapım aşamasında birer birer attıkları adımlar mutlu etmiyor beni. Ben ilk film sonrası bu film için çok daha farklısını ve iyisini umardım açıkçası, tamam hadi Electro seçimini yaptınız, hatta onu gidip Ultimate evrenindeki gibi siyahi yaptınız -ki ben Amazing olanını yeğlerdim-, eyvallah ancak Rhino'ya karakter ve hikaye olarak beyaz perdede değişikliklere/farklılıklara/geliştirmelere gidilebilecek bir Vulture'ı bile yeğlerdim, o derece. Zaten şu Harry Osborn'u oynayacak eleman seçimine de daha filmde görmeden bir kıl oldum. Üçüncü film için falan kesinlikle Carnage diye umutlanmayın, Venom vs. düşünmeyin derim ben, bulurlar yine eften püften bir villain, zaten yapsalar bile ya alıştığınıza oranla bambaşka bir Venom/Carnage görürsünüz, aksini bile yapmaya çalışsalar beceremez bunlar bu işi. Daha Lizard'da bile ne yaptıklarını gördük.

quote:

Scorpion, Rhino vs. boş karakterler. Sabun köpüğü tarzı. Herhangi bir kuvveti yok, sonradan zorla kazandırılmış güçler, o karakterlere doyurucu bir alt metin yaratmak mümkün değil bence. Onlardan film düşmanı çıkmaz. Ne yani önünde boynuzla durmadan koşturan, akıldan yoksun bir çam yarması dallamayı Spider-Man'in düşmanı diye filme mi koyacaksın?

• The Avengers 2'de Spider-Man olmazsa saçmalamış olurlar bana göre.Spider-Man grubun en baş üyelerinden bir tanesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

The Avengers 2'de Spider-Man olmazsa saçmalamış olurlar bana göre.Spider-Man grubun en baş üyelerinden bir tanesi.

Bence Avangers 2 de Spider-Man 1-2 kez görünüp gitmeli. Çünkü Spider-Man yanlış hatırlamıyorsam
    Avangers takımına yardım ediyordu ama üyesi olmuyordu sonradan üyesi oluyordu.
    bilmiyorum yanlış da hatırlıyor olabilirim. Avangers 3 çıkarsa bence ona gelmeli Spider-Man.
  • Bu filmde Spidey yangından birini kurtarmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maestro -- 4 Şubat 2013; 23:01:49 >
  • Sabırsızlıkla bekliyorum...
  • Bence bu seri The Dark Knight serisini örnek almalı ki ilk filmde ona özenilmiş gibi geldi bana.İkinci filmde tıpkı Batman gibi
    Gwen öldürülebilir.Buda şöyle yapılır:Peter Mary Jane'e kendini yakın hisseder Gwen'le fazla konuşmaz.Böylece Gwen çok üzülür ve içine kapanık bir hale gelir.Green Goblin Gwen'i öldürürken Spiderman buna şahit olabilir ve Batman telefonla Rachel Harveye seni seviyorum dediği gibi Peter'a bunu söyleyebilir.Sonuçta Gwen ölür,Peter Green Goblin'den intikam alır ve Mary Jane ile son filmde birlikte olur(Belki Mary Jane Black Cat bile yapılabilir.)

Bu arada fragman tahmini olarak ne zaman çıkar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 6 Şubat 2013; 10:32:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

The Avengers 2'de Spider-Man olmazsa saçmalamış olurlar bana göre.Spider-Man grubun en baş üyelerinden bir tanesi.

Spider-man'in sinema hakları Sony'ye ait, Avengers ise başka bir firmaya. İki firma anlaşmadan o iş zor.
  • Yönetmen Marc Webb'den 2 tane set fotoğrafı geldi.

Day 1
     The Amazing Spider-Man 2 (2014) Fragman#1

Day 2
  • İNANILMAZ ÖRÜMCEK-ADAM 2’nin
    Konusu ve Oyuncu Kadrosu Açıklandı

Dün Marc Webb’in İnanılmaz Örümcek-Adam 2’nin (The Amazing Spider-Man 2) çekimlerine New York’ta başladığını öğrendik. Daha sonra da ilk resmi özetin ve oyuncu kadrosundaki isimlerin yer aldığı bir basın açıklaması yapıldı. Paul Giamatti’nin filme dahil olacağı konuşuluyordu, bu haber basın açıklamasıyla da doğrulandı. Ancak hangi rolü canlandıracağı bilinmiyor. Devam filminin kadrosuna katılan diğer bir isim de Colm Feore. Ama Feore’nin canlandıracağı rol de henüz bilinmiyor.

BASIN AÇIKLAMASI

New York, 5 Şubat 2013 – Columbia Pictures İnanılmaz Örümcek Adam 2’nin çekimlerinin bugün New York’ta başladığını açıkladı. Film serinin tarihinde tamamen New York’ta çekilecek ilk film olacak.

Geçtiğimiz senenin hitlerinden biri olan İnanılmaz Örümcek Adam’ın devam filminde Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Shailene Woodley, Dane DeHaan, Colm Feore, Paul Giamatti ve Sally Field rol alacak.

İnanılmaz Örümcek Adam 2’de Peter Parker’ın hayatı oldukça yoğun. Bir yandan Örümcek Adam kimliğiyle kötü adamları yakalıyor, bir yandan da aşık olduğu Gwen’le vakit geçiriyor. Peter, Gwen’in babasına Gwen’den uzak durarak onu güvende tutacağına dair verdiği sözü unutmamıştır. Ancak bu sözü tutamaz. Peter için işler değişir çünkü yeni bir kötü kahraman olan Electro ortaya çıkar, Harry Osborn geri döner ve Peter geçmişine dair yeni ipuçları keşfeder.

Filmin yönetmenlik koltuğuna Marc Webb otururken, Stan Lee ve Steve Ditko’nın Marvel Çizgi Romanına dayanan ve ilk taslağı James Vanderbilt tarafından hazırlanan senaryonun yazarlığını Alex Kurtzman & Roberto Orci & Jeff Pinkner üstleniyor. Filmin yapımcıları ise Avi Arad ve Matt Tolmach.

Filmin kamera arkasındaki ekibinde görüntü yönetmeni Dan Mindel, yapım tasarımcı Mark Friedberg, editörler Pietro Scalia ve Elliot Graham, ve kostüm tasarımcı Deborah L. Scott bulunuyor.

Örümcek Adam hikayesinin ikinci filmi 3D formatında 2 Mayıs 2014’te vizyona girecek.

• ELEKTRO MI. bu fılm ılk 3 serısınden dahas da ıgrenç cıktı. zaten amazıng spıderın bırıncısını de sevmemıstım. keske hıc yappmasalar dfev am etselerdı 3 ten.
  • felicity jones un da adı geçmişti bi ara.açıklamada yer verilmemiş.
  • beklicez artık
  • İlk fragramı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

ELEKTRO MI. bu fılm ılk 3 serısınden dahas da ıgrenç cıktı. zaten amazıng spıderın bırıncısını de sevmemıstım. keske hıc yappmasalar dfev am etselerdı 3 ten.

rhinodan iyidir diye düşünüyorum electro ve osbornu
  • ASM 2 Film setinden kareler...

Day 3

Day 4

3.günde paylaşılan görselin Venom olayıyla ilgili spoiler olabileceği söyleniyor..

• Yalnız Lizard ve Electro ile ilk 2 film geçecekse Venom, Green Goblin, Carnage, Dr. Otto Octavius, Chameleon, Mysterio, Vulture, Shocker gibi elemanların çoğunu yine göremeyeceğiz. Bence üçlemenin ötesinde olacak seri. Çünkü üçleme olursa en basitinden Venom ya da Green Goblin'den en az birisi olmayacak ve bu gerçekten kötü bir haber olur. Bence üçlemenin önüne geçip 4. ya da 5. filmlere gidecek seri.
  • Keşke Chameleon, Mysterio veya Venom dan biri olsaydı.
  • Electro zenci mi ?
  • The Amazing Spiderman
  • Yeni maskenin gözleri;

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.