Bildirim
The Amazing Spider-Man 2 (2014) Fragman#1 (13. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bu kızda Wolverine'in sulanacağı türden bir MJ güzelliği kesinlikle yok.
Zaten Amazing Spider-Man 2 konusunda tip olarak ne Mary Jane seçimini, ne de Harry Osborn seçimini tuttum. Electro'ya eyvallah dedik ama diğer noktalarda ne yapacakları da biraz meçhul ve kafamı bulandırıyor açıkçası, hep dediğim gibi Rhino falan da kadroya dahil olursa ayrı hayal kırıklığına uğrarım. Ama kostümü çok beğendim. O süper olmuş mesela. Resmen çizgi romandan fırlama gibi, gözler vs. ayarında; efektlerle filmde daha da güzel duracaktır. Tabii madem ikincisinde böyle yapacaksın, böyle bir yerinde ddeğişikliğe gideceksin, o zaman ilk filmdeki hafiften farklı tonlar/ sarımsı gözler/ basketbol topu tarzı kıyafet yüzeyi neydi derler adama; o da ayrı mesele...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 26 Şubat 2013; 14:46:07 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
Zaten Amazing Spider-Man 2 konusunda tip olarak ne Mary Jane seçimini, ne de Harry Osborn seçimini tuttum. Electro'ya eyvallah dedik ama diğer noktalarda ne yapacakları da biraz meçhul ve kafamı bulandırıyor açıkçası, hep dediğim gibi Rhino falan da kadroya dahil olursa ayrı hayal kırıklığına uğrarım. Ama kostümü çok beğendim. O süper olmuş mesela. Resmen çizgi romandan fırlama gibi, gözler vs. ayarında; efektlerle filmde daha da güzel duracaktır. Tabii madem ikincisinde böyle yapacaksın, böyle bir yerinde ddeğişikliğe gideceksin, o zaman ilk filmdeki hafiften farklı tonlar/ sarımsı gözler/ basketbol topu tarzı kıyafet yüzeyi neydi derler adama; o da ayrı mesele...
+1
kostüm harika
s.woodley doğu alman bayan gülle atıcısı,harry çok kötü,electro çok hafif bir villain.
-
quote:
Kendimizi Marvel sever olarak biliyoruz ama detaya inince en ufak bilgi yokWolverine ne ara sulanıyordu MJ'ye hocam?.
-
gözler hariç sam raimi'nin filmindeki kostümün neredeyse aynısı olmuş. -
Son kostüm harika olmuş bence. Çizgi romandakilere çok yakın. -
Keşke mj Emma Stone olsaydı. -
-
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Three Dimensions
quote:
Kendimizi Marvel sever olarak biliyoruz ama detaya inince en ufak bilgi yokWolverine ne ara sulanıyordu MJ'ye hocam?.
Hatırlamaya/bulmaya çalışıyordum, Amazing Spider-Man #519, Peter Parker MJ ve May yengesi ile beraber yaşamak üzere Stark kulesine gelip New Avengers'a katılırken.
Tabii bu Amazing evreninden, bir de genellikle karakterlerin alıştığımız halini görmediğimiz, zıttı sayılabilecek kişisel özelliklere sahip olduğunu görebildiğimiz temelde 'farklı' Ultimate evreninde bir Wolverine-MJ hikayesi var; o daha ilginç tabii. Bir sayıda Peter ve Logan birbirlerinin vücutları içerisinde uyanıyorlar, yani birbirlerinin yerine, zihinlerine geçiyorlardı. Wolverine de Peter'ın vücudunda okula gidip Mary Jane'i götürmeye çalışıyordu; Amazing evreninde bu normal karşılanabilir ancak Ultimate'te o sıralar MJ daha 15 yaşında. En sonunda her şey çözülüp normale döndüğünde, Peter kendi vücuduna kavuştuğunda da Mary Jane'dan bütün gün öyle davrandığı için özür diliyordu. Marvel'ın Ultimate serisinde yaptığı anlamsız hikayeler/hareketlerden biriydi bu da işte.
Bu arada Andrew, o pantolon ne öyle, bu bir 1; saçına ne yaptın, -zannedersem yanlar kısa ve bu ilk filmden de gördüğümüz Peter tipine pek yakışmamış- Amazing Spider-Man 2 bu halde mi çekilmeye başlandı, ilk filmdeki halin daha çok Peter Parker'ımsıydı, bu iki. Ve son olarak zannedersem, daha evvel atladığım birkaç ay evvelki bir habere göre bu filmde Mary Jane Watson'ın çok fazla rolü olmayacakmış, öyle planlıyormuş; asıl etkinliği, gözükme süresi açısından da üçüncü filmde eline alacak deniliyor.
Sağol hocam bilgilendirdiğin için.
-
Chris Cooper, Norman Osborn rolü için seçilmiş..
http://m.joblo.com/joblo/news/47300
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Emma Stone yoksa napıyım oyle orumcek adamı arkadas bu MJ ini oynayan kadın bi tek bana mı itici geldi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: LiuKang
Emma Stone yoksa napıyım oyle orumcek adamı arkadas bu MJ ini oynayan kadın bi tek bana mı itici geldi ?
Emma Stone yine Gwen Stacy rolü ile karşımızda merak etmeyin..Ve MJ rolündeki kız için hepimiz hem fikiriz.Bu kızda bir top model havası, o MJ çekiciliği yok.Tabi burda önceki serideki MJ olan Dunts'ı değil direk Çizgiromandaki MJ'i kastediyorum.
.
.
Ve Amazing Spider-man 2 ile ilgili tek kaygım MJ değil,yeri gelmişken bahsetmek istedim.Bu film gerçekten kritik bir noktada yer alıyor..Ya benim gözümde önceki üçlemenin en iyi filmi Spider-man 2 den bir tık önde olan Amazing Spider-man'ide geçip tüm zamanların en iyi Spider-man filmi olacak,yada bu kadar çok düşmanı bir film süresine sığdıramayıp birde bağlantıları kötü kurmak suretiyle ikinci bir berbat ''Spider-man 3'' vakası olarak sinema tarihine geçecek.
Beklentim çok yüksek,ilk kez böylesi güzel bir kostüm ve kişiliği nerdeyse ÇR ile aynı bir Peter var karşımızda.Önceki filmle başlattıkları kurgu güzeldi,ailesi ve bilinmeyenlerin, daha önce anlatılmayanların işlenmesi ve işlenecek olması güzel.Babasının örümcek güçleri ile ilgili araştırmaları,Oscorb'un bu gücü insana aktarma çalışmaları,Peter'ın bu gücü rasgele değilde bilinçli bir bilimsel çalışmanın bilinmeyen kobayı olarak devralması..böyle yeni kapılara ve çok farklı noktalara gidebilecek yapıya sahip işte film.
Filmdeki kötü karakter bolluğu herkesi tedirgin eden başka bir nokta.Electro,Rhino derken Chris Cooper da Norman yani namı diyar Green Goblin olarak filme dahil oldu.Green Goblin'in sonlara doğru gözüküp Gwen'i öldürmesi ve filmin böyle karamsar,üzücü bitmesi beklediğim birşey,kendinizi buna hazırlayın derim..Bunların hepsinin yanında ''Symbiot'' olayına ilişkin resimleri tweetleyen Marc Webb birde Venom mu düşünüyor yoksa sadece symbiot spider-man mi, göreceğiz orasıda meçhul..Hepsinin üstüne birde birde Black Cat dedikoduları var ortalıkta,rolü belli olmayan birkaç bayan oyuncu almışlardı kadroya..Bunların hepsiyle birlikte yeni gelen Harry ve Mj in fazla gözükmeyeceğini söyleyebiliriz.Bunca karakter bir filmde ayrıntılı işlenemez haliyle.
Dediğim gibi film kritik bir yerde,ya en iyi spidey filmi olacak yada bu yükü kaldıramayacak.Bekleyip göreceğiz.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 28 Şubat 2013; 13:59:34 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready
quote:
Orijinalden alıntı: gktr25
quote:
Orijinalden alıntı: Sylargray
@Crazy Fırat
Gözler bu kadar büyük olmaz diye düşünüyorum. Şu şekilde olur muhtemelen.
Ayrıca kostümde de değişikliğe gidileceği söylendi. Yani tek fark gözler olmayacak. Dolayısıyla bütünü görmeden sadece gözlerdeki değişikliğe bakıp yorum yapmak doğru olmaz.
Yen kostümü senaryoya nasıl bağlayacaklar bir fikriniz var mı?
Kolay o, Örümcek bir ile kapışırken kostümü yırtılır felan. Önemli olan kostümün güzelliği, eskisi gayet iyi idi oldukça gereksiz.
Önceki filmde de yırtılmıştı ama geri giydiğinde üstünde yenisi vardı.Ayrıca kostümün hiç mi yedeği olmaz hiç mi bir yeri yırtılmıyor?Önceki filmde de çok sık yırtılıyordu kostüm ama hiç değişmedi.Bana hikayeye bağlamayacaklar gibi geldi.Kostüm çok güzel olmuş ama kumaşı kötü kopyalar gibi geldi şunun gibi:
http://www.kostumcum.com/?urun-719-Spiderman-Kostumu.html
-
-
-
filme yazık ederlerse o kadar üzülmem.alıştık zaten ama şu kostümün hatrına iyi bir film çekin.kostümün hakkını verin.ne olur -
Film i mahfedecekler :) Normalde direk izlemeye giderim ama... I ı olmaz. Yorumlara bakar öle giderim -
quote:
Orijinalden alıntı: Yalarca
quote:
Orijinalden alıntı: LiuKang
Emma Stone yoksa napıyım oyle orumcek adamı arkadas bu MJ ini oynayan kadın bi tek bana mı itici geldi ?
Emma Stone yine Gwen Stacy rolü ile karşımızda merak etmeyin..Ve MJ rolündeki kız için hepimiz hem fikiriz.Bu kızda bir top model havası, o MJ çekiciliği yok.Tabi burda önceki serideki MJ olan Dunts'ı değil direk Çizgiromandaki MJ'i kastediyorum.
.
.
Ve Amazing Spider-man 2 ile ilgili tek kaygım MJ değil,yeri gelmişken bahsetmek istedim.Bu film gerçekten kritik bir noktada yer alıyor..Ya benim gözümde önceki üçlemenin en iyi filmi Spider-man 2 den bir tık önde olan Amazing Spider-man'ide geçip tüm zamanların en iyi Spider-man filmi olacak,yada bu kadar çok düşmanı bir film süresine sığdıramayıp birde bağlantıları kötü kurmak suretiyle ikinci bir berbat ''Spider-man 3'' vakası olarak sinema tarihine geçecek.
Beklentim çok yüksek,ilk kez böylesi güzel bir kostüm ve kişiliği nerdeyse ÇR ile aynı bir Peter var karşımızda.Önceki filmle başlattıkları kurgu güzeldi,ailesi ve bilinmeyenlerin, daha önce anlatılmayanların işlenmesi ve işlenecek olması güzel.Babasının örümcek güçleri ile ilgili araştırmaları,Oscorb'un bu gücü insana aktarma çalışmaları,Peter'ın bu gücü rasgele değilde bilinçli bir bilimsel çalışmanın bilinmeyen kobayı olarak devralması..böyle yeni kapılara ve çok farklı noktalara gidebilecek yapıya sahip işte film.
Filmdeki kötü karakter bolluğu herkesi tedirgin eden başka bir nokta.Electro,Rhino derken Chris Cooper da Norman yani namı diyar Green Goblin olarak filme dahil oldu.Green Goblin'in sonlara doğru gözüküp Gwen'i öldürmesi ve filmin böyle karamsar,üzücü bitmesi beklediğim birşey,kendinizi buna hazırlayın derim..Bunların hepsinin yanında ''Symbiot'' olayına ilişkin resimleri tweetleyen Marc Webb birde Venom mu düşünüyor yoksa sadece symbiot spider-man mi, göreceğiz orasıda meçhul..Hepsinin üstüne birde birde Black Cat dedikoduları var ortalıkta,rolü belli olmayan birkaç bayan oyuncu almışlardı kadroya..Bunların hepsiyle birlikte yeni gelen Harry ve Mj in fazla gözükmeyeceğini söyleyebiliriz.Bunca karakter bir filmde ayrıntılı işlenemez haliyle.
Dediğim gibi film kritik bir yerde,ya en iyi spidey filmi olacak yada bu yükü kaldıramayacak.Bekleyip göreceğiz.
.
Tamamen katılıyorum..insallah spiderman siyaha doner o sayese rhino,electro ve goblin üçlüsünü yener filmin sonundada eddie brock venom olurda 3.filmde venom-carnage ikilisini görürüz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X