Şimdi Ara

The Amazing Spider-Man 2 (2014) Fragman#1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.045
Cevap
14
Favori
79.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Düşman olarak Mysterio ve Chameleon olursa süper olur.

Mysterio bana hep itici gelmiştir. Filmdede izlemek zevkli olmaz. Chameleon süper olur ama o 3.filmde olursa daha çok düşmanı filan taklit ederse süper olur. 2.filmde olursun anca Peter'ı, Spider-Man'i felan taklit eder. Bence 2. filmde doğru düzgün Venom ve Carnage olmalı. Bütün film boyunca terör estirmeliler.

İkinci filimde bence Ya Goblin olacak yada Morbius. Çünkü son sahnede Conners ın konuştuğu kişi yok oluyordu odadan buda morbius olabilir anlamına geliyor ışınlanma yeteneği vardı onun.Goblin olma ihtimalinin sebebiyse orda sohbet ettikleri konu. Bu arada spoiler butonunu nasıl koyacağım bir türlü beceremedim yazacağımıda yazamadım şimdi.

• Önce ki serilerde olan düşmanlar olmasın mümkünse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Önce ki serilerde olan düşmanlar olmasın mümkünse.

Bence de.
    İlk film belli bir hikayeye bağlı olmak zorundaydı. Eski seriyi izleyen birisi olayların ne yönde gelişeceğini zaten biliyordu. Bu yüzden film bu tür izleyici üzerinde pek fazla etki uyandırmamış olabilir. Ama ikinci filmde tamamen özgürler. Umarım Carnage'ı görebiliriz gelecek filmlerde.
  • İkinci filmde tamamen özgür değiller. İlk filmde sürekli bahsedilip hiç gösterilmeyen bir Oscorp vakası var ortada. Gwen Stacy de seride kalmaya devam edeceğine göre, bence ikinci filmde düşman olarak tekrar Green Goblin'i görme ihtimalimiz oldukça yüksek. Carnage'i ben de görmeyi çok istiyorum, hatta mümkünse Carnage ile Venom'u beraber, (@Mjollnir, ilk filmin konusunda yazdığım şey işte. ) ama ikinci cümlede bahsettiğim böyle bir durum varken şak diye Venom ve Carnage'e atlayacağımızı sanmıyorum. Ama seri bitmeden de Spidey'i en çok zorlayan düşman olan, psikopatın tanımı olan Carnage'i ve en has düşmanlarından biri Venom'u seride görmemiz gerek bence.
  • gwen stacy emma stone eğer hikaye çizgi romana göre giderse ölecek galiba

eğer emma stone çıkarsa yerini ancak scarlett johansson kapatabilir
  • bu filmde goblini getirmek demek gwen'i öldürmek demek..o yüzden gerekli değil..onun havasını vermişler after creditte ama bence bi scorpion,rhino ikilisi iyi gidebilir...veya şehrin altını üstüne getirecek bi venom carnage ikilisi...ama venom ve carnage gelirse spiderman'e eş arıcaklar ve hep black cat akla geliyo ve işin içine kadın girince bozabiliyolar..yönetmen christopher nolan olsa güvenirim ama değil..o yüzden bi chameleon,scorpion,rhino,kraven,shokerdır...ama bana göre Kingpinin işin içine girme vakti geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: doguking

gwen stacy emma stone eğer hikaye çizgi romana göre giderse ölecek galiba

eğer emma stone çıkarsa yerini ancak scarlett johansson kapatabilir

scarlett johnson marvelda black widow karekterini oynadığı için mary jane olması pek mümkün değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapboy97

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Düşman olarak Mysterio ve Chameleon olursa süper olur.

Mysterio bana hep itici gelmiştir. Filmdede izlemek zevkli olmaz. Chameleon süper olur ama o 3.filmde olursa daha çok düşmanı filan taklit ederse süper olur. 2.filmde olursun anca Peter'ı, Spider-Man'i felan taklit eder. Bence 2. filmde doğru düzgün Venom ve Carnage olmalı. Bütün film boyunca terör estirmeliler.

İkinci filimde bence Ya Goblin olacak yada Morbius. Çünkü son sahnede Conners ın konuştuğu kişi yok oluyordu odadan buda morbius olabilir anlamına geliyor ışınlanma yeteneği vardı onun.Goblin olma ihtimalinin sebebiyse orda sohbet ettikleri konu. Bu arada spoiler butonunu nasıl koyacağım bir türlü beceremedim yazacağımıda yazamadım şimdi.

Goblin olmaz artık çünkü önceki seride iki tane Goblin vardı. Bu filmde Osborn ailesini bile göstermediler. Mobius olabilir bilmiyorum ama mutlaka ilk üç filmde olmayan bir karakter olucak.

• Yahu şimdi açık açık yazmayayım diyorum ama yazan çoktan yazmış zaten, neyse.
    Gwen'i öldürmek olacak arkadaş tabii,

Gwen üçleme boyunca yaşayacak da ne olacak? Nereye kadar gidecek?
    İkinci filmde Goblin olmalı ki (Ortada çok bahsedilip gösterilmeyen bir Oscorp da var. Ki bence ilk filmin sonunda Connors ile konuşan kişi de Norman Osborn.)
    Spider-Man'i tarihindeki en büyük bunalımlara, ikileme sokan "Gwen'i kim öldürdü acaba, yoksa ben mi?" dramatizmini görelim.
    Ki ben senaristlerin bunu yansıtmadan da seriyi bitireceğini düşünmüyorum. Madem ki Gwen'den başlanıyor bir sebebi var. E
    Gwen'i öldüren karakteri de değiştiremeyeceklerine göre? Gerçi Ultimate evreninde Gwen, Carnage tarafından öldürülüyor ama olsun.
    Şak diye Carnage de çıkamaz ortaya, onun öncesinde de bir Venom var.

Önceki filmde Goblin olması çok da önemli değil. Goblin, Spider-Man'leri en tutan düşmanlarından. Batman'de Joker varsa Spider-Man'de de Norman Osborn var. Demirbaş kötülerden. Zaten genelde de bakarsanız Spider-Man boyunca bir sürü Goblin oldu, Green'i olsun, Hob Goblin olanı olsun... Norman oldu, Harry oldu, Harry'den sonra bir başkasını daha yetiştirdiler hatta.

Scorpion, Rhino vs. boş karakterler. Sabun köpüğü tarzı. Herhangi bir kuvveti yok, sonradan zorla kazandırılmış güçler, o karakterlere doyurucu bir alt metin yaratmak mümkün değil bence. Onlardan film düşmanı çıkmaz. Ne yani önünde boynuzla durmadan koşturan, akıldan yoksun bir çam yarması dallamayı Spider-Man'in düşmanı diye filme mi koyacaksın?

İkinci filmde eğer dediklerim, senaristlerin düşündükleri ile aynıysa, Green Goblin'i görmeye razıyım ben. Üçüncü filmde de bir Venom+Carnage yapalım, hatta Spidey ile Venom beraber olup Carnage'i durdurmaya çalışsınlar, tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 16 Temmuz 2012; 21:17:11 >

• Spiderman'ın en çok zorlayan düşmanlarından biride Mysterio'dur. Hiç bahsetmediler umarım Mysterio olur.Ayrıca vulturede iyi gidebilir yada kingpin
  • gwen ölmez bence filme tam oturmuşken
    çünkü
    bence senaryo tamamen çizgi romana bağlı olamaz. Sadece çizgi romandaki karekterler kullanılarak yeni bir senaryoyla 2. filmi çıkartırlar yoksa spideyin sevgilisi ölürse başka sevgilisi kim olacak ? sadece şu anki filmi çizgi romana bağlı yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Humble -- 16 Temmuz 2012; 22:03:24 >
  • zaten venom sonda iyi oluyor spider-man ile iş birliği yapıp Katliamcıyı (carnage) yeniyorlar eğer 4 bölümlük film olursa 3. filmde venom 4. filmde carnage karşı venom spiderman iyi gider
  • 3 flmde bitirirler bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: fetok12

gwen ölmez bence filme tam oturmuşken
    çünkü
    bence senaryo tamamen çizgi romana bağlı olamaz. Sadece çizgi romandaki karekterler kullanılarak yeni bir senaryoyla 2. filmi çıkartırlar yoksa spideyin sevgilisi ölürse başka sevgilisi kim olacak ? sadece şu anki filmi çizgi romana bağlı yaptılar.

Spider-Man'in bir tane sevgilisi yok. Olay tamamen Gwen ve MJ'den ibaret bile değil, gerçi MJ en büyük aşkı ama olsun... Önceki mesajda da yazdığım gibi;
    Üç film Gwen ile çıkmaz, ölmeli, eğer çizgi romanın en vurucu ve Spidey'i derinden etkileyen bu olayını üçlemede işlemezlerse yazıklar olsun derim sadece onlara.

• sende haklısın ama bunu marvel yapmaz...marvel basit düşünüyo..ben 5 film çekerim diyodur kendi kafasında..hiç biri chris nolan gibi ben 3te bitiricem diyemez...böyle düşününce gwenin 3 filmde ölmesi çok daha mantıklı olur..bu filmdede spidermanı zorlıcak bi kingpin iyi giderdi..3. filmdede bi goblin ve gwenin ölümü...4.filmin başındada peterın dramı ve mary jane gelir...ama eğer getiriliceksede eskisinden daha iyi bi mary jane getirsinler..o neydi be?hele son filmde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

çünkü

Spider-Man'in bir tane sevgilisi yok. Olay tamamen Gwen ve MJ'den ibaret bile değil, gerçi MJ en büyük aşkı ama olsun... Önceki mesajda da yazdığım gibi;
    Üç film Gwen ile çıkmaz, ölmeli, eğer çizgi romanın en vurucu ve Spidey'i derinden etkileyen bu olayını üçlemede işlemezlerse yazıklar olsun derim sadece onlara.

2. filmde Green Goblin çıkarmı ? ayrıca gwen ölürse spideyin yeni sevgilisi kim olur sence ?

• The Amazing Spiderman 1'den memnun olan var mı?
    9 yaşındaki kuzenimin yazabilceği bir filmdi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

çünkü

2. filmde Green Goblin çıkarmı ? ayrıca gwen ölürse spideyin yeni sevgilisi kim olur sence ?

gwein ölürse mary janei getirirler..yada black cat le bi aşk yaşatırlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

The Amazing Spiderman 1'den memnun olan var mı?

Fena değildi işte. Ben spider-man 1'i daha çok beyenmiştim açıkcası , gerçi zevk ve renk meselesi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

The Amazing Spiderman 1'den memnun olan var mı?

Kuzeninden bir senaryo bekliyoruz hocam..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.