Şimdi Ara

The Amazing Spider-Man 2 (2014) Fragman#1 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.045
Cevap
14
Favori
79.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazanların eline sağlık.çok güzel mantıklı şeyler paylaşıyorsunuz.yalnız Shailene Woodley 'ın mj olması skandal.mis gibi jane levy duruken.ilk film neredeyse fiyaskoydu.marc webb'den ikincisi için de farklı bir sonuç beklemiyorum açıkçası.
  • türkçe 720p ne zman çıkar.
  • Bu kadar seri film sağlığa zararlı demedi demeyin. Dizi izler gibi olmaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

Emma Stone var mı yok mu bana onu söyleyin emma stone olsun gerekirse örümcek adam olmasın filmde farketmez

2. filmde Emma Stone olacak tabiki.Peter-Gwen-MJ aşk üçgeni göreceğiz sanırım.

-----
    Filmde Electro haricinde birde ikinci villian'ın bahsi geçiyor.Vulture dedikoduları yanı sıra Mysterio olabileceğide söyleniyor 2.düşmanın, gerçi ben ise Shocker'ı görmeyi çok isterdim..Herkes birilerini istiyor ama en çok Electro isteniyor.Hem bir ''New Avengers'' filmi olacaksa electronun hikayenin başındaki gerekliliği malum..

Robbie varsa JJJ de vardır.Önceki üçlemede oynayan jk Simmons sanki Jameson olmak için doğmuştu.Yine kendisini aynı rolde görmeyi isterim.

2. filmde işleyecekleri çok konu var gibi duruyor..2 yeni düşman,Harry,Mj,Norman'ın durumu,Daily Bugle...ve Goblin falanda olursa göreceğimiz ölümlerle beraber işler iyice karışacak.Hepsi aynı filmde zor gibi..

Her ne kadar goblini tekrar görmek istemesemde bir şekilde ortaya çıkacak ve alması gereken canı alacak:( Norman goblin olmadan direk iron patriot falan olsa ya.Yok saçma olur öyle:)

Saçma sapan işlenmiş bir Venom olayımızda var eski seride.O ve Carnage'i 3. filmde görsek enfes ötesi olurdu.Bir taraftanda işlenmiş şeyler birdaha işlenmese keşke falan diyorum.Yeni yüzleri görsek artık.

2. filminde Peter-Gwen-MJ mi ?
    o nasıl oluyor grupmu

• quote:

Orijinalden alıntı: fetok12

quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

Emma Stone var mı yok mu bana onu söyleyin emma stone olsun gerekirse örümcek adam olmasın filmde farketmez

2. filmde Emma Stone olacak tabiki.Peter-Gwen-MJ aşk üçgeni göreceğiz sanırım.

-----
    Filmde Electro haricinde birde ikinci villian'ın bahsi geçiyor.Vulture dedikoduları yanı sıra Mysterio olabileceğide söyleniyor 2.düşmanın, gerçi ben ise Shocker'ı görmeyi çok isterdim..Herkes birilerini istiyor ama en çok Electro isteniyor.Hem bir ''New Avengers'' filmi olacaksa electronun hikayenin başındaki gerekliliği malum..

Robbie varsa JJJ de vardır.Önceki üçlemede oynayan jk Simmons sanki Jameson olmak için doğmuştu.Yine kendisini aynı rolde görmeyi isterim.

2. filmde işleyecekleri çok konu var gibi duruyor..2 yeni düşman,Harry,Mj,Norman'ın durumu,Daily Bugle...ve Goblin falanda olursa göreceğimiz ölümlerle beraber işler iyice karışacak.Hepsi aynı filmde zor gibi..

Her ne kadar goblini tekrar görmek istemesemde bir şekilde ortaya çıkacak ve alması gereken canı alacak:( Norman goblin olmadan direk iron patriot falan olsa ya.Yok saçma olur öyle:)

Saçma sapan işlenmiş bir Venom olayımızda var eski seride.O ve Carnage'i 3. filmde görsek enfes ötesi olurdu.Bir taraftanda işlenmiş şeyler birdaha işlenmese keşke falan diyorum.Yeni yüzleri görsek artık.

2. filminde Peter-Gwen-MJ mi ?
    o nasıl oluyor grupmu

Fena olmazdı hani

Yani demek istediğim peter iki kızada bir yakınlık hissedicek,ikisi arasında gidip gelecek.

• Öncelikle şunu kesin olarak söyleyebiliriz ki
    2. filmde Goblin gelir ise Gwen ölür. Ölmeli. Yoksa film gitmez.
    Ama tabi 2. filme
    Venom veya Carnage yi getirirse olaylar değişir. Ama bunu olacağını sanmıyorum. Çünkü daha Venom yok ortada. Önce Venom gelmeli!

Bundan dolayı şunu (kendi kafamda) kesin olarak söyleyebilirimki 2. filmde
    Carnage yok! Venom belki...
    Arkadaşlar çok saçma düşmanlar yazmış. Öncelikle filmin bir alt yapı oluşturması lazım. Bunun için en önemli düşmanları getirmeleri gerek spider ın karşısına. Bunlar ise :
    Green Goblin, Carnage, Venom
    Öncelikle film 3 seri olcaksa (ki büyük bir ihtimal olcak) bu en önemli düşmanları ilk 3 film dede görmeliyiz. Ben hikayeyi kurdum bile. Zaten çizgi roman a uyarladıkları için pek de zor değil hikaye olayı. Çizgi roman bize ilk 3 seri yi tanımlıyor. Dier serileri bilemem ki dediğim düşmanları getirirlerse dier seriler olursa (4,5,6,...) pek tutmaz.

• İnanılmaz Örümcek Adam (2012) 720p Bluray x264 (DD 5.1) DUAL TR-RUS VGNC

terimlerde vs anlamam.

1080p de var aynı sitede.

acaba ... ses ve görüntü kalitesi nasıldır ??

rip midir yoksa gerçek 720p mi ?
  • amazing spidermanda en sonunda bi adamla konuşuyordu dr. connors tam dönüşürken film bitti büyük ihtimal lizardda olacak bir büyük ihtimal daha ise spidermana yardım edebilir lizard düşmanına karşı
  • Electro gelirse inşallah Chameleon'u görürüzSonuçta kardeşler.Fox Kids gençliği iyi bilir.1994 Yapımı Spider-Man serisinde Chameleon Peter'ın kılığına girip M.J'i öpmüştü ve şöyle demişti ''Peter Parker dünyanın en şanslı adamıymış''

Herkes gibi Venom ve Carnege biraderleri görmek isterim ama çok zor.Bir üçleme onları anlatmaya yetmez.Üçüncü filme gelseler 4 ve 5 'de gelmeli.Spider-Man 3 bunun en büyük örneği.4.cü filmin olmayacağını anlayan Sam Raimi Venom'u kimseye yar etmem dedi ve film çok sıkıştı ve 20 dakikada Venom'u geçiştirdiler ve film çok eleştirildi.

Kingpin ve Avcı Kraven lazım bence.Shocker boş bir karakter.Yan bir karakter.Kraven ve özellikle Kingpin bu seriye lazım.Hatta Tombstone yani Mezartaşını da görmemiz iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: aksiyon95

Electro gelirse inşallah Chameleon'u görürüzSonuçta kardeşler.Fox Kids gençliği iyi bilir.1994 Yapımı Spider-Man serisinde Chameleon Peter'ın kılığına girip M.J'i öpmüştü ve şöyle demişti ''Peter Parker dünyanın en şanslı adamıymış''

Herkes gibi Venom ve Carnege biraderleri görmek isterim ama çok zor.Bir üçleme onları anlatmaya yetmez.Üçüncü filme gelseler 4 ve 5 'de gelmeli.Spider-Man 3 bunun en büyük örneği.4.cü filmin olmayacağını anlayan Sam Raimi Venom'u kimseye yar etmem dedi ve film çok sıkıştı ve 20 dakikada Venom'u geçiştirdiler ve film çok eleştirildi.

Kingpin ve Avcı Kraven lazım bence.Shocker boş bir karakter.Yan bir karakter.Kraven ve özellikle Kingpin bu seriye lazım.Hatta Tombstone yani Mezartaşını da görmemiz iyi olurdu.

eyer kingpin olursa alistair smythe mutantlaşmış halide olması lazım ^^

• Kesinleşen kadro şu şekilde ;

Andrew Garfield - Peter Parker/Spider-man
    Emma Stone - Gwen Stacy
    Shailene Woodle-Mary Jane Watson

Şahsen benim için Kristen Dunst'dan daha güzel MJ bulamazlardı öyle de olmuş.

Bu arada 15 gün uzaklaştırıldığım sürede konuyu boş bırakmayıp güncelleyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

quote:

Orijinalden alıntı: aksiyon95

Electro gelirse inşallah Chameleon'u görürüzSonuçta kardeşler.Fox Kids gençliği iyi bilir.1994 Yapımı Spider-Man serisinde Chameleon Peter'ın kılığına girip M.J'i öpmüştü ve şöyle demişti ''Peter Parker dünyanın en şanslı adamıymış''

eyer kingpin olursa alistair smythe mutantlaşmış halide olması lazım ^^

illa mutant olması gerekmez.Sakat olarakta gelebilir.Mutant olma dönemi çok ileri bölümlerde olmuştu.

• According to the online rumor Actorn Jamie Foxx is in talks to play the role of Electro in The Amazing Spider- Man 2.

Electro icin , jamie foxx'u düsünmüsler.

The Amazing Spider-Man 2 (2014) Fragman#1

The Amazing Spider-Man 2 (2014) Fragman#1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 2 Kasım 2012; 11:05:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Shailene Woodle-Mary Jane Watson birisi bunun şaka olduğunu söylesin.jane levy varken diğer isimler boş
  • Electro - Chameleon ya da Electro - Mysterio olmalı. Sadece Electro bayar. Aslında 3. bölümü efsane bir şekilde bağlayabilirler. Uzaydan gelen meteorla Black Spidey olur Peter. Electro - xx ikilisini bu yardımla alt eder. 3. bölüme de Venom ortaya çıkar ve de Goblin dahil olur. Goblin korkak Goblin ruhuyla bölüm sonlarına doğru kaçar, Venom - Spidey deathmatch izleriz 15 dakika. Ne yazdım yalnız.
  • Ultimate serisindeki gibi siyahi bir Electro düşünüyorlar galiba.Kostümü çizgiromana sadık bir şekilde tasarlanır umarım.Sarı-yeşil ikilisi olmasa bile o yıldırımlı maske aynen bırakılmalı.Ultimatedeki tasarımı sevmiyordum.
  • Venomu az çok biliyorum da bu Carnage neyin nesidir?
  • filmde electro varsa lizard dr connors spidermana yardım edecek zaten ilk filmin sonunda dönüşüyordu lizard düşmanı olmayacak ama spidermanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: chris_nolan

quote:

Orijinalden alıntı: doguking

gwen stacy emma stone eğer hikaye çizgi romana göre giderse ölecek galiba

eğer emma stone çıkarsa yerini ancak scarlett johansson kapatabilir

scarlett johnson marvelda black widow karekterini oynadığı için mary jane olması pek mümkün değil..

Amber Heard var

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

İkinci ve üçüncü filmde Mary Jane rolünü Shailene Woodley'nin oynayacağı onaylandı. İkinci film için önceden yaptığım ufaktan gidişat tahmini çok büyük ihtimalle doğru çıkacak gibi görünüyor.

http://www.ign.com/articles/2012/10/19/confirmed-shailene-woodley-for-mj-in-spider-man-2-and-3?utm_campaign=ign+main+twitter&utm_source=twitter&utm_medium=social

Bu arada birkaç şey daha:

Filmde olması muhtemel düşmanlar arasında yapımcılar Electro'yu da düşünüyorlarmış. Ayrıyetten cast'te bir tane daha evvel bahsedilmemiş bir düşman ve Harry Osborn'un da olacağı söyleniyor. Ayrıca filmde Robbie Robertson'un olma ihtimali de çok yüksek. Harry'nin zaten olmaması şaşırtıcı olurdu da; bahsedilmeyen düşman kim acaba? imdb'de gerçek dışı ve olabilitesi yüksek acayip sayıda dedikodu da mevcut, Rhino veya Scorpion'un olabileceğine dair söylentiler de çıkmıştı ancak bence bu düşmanlar bir filme koymak için boş karakterler. Veya Mysterio? Ortalıkta cast için netletmiş çok isim de olmayınca, herkes kafasına göre bir tahmin yapıp sıkabiliyor; Spider-Man evreni de bunu yapmaya uygun. Ancak daha evvel de dediğim gibi, bu filmde düşman olarak Green Goblin'in olma ihtimali çok yüksek. Buna zemin hazır, bakalım diğer detaylar da belli olduğu vakit ne olacak? Seçim için hala yeterli vakitleri var. Bahsedilmeyen düşman olarak GG diyeceğim, ama o da ikinci film için hiç bahsedilmemiş düşman tanımına uymuyor.

green goblin olabilir çünkü norman osborn dr curt connorsla konuştu filmin son dakikasında belkide yapmıştır kendine deneyi ^^ norman göstermemişlerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 4 Kasım 2012; 18:33:34 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.