Şimdi Ara

The Amazing Spider-Man 2 (2014) Fragman#1 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.045
Cevap
14
Favori
79.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün izledim 1. filmini ancak ne yaptıysam konusunu bulamadım. linkini atabilecek var mı?
  • Bekliyoruz
  • Onu bunu bilmem de Carnage Venom olursa tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

The Amazing Spiderman 1'den memnun olan var mı?
    9 yaşındaki kuzenimin yazabilceği bir filmdi

Kuzeninden bir senaryo bekliyoruz hocam..

adam vurmuş öldürmüş
  • Venom olması şimdilik zor diye düşünüyorum çünkü Venom'u hemen kullanmak istemiyebilirler ayrıca tek filme sığacak bir karakter değil Venom.

İkinci filmde Green Goblin'e yer vermeleri mükemmel olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hiç bir film bi Sherlock Holmes olamaz.
    Çıksın çıksın,hiç değilse canımız sıkışınca bir şeyler izleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErzaScarlet

Öncelikle hiç bir film bi Sherlock Holmes olamaz.

Sherlock Holmes vs Spider-Man ne alakaları var hocam anlayamadım Hadi Batman Superman desen neyse de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

quote:

Orijinalden alıntı: ErzaScarlet

Öncelikle hiç bir film bi Sherlock Holmes olamaz.

Sherlock Holmes vs Spider-Man ne alakaları var hocam anlayamadım Hadi Batman Superman desen neyse de.

Alakası yok hocam biliyorum.

Sherlock Holmes severim o kadar.

• Serinin 2. devam filminde Örümcek Adam'ı yeni bir kostümle izleyebiliriz...
    Marc Webb'in tekrar yönetmen koltuğuna oturacağı The Amazing Spider-Man 2'de Andrew Garfield'i farklı bir Örümcek Adam kostümü ile izleyebiliriz. Çıkan haberlere göre, ilk filmde oldukça eleştirilen yeni kostümün yerine 2. filmde çizgi romana daha sadık bir kostüm görebiliriz.
    Henüz yeni kostümün nasıl olacağına dair resmi bir bilgi yok, fakat serinin hayranları şimdiden bu karardan memnun. Yeni kostümde ilk filmdeki gibi ağ atıcıların olup olmayacağı da bilinmiyor.
    Andrew Garfield ve Emma Stone, Peter Parker ve Gwen Stacy rolleriyle dönerken seriye Shailene Woodley ve Jamie Foxx'un da, Mary Jane Watson ve kötü karakter Electro rollerinde katılması gündemde. Roberto Orci, Alex Kurtzman ve Jeff Pinkner'ın senaryosunu yazdığı filmin çekimlerine 2013 yılının ilk aylarında başlanacak.

• iyi bi film çıkaracaksanız çıkarın artık. kostümde değişiklikler şarttı.o kız s.woodley mi ne nasıl olurda mj rolünü kabul eder.insan hayatında hiç mi aynaya bakmaz
  • Harry Osborn Kim Olacak?

The Amazing Spider-man 2 için Electro rolüne Jamie Foxx ve Mary Jane Watson rolüne Shailene Woodley'in seçildiği açıklanmıştı.Şimdide Harry Osborn rolü için oyuncu seçim çalışmaları başlamış.Önceki üçlemede Harry karakterini James Franco canlandırmıştı.

Devam filmi için daha karanlık kişiliğe sahip bir Harry istiyorlarmış.Rol için düşünülen 3 isim ise : Brady Corbet,Dane DeHaan ve Alden Ehrenreich..(resimdeki sıralama ile)

The Amazing Spider-Man 2 (2014) Fragman#1

• çok kötüydü
  • quote:

Orijinalden alıntı: dh1999

çok kötüydü

Post kastığını bu kadar belli etme canım olur mu ?
  • Harry Osborn Rolü İçin yeni İsimler!

Bu sene başlayan yeni Örümcek Adam sinema serisinin ikinci filminin 2 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girmesi bekleniyor. “The Amazing Spider-Man 2″ filminde ilk filmde seyrettiğimiz Andrew Garfield ve Emma Stone’a yeni oyuncular eklenecek.

Mary Jane Watson olarak Shailene Woodley‘i seyredeceğiz :

Filmin kötü adamı olarak Electro rolünde (nam-ı diğer Max Dillon) Jamie Foxx’ın adı ön plana çıkıyor.

Ve sıra Harry Osborn karakterini kimin canlandıracağına geldi! Peter Parker’ın can dostu, Örümcek Adam’ın en önemli düşmanı…

Bu rol için dört aktörün aday olduğu ortaya çıktı:

- Sam Claflin (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides)
    - Eddie Redmayne (My Week with Marilyn)
    - Douglas Booth (LOL)
    - Boyd Holbrook (Hatfields and McCoys)

• 1. filmin tek kötü yanı, spider-man rolünü bir ergene vermiş olmalarıydı. O kadar yetenek küçük bir çocukta olmamalı.
  • Shailene Woodley 'den mj olursa bittik demektir.daha fazla vurmayın zaten öldürdünüz örümceği.evet ilk filmde ki senaryoyu 9 yaşında ki birisi yazabilirdi.
  • ilk fragman hobbitten önce yayınlanacakmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

ilk fragman hobbitten önce yayınlanacakmış...

O filmden önce kaç fragman yayınlanacaksa artık...
  • Eski spiderman tipi daha sempatik ti bu eleman biraz gıcık bir tipi var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

1. filmin tek kötü yanı, spider-man rolünü bir ergene vermiş olmalarıydı. O kadar yetenek küçük bir çocukta olmamalı.

Spider-Man'in ve Peter Parker'ın kim olduğunu kaçırıyorsunuz. Bu karakteri tanımaya ne dersiniz? Böyle bir yorum yapmak, filmin bu noktasından şikayet etmeniz için karakteri tanımıyor olmanız gerek. (Peter Parker ilk Spider-Man olmaya başladığında 15 yaşındadır.) Bu sözüm sırf size değil ancak gerek bu film konusunda, gerek ilk filmin konusunda öyle yorumlar gördüm ki, Spider-Man'den bihaberliğini apaçık ortaya koyuyorlar adeta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 22 Kasım 2012; 13:44:10 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.