Şimdi Ara

The Amazing Spider-Man 2 (2014) Fragman#1 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.045
Cevap
14
Favori
79.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

1. filmin tek kötü yanı, spider-man rolünü bir ergene vermiş olmalarıydı. O kadar yetenek küçük bir çocukta olmamalı.

Spider-Man'in ve Peter Parker'ın kim olduğunu kaçırıyorsunuz. Bu karakteri tanımaya ne dersiniz? Böyle bir yorum yapmak, filmin bu noktasından şikayet etmeniz için karakteri tanımıyor olmanız gerek. (Peter Parker ilk Spider-Man olmaya başladığında 15 yaşındadır.) Bu sözüm sırf size değil ancak gerek bu film konusunda, gerek ilk filmin konusunda öyle yorumlar gördüm ki, Spider-Man'den bihaberliğini apaçık ortaya koyuyorlar adeta.

Hocam beni sakın yanlış anlama, karakteri tanımayla işim olmaz. Çizgi romanla, çizgi filmle hiç işim olmadı, hikayeyi bilemem. Ben sinema izleyicisiyim ve doğal olarak sadece film ile ilgili yorum yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Harry Osborn Rolü İçin yeni İsimler!

The Amazing Spider-Man 2 (2014) Fragman#1

Bu sene başlayan yeni Örümcek Adam sinema serisinin ikinci filminin 2 Mayıs 2014 tarihinde gösterime girmesi bekleniyor. “The Amazing Spider-Man 2″ filminde ilk filmde seyrettiğimiz Andrew Garfield ve Emma Stone’a yeni oyuncular eklenecek.

Mary Jane Watson olarak Shailene Woodley‘i seyredeceğiz :

Filmin kötü adamı olarak Electro rolünde (nam-ı diğer Max Dillon) Jamie Foxx’ın adı ön plana çıkıyor.

Ve sıra Harry Osborn karakterini kimin canlandıracağına geldi! Peter Parker’ın can dostu, Örümcek Adam’ın en önemli düşmanı…

Bu rol için dört aktörün aday olduğu ortaya çıktı:

- Sam Claflin (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides)
    - Eddie Redmayne (My Week with Marilyn)
    - Douglas Booth (LOL)
    - Boyd Holbrook (Hatfields and McCoys)

bence Eddie Redmayne bu olması lazım normanada benziyor biraz ^^

• Eddie Redmayne olmalı Harry. Boyd Holbrook'ta da bir Eddie Brock havası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: ax

ilk fragman hobbitten önce yayınlanacakmış...

O filmden önce kaç fragman yayınlanacaksa artık...

Fragmanı boşver 9 dakikalık star trek görüntüleri olacakmış (sadece imax'te galiba.) bir de fragmanları eklersek şöyle 1 saat önceden salonda olmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: ax

ilk fragman hobbitten önce yayınlanacakmış...

O filmden önce kaç fragman yayınlanacaksa artık...

Fragmanı boşver 9 dakikalık star trek görüntüleri olacakmış (sadece imax'te galiba.) bir de fragmanları eklersek şöyle 1 saat önceden salonda olmak lazım

İmaxte oluyor mu bilmiyorum ama cinemaximumda 10 dakika da reklam koyuyorlar.

• Harry Osborn karakterine can verecek aktör Chronicle'ın yıldızı Dane DeHaan'ın oldu.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeolog. -- 3 Aralık 2012; 22:45:00 >
  • İlki berbattı, ikincinin de berbat olacağına şüphe yok gibi.
  • bu mu oynayacak harry'i?mj. i oynayacak olan zaten fiyasko.villain boş.yeter artık örümcek öldü. yapımda emeği geçen herkesin ...
  •  The Amazing Spider-Man 2 (2014) Fragman#1

filmin afişi yayınlandı Yeşil goblin 10 numara olmuş sabırsızlıkla bekliyorum ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 5 Aralık 2012; 15:26:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

filmin afişi yayınlandı Yeşil goblin 10 numara olmuş sabırsızlıkla bekliyorum ^^

Bu resmi yayınlamış bir poster değil.FAN MADE büyük bi ihtimal

• green goblin böyle olacaksa ettiğim tüm lafları yutabilirim
  • Fan yapımı beyler.Aha yapan deviantlı arkadaşta şu: http://imperium-hero.deviantart.com/art/The-Amazing-Spider-Man-2-Fan-Poster-313955312
  • fanlarına imkan tanıyacaksın,şu işe yaramaz,spider-man'dan bihaber ekipten daha iyi film çekmezlerse ben de bişey bilmiyorum.
  • BEN AMCA GERİ GELİYOR!!!

The Amazing Spider-man 2 nin oyuncu kadrosu açıklanmaya devam ediyor.İlk filmde Ben amca rolünde izlediğimiz Martin Sheen ikinci filmdede karşımıza çıkacak.İlk filmde ölmüş olmasından dolayı ikincisinde Flashbacklerde oynaması bekleniyor.
  • İlk filmi izledim ama sevemedim o ilk üçleme çok iyiydi. Tobey Maguire Spider man rolüne cuk oturmuştu. Bu filmdeki spider man bana biraz sallantıda gibi geldi. Tabi bu benim görüşüm.
  • boşa kürek çekiyor ekip.yönetmenin değişmesi gerekiyordu.
  • İlk filmi sevmem diyenler Spıder-Man fan boylarıdır. Tarafsız düşünseniz ki bunu sizde biiyorsunuz Amazıng Spıder-Man çok daha iyi öncekine göre. Siz korumaya devam edin eski filminizi Gerçekler ortada 2. filmi çıkınca eminim ya nete düşmesini bekleyeceksiniz yada koşa koşa sinema ya gideceksiniz. Herşey ortada kendinizi kandırmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue Dragon Ready -- 11 Aralık 2012; 18:59:57 >
  • Ben ilk filmi önceki seriden daha çok sevdim. Ama salaklık yapıp kahraman Amerikan halkı olayını yine gözümüzün önüne sermesinler.
  • TheAvengers2'de Spider-Man'i görsek fena olmaz...Hem malum düşman çok güçlü. (bknz:Thanos)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

İlk filmi sevmem diyenler Spıder-Man fan boylarıdır. Tarafsız düşünseniz ki bunu sizde biiyorsunuz Amazıng Spıder-Man çok daha iyi öncekine göre. Siz korumaya devam edin eski filminizi Gerçekler ortada 2. filmi çıkınca eminim ya nete düşmesini bekleyeceksiniz yada koşa koşa sinema ya gideceksiniz. Herşey ortada kendinizi kandırmayın...

emin ol 2.filmi bir aksilik olmazsa ilk gün sinema da izlerim.eski üçleme de o kadar iyi değildi ama bu kadar da amatörlük akmıyordu.ben diğer sitelerde tobey diye ağlayan ergenlerden değilim.gerçekler acıdır,acıtır.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.