Şimdi Ara

The Amazing Spider-Man 2 (2014) Fragman#1 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.045
Cevap
14
Favori
79.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seriyi bozmaları hem iyi hemde kötü oldu.. Tobey daha iyiydi sanki ama yeni karakterde kötü değil.. ikisinin ortasında kaldım ne desem boş.. ama yeniler çıktıkça zevkle izlemeye devam edeceğiz..
  • düşmanı bu sefer herhal morbius olcakmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

düşmanı bu sefer herhal morbius olcakmiş

hiç takip etmiyormusun düşmanları belli oldu zaten electro ile green goblin ^^
  • grren goblin hakkında bir şey duymadım ben.electro kesin olacak.
  • Jamie Foxx Electro hakkında konuştu!!!

The Amazing Spider-Man 2 (2014) Fragman#1

Jamie Foxx MTV'ye yaptığı konuşmada The Amazing Spider-man 2 de canlandıracağı süper kötü Max Dillon yani Electro hakkında detayları açıkladı..''Tüm yaşantısı boyunca kimse onunla konuşmuyor.Büyük şirketler fikirlerini çalıyor, hayatta bir hiç oluyor..Fakat spider-man ona arka çıkıyor ve diyorki -sen benim adamımsın,sokaklardaki gözüm ve kulağımsın-.Max şaşırıyor ve -ben spider-man'in partneriyim- diye düşünüyor..Sonra herşey kötüye gidiyor ve trajik bazı olayların sonucunda kendisini kötü tarafta buluyor''

Foxx ayrıca Electro kostümüyle ilgilide yeşil ve sarı olmayacağını siyah olacağını söyledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

2014te başka neler varki öyle dedin ?

Oo dostum.

Sherlock Holmes 3
    x-men 2
    Snowwhite and the hunstman 2
    Lost Symbol
    Muhtemelen Nick Fury
    nationel treause 3
    Captain America 2
    Amazing spiderman 2
    Transformers 4

Şuan aklıma gelenler sadece bunlar :)

Dostum Transformers serisi 3. filmi ile son bulmuyor muydu ? Ben mi yanlış biliyorum yoksa ki inş. yanlış biliyorumdur :D Daha Unicronu görmeden olmaz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ByDamage

quote:

quote:

Oo dostum.

Sherlock Holmes 3
    x-men 2
    Lost Symbol
    Muhtemelen Nick Fury
    nationel treause 3
    Captain America 2
    Amazing spiderman 2
    Transformers 4

Dostum Transformers serisi 3. filmi ile son bulmuyor muydu ? Ben mi yanlış biliyorum yoksa ki inş. yanlış biliyorumdur :D Daha Unicronu görmeden olmaz :D

Transformers böyle gişe yaparsa 5. film de gelir. 4. filmin geleceği zaten kesin, forumda konusu bile var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

quote:

Orijinalden alıntı: ByDamage

quote:

quote:

Oo dostum.

Sherlock Holmes 3
    x-men 2
    Lost Symbol
    Muhtemelen Nick Fury
    nationel treause 3
    Captain America 2
    Amazing spiderman 2
    Transformers 4

Transformers böyle gişe yaparsa 5. film de gelir. 4. filmin geleceği zaten kesin, forumda konusu bile var.

İşte bu iyi haber cybertron yok edildi seri bitti diyorlardı.Bu iyi oldu işte :D Unicronu görürüz umarım

• m.bay robotlara tecavüz etmeye devam edecek.electro'nun hala yanlış seçim olduğunu düşünüyorum.morbius olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Düşman olarak Mysterio ve Chameleon olursa süper olur.

Mysterio bana hep itici gelmiştir. Filmdede izlemek zevkli olmaz. Chameleon süper olur ama o 3.filmde olursa daha çok düşmanı filan taklit ederse süper olur. 2.filmde olursun anca Peter'ı, Spider-Man'i felan taklit eder. Bence 2. filmde doğru düzgün Venom ve Carnage olmalı. Bütün film boyunca terör estirmeliler.

aynen spiderman mysterio yu yense pek zevki çıkmaz çünkü mysterio nun venom lizard gibi bire bir dövüşecek özellikleri yok oyüzden zevkli olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: spider77

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Jamie Foxx Electro hakkında konuştu!!!

Jamie Foxx MTV'ye yaptığı konuşmada The Amazing Spider-man 2 de canlandıracağı süper kötü Max Dillon yani Electro hakkında detayları açıkladı..''Tüm yaşantısı boyunca kimse onunla konuşmuyor.Büyük şirketler fikirlerini çalıyor, hayatta bir hiç oluyor..Fakat spider-man ona arka çıkıyor ve diyorki -sen benim adamımsın,sokaklardaki gözüm ve kulağımsın-.Max şaşırıyor ve -ben spider-man'in partneriyim- diye düşünüyor..Sonra herşey kötüye gidiyor ve trajik bazı olayların sonucunda kendisini kötü tarafta buluyor''

Foxx ayrıca Electro kostümüyle ilgilide yeşil ve sarı olmayacağını siyah olacağını söyledi.

elektroyu nasıl gerçekçi yapmayı düşünüyorlar çok merak ediyorum

bence çok yanlış bi düşman elektro. rhino ,carnage veya puma olmalı. bide amazing spidermanın ilk serisinde norman osborn ve harry yi yapmadılar sadece norman osborn hakkınad isim verildi . ölcek falan diye 2 . filmde olmalı

norman osbornonun ismi verilmedi sadece sonda dr curt connors hapisteyken norman geliyor yanına konuşuyorlar

• Yuh be kardeşim, üst üste 6 mesaj atılır mı? Burayı msn sandın galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

Yuh be kardeşim, üst üste 6 mesaj atılır mı? Burayı msn sandın galiba.

Hep şikayet ediyorum. Sinema bölümünü post kasmak için kullanan çok üye var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Jamie Foxx Electro hakkında konuştu!!!

elektroyu nasıl gerçekçi yapmayı düşünüyorlar çok merak ediyorum

bence çok yanlış bi düşman elektro. rhino ,carnage veya puma olmalı. bide amazing spidermanın ilk serisinde norman osborn ve harry yi yapmadılar sadece norman osborn hakkınad isim verildi . ölcek falan diye 2 . filmde olmalı

norman osbornonun ismi verilmedi sadece sonda dr curt connors hapisteyken norman geliyor yanına konuşuyorlar

o bölümünü görmedim galiba pardon

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.135

İlki berbattı, ikincinin de berbat olacağına şüphe yok gibi.

Guldum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrDraius

İlk filmi izledim ama sevemedim o ilk üçleme çok iyiydi. Tobey Maguire Spider man rolüne cuk oturmuştu. Bu filmdeki spider man bana biraz sallantıda gibi geldi. Tabi bu benim görüşüm.

kesinlikle tobey o role tam oturmuştu
  • Carnage diyenler bunun öncesinde bi Venom olmalı, ve Venom ve Carnage yi tek bir filme sığdıramazlar. Electro ve Goblin olursa doğru karar olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doguking

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

The Amazing Spiderman 1'den memnun olan var mı?
    9 yaşındaki kuzenimin yazabilceği bir filmdi

Kuzeninden bir senaryo bekliyoruz hocam..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fyarsey

quote:

quote:

quote:

İyi post kasıyosunuz iyi iyi devam

quote:

Orijinalden alıntı: double minded

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

İlk filmi sevmem diyenler Spıder-Man fan boylarıdır. Tarafsız düşünseniz ki bunu sizde biiyorsunuz Amazıng Spıder-Man çok daha iyi öncekine göre. Siz korumaya devam edin eski filminizi Gerçekler ortada 2. filmi çıkınca eminim ya nete düşmesini bekleyeceksiniz yada koşa koşa sinema ya gideceksiniz. Herşey ortada kendinizi kandırmayın...

emin ol 2.filmi bir aksilik olmazsa ilk gün sinema da izlerim.eski üçleme de o kadar iyi değildi ama bu kadar da amatörlük akmıyordu.ben diğer sitelerde tobey diye ağlayan ergenlerden değilim.gerçekler acıdır,acıtır.

Hocam amatörlüklerden örnek verebilirmisiniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fyarsey

quote:

quote:

quote:

İyi post kasıyosunuz iyi iyi devam

quote:

Orijinalden alıntı: double minded

quote:

İlk filmi sevmem diyenler Spıder-Man fan boylarıdır. Tarafsız düşünseniz ki bunu sizde biiyorsunuz Amazıng Spıder-Man çok daha iyi öncekine göre. Siz korumaya devam edin eski filminizi Gerçekler ortada 2. filmi çıkınca eminim ya nete düşmesini bekleyeceksiniz yada koşa koşa sinema ya gideceksiniz. Herşey ortada kendinizi kandırmayın...

emin ol 2.filmi bir aksilik olmazsa ilk gün sinema da izlerim.eski üçleme de o kadar iyi değildi ama bu kadar da amatörlük akmıyordu.ben diğer sitelerde tobey diye ağlayan ergenlerden değilim.gerçekler acıdır,acıtır.

Hocam amatörlüklerden örnek verebilirmisiniz?

Sinema bolumu post kasmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.