Şimdi Ara

The Amazing Spider-Man 3 | İPTAL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
19.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

Benim aklıma hep Stan Lee'ye bir şey olma ihtimali geliyor. Çok etkiler filmi.

ona bişey olmaz yaşadığı hayatı yaşasak 100 sene daha fazla yaşar insan

• 2.filmde herkez norman osborn öldü sandı ama nedense cesedi gösterilmedi izleyenler bilir norman yeşil goblin gibi dönüşüyordu tırnakları falan 3.filmde ultimate Green goblini görme olasılığımız büyük ve eddie brock rhino gibi son sahnede gösterilebilir
  • 2018 nedir, Spin-off var diye bu kadar geç çıkmamalıydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha ya ne 2018'i ?
  • Bakalım kötü adam kim olacak
  • şu gençleri göreydik eyiydi
     The Amazing Spider-Man 3 | İPTAL
  • Serisi çok güzel. Bayılıyorum ama 2018 biraz geç gibi :(
  • Hiç mi hiç sanmıyorum Octopus değişmesin.
  • 2018 nedir ya?
  • Gün gelecek 2018 olacak, yaşlanıyoruz beyler yaşlanıyoruz. 4 sene sonra bu yazıyı okursam yüzümde oluşacak ifadeyi tahmin edebiliyorum.
  • Yeni seride tüm oyuncuların değiştiğini gördük ki octopusu tekrar gösterecek olurlar ise Alfred Molina'yı görmek tuhaf hissettirebilir oyunculuğu iyi olsa dahi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohurcool

Yeni seride tüm oyuncuların değiştiğini gördük ki octopusu tekrar gösterecek olurlar ise Alfred Molina'yı görmek tuhaf hissettirebilir oyunculuğu iyi olsa dahi.

Ölmeseydi çok iyi Doc Ock olurdu aslında Seymour Hoffman'dan.
  • ilk 2 film süperdi. 4 yıl nasıl bekliycez yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Yeni seride tüm oyuncuların değiştiğini gördük ki octopusu tekrar gösterecek olurlar ise Alfred Molina'yı görmek tuhaf hissettirebilir oyunculuğu iyi olsa dahi.

Bu arada tasm2 de şapkalı gizemli adam sahnesinde octopus'un kollarını görmüşmüydük tam hatırlayamıyorumda, pişti de olmuşuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1LENT -- 23 Ağustos 2014; 16:54:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Bu arada tasm2 de şapkalı gizemli adam sahnesinde octopus'un kollarını görmüşmüydük tam hatırlayamıyorumda, pişti de olmuşuz

Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu spiderman'i oynayan ergene nasıl bu kadar çabuk ısındınız lan? sırf onun için seriyi izlemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Şu spiderman'i oynayan ergene nasıl bu kadar çabuk ısındınız lan? sırf onun için seriyi izlemiyorum.

Andrew garfield gayet iyi bir spiderman/peter parker çok memnunum ben.
  • O zaman diğer filmlerinde olması muhtemel villainlerden biri, e peki filmde nasıl ortaya çıkacak bir önceki serideki gibi deney esnasında patlama olarak mı veya tasm2 deki gibi rhinoyu kullanan kişiyi kendileri seçip ortaya spider'a düşman olarak salarak mı?

• quote:

O zaman diğer filmlerinde olması muhtemel villainlerden biri, e peki filmde nasıl ortaya çıkacak bir önceki serideki gibi deney esnasında patlama olarak mı veya tasm2 deki gibi rhinoyu kullanan kişiyi kendileri seçip ortaya spider'a düşman olarak salarak mı?

Green goblin ve rhino daki gibi olacaktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Şu spiderman'i oynayan ergene nasıl bu kadar çabuk ısındınız lan? sırf onun için seriyi izlemiyorum.

Andrew garfield gayet iyi bir spiderman/peter parker çok memnunum ben.

Ne bileyim ben ilk gördüğümden beri acayip yadırgıyorum. çevremde kime sorsam onun yüzünden izlemiyorlar. senin gibi beğenenlerde var tabii
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.