Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Batman

Hadi hadi sen Famke yok diye laf ediyorsun filme

Günün birinde geri dönecek o zaman bende size güleceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekşide gördüm film hakkında

joss whedon filmin son sahnesinde yeni avengers takımına spider-man ve captain marvel'i de eklemek istemiş ama yapımcılar izin vermemişler.

ayrıca thor'un gereksiz uzunluktaki mağara sahneleri de yapımcıların istemesiymiş. joss whedon bu sahneleri çıkarmayı bile düşünmüş aslında.

yine son sahnede captain america avengers .. assemble! diyecekmiş gibi duruyor ancak yarıda kesilmiş havası var. işin gerçeği ise joss whedon, yapımcılarla başı ağrımasın diye çekimlerde avengers'dan sonra assemble bile dedirtmemiş.

kaynakta burasıhttp://www.ew.com/article/2015/05/05/joss-whedon-avengers-marvel-cuts

• quote:

Orijinalden alıntı: wakara

quote:

film de tirnaklari görünce Wolverine olmasa bile kim bu dedim ama bildiğin hawkeye çıktı. heyecanlandirmak için fragmana calismislar.
    dedigim gibi ilk filme benzeyecek dedim. dedigim çıktı. A1 de tanisma- basit loki ve ordusu A2 de tartışma- basit ultron ve ordusu.
    o kadar cizgi roman var o kadar konu var. filmin içine boş sıradan şeyler koymuşlar.
    credits meseleside hep aynı heyecanlı bişey yok. thonos her credits te taş topluyor. thonosun güçlü bi düşman yapabileceklerini sanmıyorum.
    anladigim kadariyla belirli bi sayıdan fazla oyuncu oynatamiyor. veya süper kahraman oynatamiyor yani parasal bakimdan oynatmak istemiyor. yani spider girse demir adami cikartirlar. Bunu soksalar onu çıkartır lar gibilerin den. bu x men de böyleydi. hic 12 tane x meni birarada gormedim en fazla 5- 6. yani bi filmde 5-6 dan fazla kahraman goremeyecegiz.
    new Avengers veya Avengers assamble mi çekecekler. [

iyi de wakandaya gitti ya bunlar orada
    black panteri gormedik ne halta gittiler bunlar yada kostumumu yoktu black panterin. hangisiydi ki.

herkesten çok hawkeyin sahnesi vardı.
    bu hawkeyin ailesini çocuklarını göstermeye gereği niye duydular ben anlamadım bi maksatlari mi vardı yoksa iş olsun diye mi. bize ne şimdi hawkeyin ailesinden
    sahne doldurmak için yapmasinlar böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman The Elite

/>

son saniyede tony'nin korku dolu bakışını tam yakalayamadım ama olsun

hulku kızdırmayacaksın

Kızdıkca güçlendi , patakladı durdu Buster ın parçasını bulamamış olmaları gerekiyordu basit bitirdiler kavgayı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

/>

hulku kızdırmayacaksın

Kızdıkca güçlendi , patakladı durdu Buster ın parçasını bulamamış olmaları gerekiyordu basit bitirdiler kavgayı :)

abartmayın bu kadar hulku her biyolojik canlının sınırı vardır.iron man patakladı bu kadar işte

• Bir insana ukalalık bu kadar mi yakisir arkadaş
     The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

• quote:

quote:

quote:

/>

hulku kızdırmayacaksın

abartmayın bu kadar hulku her biyolojik canlının sınırı vardır.iron man patakladı bu kadar işte

ne alaka ya daha ilk filmde bile Stark ın kendisi "ordum var" diyen Lokiye "bizimde hulk umuz var" demiyormuydu , sadece ilk filmde Hulk un Thor a vurduğu bir sahneye gönderme yapılarak bitirmişler ,
    Hulk Buster ın kolu bacağı parçak pincik olmuştu zaten

• Filmde kahkaha attigim 2 sahneden bir tanesi

• quote:

quote:

quote:

quote:

/>

hulku kızdırmayacaksın

ne alaka ya daha ilk filmde bile Stark ın kendisi "ordum var" diyen Lokiye "bizimde hulk umuz var" demiyormuydu , sadece ilk filmde Hulk un Thor a vurduğu bir sahneye gönderme yapılarak bitirmişler ,

haklısın parçalamıştı baya.sürekli kendini yenileme özelliği çok iyiydi keşke son savaşta da hulkbusterı kullansaydı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

/>

hulku kızdırmayacaksın

haklısın parçalamıştı baya.sürekli kendini yenileme özelliği çok iyiydi keşke son savaşta da hulkbusterı kullansaydı.

evet onun kedni zırhından daha güçlü olduğu kesin

• quote:

herkesten çok hawkeyin sahnesi vardı.
    bu hawkeyin ailesini çocuklarını göstermeye gereği niye duydular ben anlamadım bi maksatlari mi vardı yoksa iş olsun diye mi. bize ne şimdi hawkeyin ailesinden
    sahne doldurmak için yapmasinlar böyle.

Aslında bende bir tahmin var neden fazla hawkeye sahnesi olduğuna dair.
    aslında çizgi romanda bobbi morse ile hawkeye evli yani wikide falan böyle yazıyor.
    Bobbi Morse'da Agents Of S.H.I.E.L.D'da olduğu için bir çok yerde bir ton haberde hawkeye gelicek falan dediler sonuçta ÇR'de evleniyor bobbi morse yani nam-ı değer mockingbird ile.
    Tahminimde Marvel bunu duyup bu söylentilere son vermiştir. Yani MARVEL '' Bakın hawkeye evli ve çocukları var Bobbi ile evlenmicek diziyede gelmicek'' dedi resmen hawkeye ailesini göstererek.
    Onun dışında scarlet beyinleri kontrol ettiği için ve kendisinen gizli yakalaşan Scarlet'ı farkedip bayıltıp ardına bu beyin kontrol'ü bir kez başıma gelmişti hiç hoşuma gitmemişti demesi çok mantıklı ve komikti bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTimes -- 6 Mayıs 2015; 23:07:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

ekşide gördüm film hakkında

joss whedon filmin son sahnesinde yeni avengers takımına spider-man ve captain marvel'i de eklemek istemiş ama yapımcılar izin vermemişler.

ayrıca thor'un gereksiz uzunluktaki mağara sahneleri de yapımcıların istemesiymiş. joss whedon bu sahneleri çıkarmayı bile düşünmüş aslında.

yine son sahnede captain america avengers .. assemble! diyecekmiş gibi duruyor ancak yarıda kesilmiş havası var. işin gerçeği ise joss whedon, yapımcılarla başı ağrımasın diye çekimlerde avengers'dan sonra assemble bile dedirtmemiş.

kaynakta burasıhttp://www.ew.com/article/2015/05/05/joss-whedon-avengers-marvel-cuts

Joss Whedon'a o kadar sövdük kötü falan dedik ama tam tersine adamın dibiymiş helal reyiz her daim yanındayız bundan sonra

• FreezeTimes kullanıcısına yanıt
    Russolar daha iyi, Whedon kötü film çekmiyor belki ama elindeki malzemeyi verimli kullanamıyor
  • quote:

/>

hulku kızdırmayacaksın

bu sahne çok iyiydi cidden.

• Birçok boşluğa bazı oldu bittilerine rağmen son dönemdeki en iyi CGI çalışmasının da yardımıyla yine sağlam bir film olmuş ekibide iyice benimsediğimizdenmidir nedir filme bağlanmak kolay oluyor.Fakat tüm MCU evrenini izlemek de yetmiyor illaki soru işareti kalıyor kafada.

Spoilersız sorulardan başlayayım;

-Ekipte kimin kaç filmik anlaşması kaldı nereden görebilirim?Özellikle son Avengers filmi 2019'da görünüyor bu filmdeki tüm kadro o filmde olacak mı?

-Her ne kadar yakın zamandaki en iyi Marvel filmlerinden birisi Winter Soldier olsada neden hala bu karakterlere "tek tek" film çekiliyor?Avengers'da dünya yanıyor yıkılıyor tekli filmde bir bakıyorsun çoğu karakterin adı bile geçmiyor mesela Thor'un gelecek kendi filmi var ne anlatılacak çok merak ediyorum.

-MCU'de Marvel'in varmak istediği son nokta neresi reboot falan deniliyor bu konuyu açabilirmisiniz?

-Thanos ile birlikte MCU sonlanacaksa sonrasında ne olacak her karakter tekrar tasarlanmayacaktır heralde?

-Vision'un gücü nedir ne değildir filmin sonunda basit bir eleman gibi Avengers ekibine katılması normal mi filme sanki pek iyi işleyememişler.

-Marvel'in emekli edeceği ilk karakter hangisi yoksa bunların hepsi bir anda mı reboot olacak?

• Bu film Furious 7'nin hasılatı geçemez mi? Arkadaşla iddiaya girdik. Ben 2 katı bile olur diye düşünmüştüm ama Furious 7 beklediğimden çok fazla hasılat elde etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Bu film Furious 7'nin hasılatı geçemez mi? Arkadaşla iddiaya girdik. Ben 2 katı bile olur diye düşünmüştüm ama Furious 7 beklediğimden çok fazla hasılat elde etti.

Ikisinide izledim. Ff fanı olarak ff in geçilmemesini isterim ama maalesef avengers 2 hasılatı ff i geçicek.

•  The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman
  • Baştan sona geçiş filmi havası vardı..Thanosa hazırlık filmi gibi birşey olmuş..Banamı oldu bilmiyorum savaş sahneleri bir ara çok bunalttı.Onun dışında fena değildi..Imax ve 3d etkisinide göremedim..

• Bu arada Agents of Shield yanında Agent Carter'ı d aizliyorum herkese tavsiye ederim, filmle alakalı biraz.

O kadar şeyden bahsettimde Ultron'un sesindne bahsetmeyi unuttum valla
    Sesini trailerde çıkaramamıştım ama filmde anladım direkt izlemeyenelr varsa izlesinler süper bir dizi Blacklist Raymond Red Reddington'ın sesi ya ve de süper oturmuş... Adamın sesi aksanı çok karizmatik ve villain. Bir ara "Lets talk business" bile dedirttiler Lizzy diyecek sandım ondan sonra

• 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.