Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AgZodiac

Geçen aklıma bişey takıldı.

Scarlet Witch ve Quicksilver hem X-Men hem de Avengers'ta olduğu için 2 filmde de oynayabiliyor.
    Peki o zaman neden Wolverine oynayamıyor?

Wolverine'in Avengers'a katılması son yıllarda olan bir şey. Ama ikizler senelerdir Avengers üyesi. Marvel ise 90'lı yıllarda yani Wolvi'nin katılmasından önce sattı haklarını. Ona bakılırsa sen çizgiromanda bir bölümlüğüne tüm X-men'i Avengersı üyesi yap ehe ehe bunlarda üye kullanabiliriz de...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktulgar15

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Fox Wolverine ile para basıyor, Wolverine'in kendi solo filmi bile 400 milyonu görmüştü, niye versinlerki Marvel'a?

Bana göre zaten Fox'un şu anki güncel X-Men filmleri Marvel'in çoğu filminden daha iyi gidiyor. Onların seviyesinde sadece Winter Soldier vardı bana göre zaten.

Ayrıca Sony gibi uyumlu da değiller.

Aslında Fox Wolverine ile daha çok para basar ama Wolverine'i kullanmayı bilmiyorlar.

İki solo film geldi ikiside kötüydü.

Scarlett Witch ve Quicksilver olayı mahkemede çözüldü.Marvel'ın ikizlerin kökeninden bahsetmesi yasaktı.

Büyük ihtimal Wolverine'i hiç bir zaman bir Avengers filminde göremeyeceğiz.Fox buna hiç bir zaman müsade etmeyecek.

X-Men ve Avengers kolay kolay crossing over yapmayacak.Çünkü X-Men'in Avengers'ı geçme ihtimali var.Aslında Sony birazda bu yüzden Marvel ile anlaştı.Adamlar May Halaya film çekeceklerdi.X-Men de bol karakter var + fantastik four evreni.

Bence X-men hayatta geçemez Avengers'ı. Ilk filmin konusu yavan olmasına rağmen 3. sırada. Ayrıca 3. filmide Russo kardeşler çekecek zor yani

• Avengers 2 yi sinemada izleyeyim kopukluk olmasın diye 1. filmini seyrettim.İnsanlar bu filmlerde ne buluyorda bu kadar prim yaptırıyorlar anlamıyorum.
    Birdman filmindeki eleştiriye birkez daha hak veriyorum.Popüler kültürün etkisinde kalan insanlar gerçek sanata değer vermiyor,vurdulu kırdılı aksiyon filmleri rekor üstüne rekorlar kırıyor.Birdman e neden oscar verildiğini anlayamamıştım bir türlü şimdi çok iyi anlıyorum.
  • filmi izledim son derece berbatti ortaya karisik yapmis biseyler sirf isim tamamen hayal kirikligi cook daha iyi seyler bekliyordum olmadi mervil yapamamisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Siz finalden memnun kaldınız mı dıye sormak ıstedım

birden bire yenı takıma gecış yapmaları nasıl olmuş ? Tabı bu beklenen sey ıdı ama daha cıwıl var var ıken thanos var ıken thor ıron man hulk hadı bız gıdıyoruz moduna gırmelerı bırden ? .

Final beni kesinlikle tatmin etmedi. Final derken Ultron'un durduruluşu yani o ne öyle koca dünyayı avcunun içine alan Ultron tıs diye gitti. Ama ekibin dağılıp yeni ekibin kurulması bence en mantıklı şey oldu gelecek adına. Hulk ve Thor olsaydı Civil War olmazdı Cap'le Iron Man'in tarafların liderleri olması sönük kalırdı hatta film Hulk Thor dövüşünden ibaret olurdu bence. Ben bu hareketi beğendim yani.

•  The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

• quote:

Orijinalden alıntı: wakara

film de tirnaklari görünce Wolverine olmasa bile kim bu dedim ama bildiğin hawkeye çıktı. heyecanlandirmak için fragmana calismislar.
    dedigim gibi ilk filme benzeyecek dedim. dedigim çıktı. A1 de tanisma- basit loki ve ordusu A2 de tartışma- basit ultron ve ordusu.
    o kadar cizgi roman var o kadar konu var. filmin içine boş sıradan şeyler koymuşlar.
    credits meseleside hep aynı heyecanlı bişey yok. thonos her credits te taş topluyor. thonosun güçlü bi düşman yapabileceklerini sanmıyorum.
    anladigim kadariyla belirli bi sayıdan fazla oyuncu oynatamiyor. veya süper kahraman oynatamiyor yani parasal bakimdan oynatmak istemiyor. yani spider girse demir adami cikartirlar. Bunu soksalar onu çıkartır lar gibilerin den. bu x men de böyleydi. hic 12 tane x meni birarada gormedim en fazla 5- 6. yani bi filmde 5-6 dan fazla kahraman goremeyecegiz.
    new Avengers veya Avengers assamble mi çekecekler. [

iyi de wakandaya gitti ya bunlar orada
    black panteri gormedik ne halta gittiler bunlar yada kostumumu yoktu black panterin. hangisiydi ki.

• Sonunda cezam bitti 2-3 gündür yazamamıştım içimde kalmıştı.

Öncelikle şunu söyliyim: fragman kesinlikle filmden daha güzeldi
    Fragman sayesinde büyük beklentiler oluşmuştu ama beklentinin altında kaldı.ama yine de çok güzeldi film, 1.den daha iyiydi ve marvel'ın en iyi 3 filminden biriydi.

aksiyon sahneleri çok çok iyiydi,esprileri oldukça yerindeydi bazı yerlerde salon hep birlikte güldü. takım da çok güzel geldi gözüme maximoff kardeşler çok iyi uymuş,takım dinamiği takım uyumu tek kelimeyle mükkemmeldi.karakter sayısı çok fazla olmasından dolayı birkaçı tam işlenmemiş olabilir sadece.

efektlerden söz etmeme gerek yok zaten ama inanılmaz bir cgi kullanmışlar,oyunculuklarda oldukça iyiydi,hele ultronun mükkemmel şekilde seslendirilmiş.daha iyi seslendirilemezdi heralde.

filmin daha çok öveceğim yanı var ama filmin tek kusuru şuydu bence

yahu o kadar ultronu büyük gösteriyorlar,yenemeyiz sonumuz geldi falan diyorlar çerez düşman çıkıyor.
    robotlar insan yumruklarıyla bile parçalanan robotlar, ultron hemen harcanıyor vs vs.çaresizlik diye bir şey yoktu show vardı resmen. koskoca ultron bu kadar çabuk harcanır mı en azından robotlarıyla birlikte biraz zorlasaydı.

kaptan amerika hawkeye ve black widov'un 10 kere ölmesi gerekti.hele kaptan amerika ultrona karşı savaşması baya saçmaydı.saniyeler içinde ölmesi gerekti.sondaki çember oluşturup savaştıkları sahnede çok saçmaydı.güya en zeki varlıklardan ultron,adamlarını avengers'ın üstüne salmak yerine o kadar robotla yarısını azıcık uzaktan ateş ettirse o dairede avengers'ın yarısı ölür.güya ultron hepsini tam olarak kontrol edebiliyordu,azıcık taktik kullansa biterdi iş.

ayrıca ultron bırak ordusunu tek başına avengers ile baş edebilecek karakter.niyeyse bu filmde çok ezdirilmiş.

• Güzel film. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktulgar15

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Fox Wolverine ile para basıyor, Wolverine'in kendi solo filmi bile 400 milyonu görmüştü, niye versinlerki Marvel'a?

Bana göre zaten Fox'un şu anki güncel X-Men filmleri Marvel'in çoğu filminden daha iyi gidiyor. Onların seviyesinde sadece Winter Soldier vardı bana göre zaten.

Ayrıca Sony gibi uyumlu da değiller.

Aslında Fox Wolverine ile daha çok para basar ama Wolverine'i kullanmayı bilmiyorlar.

İki solo film geldi ikiside kötüydü.

Scarlett Witch ve Quicksilver olayı mahkemede çözüldü.Marvel'ın ikizlerin kökeninden bahsetmesi yasaktı.

Büyük ihtimal Wolverine'i hiç bir zaman bir Avengers filminde göremeyeceğiz.Fox buna hiç bir zaman müsade etmeyecek.

X-Men ve Avengers kolay kolay crossing over yapmayacak.Çünkü X-Men'in Avengers'ı geçme ihtimali var.Aslında Sony birazda bu yüzden Marvel ile anlaştı.Adamlar May Halaya film çekeceklerdi.X-Men de bol karakter var + fantastik four evreni.

Fox aklını kullansa biraz daha ılımlı olsa herkes daha çok kazanacak. Hugh jackman daha kaç filmde oynayabilir ki. Sadece 2 filmlik anlaşsalar yeterli. Sonra dönsünler kendi evrenlerine. Hasılat rekorları kırmazsa yüzüme tükürün.

O saçma sapan kadrosu olan F4 ile nasıl bir evren kuracaklar merak ediyorum. Yeni recastler de meçhul. Hugh Jackman ayrıldıktan sonra patlama ihtimalleri var bence.

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Ummadık taş baş yarar derler.FF için herkesin beklentisi yerlerde.Film birazcık iyi çıksa yere göğe sığdıramayacağız.Ama eğer tırt çıkarsa o zaman olanları düşünmek istemem.

Film çekimleri başladı ama hala hugh jackman filmde var mı yok mu bilmiyoruz.Filmin cekimleri başlamadan okumuştum galiba Fox 250 ile 350 milyon dolar arası bir bütçe verecekmiş.Yapımcılar hasılatın 1 milyarı gecmesini ister bu şartlar altında. All star kadro ile 750 milyon dolar hasılat elde ettiler.Gerci Dofp filminin 1 milyarı geçmeme nedeni aksiyon azlığı. Hele bir de wolverine olmazsa 500 milyon doları geçmez gişe.Umarım bunları düşünürler.Tabi inşallah Apocalypse'e ultron muamelesi çekmezler.Yapımcılar hem Apocalypse'i hem FF patlatırlarsa işte o zaman fox ta marvel ile uzlaşır.

Bu arada 1 yıl geçti hala director cuts gelmedi.Peter jackson dan beter çıktı bunlar.

• üşenmeden gifini yaptım çok güzel sahneydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade T. Wilson -- 6 Mayıs 2015; 13:00:56 >
  • Beklenti çok düşük olduğundan dediğin gibi orta seviye bir şey çıksa bile beğeneceğiz FF'u.

Herşey ff filmine bağlı. Batarsa birleştirme riskini almazlar sanırım. Apocalypse'in de max 750m hasılat yapacağını öngörürsek ileride anlaşma haberleri duyma şansımız var diye düşünüyorum ben.

Rouge's cut temmuz da çıkacakmış. Ekstra sahneler ve bi kaç değişiklik ile.

• son saniyede tony'nin korku dolu bakışını tam yakalayamadım ama olsun

hulku kızdırmayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade T. Wilson -- 7 Mayıs 2015; 8:24:09 >

Days of Future Past 750 milyon dolar yapmıştı. Apocalypse 850-900 civarı bir şey olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Days of Future Past 750 milyon dolar yapmıştı. Apocalypse 850-900 civarı bir şey olur.

Ama kadro inanılmazdı. Bu filmde first Class kadrosu ve bir suru yeni recast var. Tamam herkesin beklediği apocalypse var ama ne bileyim. Bana olmaz gibi geliyor.

Hugh Jackman ve ian mckellen rolleri kesinleşse belki ama bu kadro 1b'a yaklaşmaz.

Umarım yanılırım.

• arkadaşllar istanbul avrupa yakasında bu filmi 2 d izleye bilecegim bir yer varmı
    şimdiden teşkürler
  • İki solo film derken? X-men Origins: Wolverine güzel filmdi bence. Hatta benim en sevdiğim X-men filmiydi.
  • Bu sefer olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hadi hadi sen Famke yok diye laf ediyorsun filme

• 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.