Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ultronu çok kolay bi şekilde patada kütede dövmeleri olmamış,hele bide araç kullandırmalarıda çok saçma-thanos bisiklete binmesse iyi-.
    Thanosuda böyle tekme tokatla tokatlayacaklarsa o filmdende hayır gelmez,ilk film gerçekten çok iyiydi.
    Şu yokedilemez mutant apocalypse nasıl olacak onu merak ediyorum,sonrasındada onslaught ile finali yapabilirler aslında ama bikaç seriyi biraraya getirmeden yapılamayacağından,olmayabilirde.
  • Öncelikle Türkçe dublaj izledim ve dublajı çok beğendim. Normalde dublajlı film izlemeyi hiç sevmem ama bunda güzel olmuş. Dublaja gitme sebebimse 3d ve altyazıyı beraber sevmememdir.

Espriler baya kötüydü ama sonlara doğru olanlar çok iyiydi. Kötü olanlar belki dublajdan dolayı öyle görünmüş olabilir.
    Hawk çok uygun olmuş ama widow u o kadar beğenmedim. Quicksilver sahneleri bence daha güzel olabilirdi belki de xmen deki o efsane sahneden dolayı böyle sahneler beni tatmin etmiyor olabilir.
    Thor ve Captain i özlemişim. Çok sevdiğim 2 karakterdir. Yine mükemmellerdi.
    Olay örgüsü ve gelişmeler insanı sürüklemiyor o kadar açıkcası bazı yerlerde uykum geldi( Yoğun bir gün geçirdiğimden olabilir.).

Filmin tek özelliği oynayan kahramanlara olan sevgimiz. Yoksa basit yapay zekaya karşı klişe bir hollywood filminden farksızdı. Üstelik bunda konuda kesik kesikti.

Senaryo: 5/10
    Oyuncular: 9/10

• Oyunculann ayrı puanlandığını da ilk defa görüyorum.
  • filmden çıktım kendi görüşlerimi belirteceğim. Spolier içinde belirteceğim ne olur ne olmaz.
    herkesin bahsettiği gibi banner ve blackwidow aşkı gereksizdi. ultron yaratıldıktan sonra o zırha nasıl sahip oldu orası işlenmedi. thor bir türlü entegre olmuyor avengers a bana göre. bunu şuna dayanarak söylüyorum; cap ultron ile gayet mücadele ederken thor u neredeyse alt ediyordu vision yetişmese. thor u harcıyor marvel umarım ragnarok da o karanlık soğuk atmosferi verebilirler. hulk a ne oldu filmin sonunda nereye gidiyor ben anlamadım? ayrıca inceden kutuplaşmalara iyi değinildiğini düşünüyorum civil war için. ultron'un en efsane bulduğum yeri ise şurasıydı; avengersın thor'un mjölnir ını kaldırmaya çalıştıklarında ultron gelip "How could you be worthy? You're all puppets." diyip daha sonra kendi yarattığı vision un mjölnir ı kaldırabilmesi bana göre efsaneydi. Son olarak vision a değinmek istiyorum bence gayet iyiydi. Sanıyorum thanos IW1 de vision u ortadan kaldırıp mind gem i alacak.

• metroid kullanıcısına yanıt
    Marvel kahramaları:9 Point (Scarlet kahraman değil benim gözümde diye 1 puan kırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mickey Goldmill kullanıcısına yanıt
    Gülmedim.
  • Filmi izledim ve çok beğendiğim söylenemez 6.5/10 notum bu kadar beklemeye çok daha güzel ve sağlam olmalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 4 Mayıs 2015; 23:33:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

Bu filmi beğendiniz mi şimdi?

ya thor hulk ironman elele tutuşa tutuşa selenayı çağırıp ona karşı savaşsalardı bile

aynı derecede insan izlerdi.

2 yeni karekter geldi skandal koskoca magnetonun çocukları

2 shield ajanın vasıf ırgat gibi dolaşması.

gene kaptain amerikanın bari bi işe yaramıom boss layım tavırları.

hulku sıfırlamışlar

HULK olmasa filmde parama yazık oldu diyecem o derece

Filme göre Magneto'nun çocukları değil New York Savaşı'ndan sonra ele geçirilen Mine gem sayesinde güçlerini kazanmış insanlar. Güçlerini kazanır kazanmaz hemen God olmalarını mı bekliyordun? Hayır film zaten süre olarak çok kısıtlıydı. Onlara ayıracak yeterli zaman yoktu kaldıki bu onların ilk ve son filmi olmayacak onlara bu filmde zaman ayrılacağına diğer filmlere saklamışlar gayet mantıklı.

Thor, Hulk gibi elemanların olduğu yerlerde daha fazla ne yapabilirler?

Captain America? Ilk film için haklısın ama bu filmde Iron-man'den Thordan aşağı kalır yanı yoktu.
    Thor, burada sadece üstün güçlere sahip olan ve bu sayede insanların geçmişte daha teknoloji namına bir şey bilmediği zamanlarda tanrı olarak addettikleri bir uzaylı fazlası değil Odin bile diyor biz tanrı değiliz diye. Neden bu adamdan hala tanrı gücü bekleniyor, tüm ekibe tek atması gereken bir adammış muamelesi yapılıyor anlamıyorum

Hulk konusundada katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Thanos

Gülmedim.

Gece gece kızdırdınız hünkarımı

Film gelirlerini vs boxofficemojo.com adresinden öğreniyoruz hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Filmi izledim ve çok beğendiğim söylenemez 6.5/10 notum bu kadar beklemeye çok daha güzel ve sağlam olmalıydı.

Ben max 5 veririm vasat otesi sadece marvel sa satar hesabi yapistirmslar zamana goze yazitk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklentilerimin çok altında kalan bir senaryo fakat böyle berbat bir senaryoya rağmen harika iş çıkaran oyuncular. Bu arada filmin 3d si rezaletti bir türlü odaklanamadım nedense çıkan bir çok kişi aynı durumdan şikayetçiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

quote:

Orijinalden alıntı: alfamanager

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

Evet
    "ben ne Ultron'um ne de Jarvis'im" falan diyordu. Neyse bu konuyu böyle kapatabiliriz herhalde.

Thanos'un gelişini merakla bekliyorum. Ultron gibi söküp atamazlar onu kesinlikle. Ultron'dan daha çok beklerdim fakat filmde çizgi romanlarda ki gibi güçlü yapmamışlar anlaşılan. (çizgi roman okumadım hiç)

Aslında filmin kendisi de yeterince açıklayamadı konuları hocam o yüzden tam olarak oturtamadık bir mantığa Çizgi roman okumanıza gerek yok hocam devam eden bir kaç animasyon serisinin bir bölümü bile fazlasıyla Ultron'un ne kadar güçlü ve zorlu bir düşman olduğu hakkında fikir veriyor. Umarım Thanos'a gereken özen gösterilir yoksa yıllardır temelleri atılan Infinity War filminden de hayal kırıklığı yaşayarak çıkmak istemiyorum.

Aslında çr okudunuz mu bilmiyorum ama çizgi film deki gibi güçlü değil çr de nerdeyse her kahraman solo kavgada ultronu yeniyor (örneğin wonder man). Sadece fragman dolayısıyla beklentilerin yükseldiğini düşünüyorum ama şunuda söylemeliyim ilk filmden kat kat daha iyi ve aksiyon dolu bir film özellikle komedi içeren diyaloglar ve kostümler çok yerinde olmuş

Benim okudugum cizgi romanda ultron gelecekten yönetiyordu hic fiziksel dovus yapmıyordu koca 100-150 sayfada 10 sayfa gorunup öldürülüordu

Kac tane Ultron romanı var

Okuduğunuz Age of ultron da başı ve sonu hariç hiç bir zaman gözükmüyor. Zaten en başında da ortalıktan kaybolup dünyanın sonunu getiriyor.

Bu seriden önce nasıl yapıldığı, evrimleri vs ile ilgili çr ler var. O ÇR de gördüğünüz son haliydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

quote:

Orijinalden alıntı: alfamanager

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

Evet
    "ben ne Ultron'um ne de Jarvis'im" falan diyordu. Neyse bu konuyu böyle kapatabiliriz herhalde.

Thanos'un gelişini merakla bekliyorum. Ultron gibi söküp atamazlar onu kesinlikle. Ultron'dan daha çok beklerdim fakat filmde çizgi romanlarda ki gibi güçlü yapmamışlar anlaşılan. (çizgi roman okumadım hiç)

Aslında filmin kendisi de yeterince açıklayamadı konuları hocam o yüzden tam olarak oturtamadık bir mantığa Çizgi roman okumanıza gerek yok hocam devam eden bir kaç animasyon serisinin bir bölümü bile fazlasıyla Ultron'un ne kadar güçlü ve zorlu bir düşman olduğu hakkında fikir veriyor. Umarım Thanos'a gereken özen gösterilir yoksa yıllardır temelleri atılan Infinity War filminden de hayal kırıklığı yaşayarak çıkmak istemiyorum.

Aslında çr okudunuz mu bilmiyorum ama çizgi film deki gibi güçlü değil çr de nerdeyse her kahraman solo kavgada ultronu yeniyor (örneğin wonder man). Sadece fragman dolayısıyla beklentilerin yükseldiğini düşünüyorum ama şunuda söylemeliyim ilk filmden kat kat daha iyi ve aksiyon dolu bir film özellikle komedi içeren diyaloglar ve kostümler çok yerinde olmuş

Benim okudugum cizgi romanda ultron gelecekten yönetiyordu hic fiziksel dovus yapmıyordu koca 100-150 sayfada 10 sayfa gorunup öldürülüordu

Kac tane Ultron romanı var

Okuduğunuz Age of ultron da başı ve sonu hariç hiç bir zaman gözükmüyor. Zaten en başında da ortalıktan kaybolup dünyanın sonunu getiriyor.

Bu seriden önce nasıl yapıldığı, evrimleri vs ile ilgili çr ler var. O ÇR de gördüğünüz son haliydi.

Anladım bilmeliydim bu kadar basit birşey olmıyacagını

• 630m olmuş bile film. Hazır İstanbul'dayken imax gideyim diye bekliyorum hala.

• Film çok iyi

• Pazar günü digitürk'ün sinema paketi kampanyasıyla nautilus cinemaximum'da gittim. 3 boyutlu olması kesinlikle film zevkinizi baltalıyor sadece derinlik alıcam diye karanlık bir görüntü ve baş ağrısıyla izliyorsunuz. İkinci yarı gözlükleri çıkarıp ingilizce takip ettim filmi kesinlikle daha iyiydi mümkünse imax yada normal versiyonuna gidin.

• dimitradon kullanıcısına yanıt
    yanlış bilmiyorsam
    çizgi romanlarda zaten kafasında bir taş yok o yüzden ölmeyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marvel Studios

yanlış bilmiyorsam
    çizgi romanlarda zaten kafasında bir taş yok o yüzden ölmeyebilir.

var hocam
    hatta ordan ışın da çıkarabiliyor ama mind gem değil başka bir taş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F7B056BC -- 5 Mayıs 2015; 20:57:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Pazar günü digitürk'ün sinema paketi kampanyasıyla nautilus cinemaximum'da gittim. 3 boyutlu olması kesinlikle film zevkinizi baltalıyor sadece derinlik alıcam diye karanlık bir görüntü ve baş ağrısıyla izliyorsunuz. İkinci yarı gözlükleri çıkarıp ingilizce takip ettim filmi kesinlikle daha iyiydi mümkünse imax yada normal versiyonuna gidin.

Filme bende 3d gittim ama mecbur olduğum için.Bizim burada 2d gösterimi yoktu ve tek kelime ile berbat bir deneyim oldu benim açımdan.Renkler gerçekten çok kalitesizdi.Filme göre değişiyor galiba 3d olayı bazı filmlerde harbiden güzel oluyor Tv de izleyince.
    Bakalım 2d çıksın birde onu izleyip değerlendireceğim.3d halini ben şahsen beğenmedim.Filmden de pek zevk alamadım.

• 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.