Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmde Captain A. ultron ile kalkansız fizisel dövüşe girmesi gibi İnfinity war'da Thanos ile fiziksel dövüşe girilmesinden korkuyorum
  • Gülmek ve gülümsemek farklı şeylerdir. Thanos gülümsüyor, gülmüyor.
  • Tamamdır arkadaşlar. Ortamı sakinleştirmek adına

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak4242 -- 4 Mayıs 2015; 16:48:03 >
  • 1 Mayıstan beri foruma bir kez girdim o da bu konuya değildi sonunda filmi izledim akasya imaxde ama 3 boyutlu boşa koyulmuş sadece göz yoruyor. Imax atmosferi ve ses olayı muhteşem ona diyecek lafım yok. Filme gelirsek iyi sayılırdı. Benim beklentim daha fazla aksiyondu neyse artık kısacası güzeldi diyelim bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün ankamall 12 seansı imax'te bi kez daha izledik, bebeler 2. sahne için bekliyodu dedim beklemeyin yok
  • Ultron'un alevmi diyim artık lav gibi şeyin içinde olduğu sahnelerde yoktu resmen kıymışlar filme
  • Konuyla alakasız ancak merak ediyorum.Çizgi roman da Thanos olaya nasıl dahil ediliyor.Birde Thanos Hulk tarzı yumruk yumruğa dövüşen bir karakter mi?Yoksa ışın vs güçlerimi var.Biraz açıklama bekliyorum Türkçe kaynak mümkünse..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 4 Mayıs 2015; 18:43:06 >

• Film öyle bir başladı ki Agents Of Shield dizisinin son sahnesinde Coulson Avengers'a haber verin dedi, ve film başladı gibi oldu Bu da Agents Of Shield dizisinin ne kadar önemli bir yerde olduğunu tekrar gösterdi. Vision mjolnir'ü nasıl kaldırdı hala şaşkın ve meraklıyım. Filmin sonunda Cap'in hadi bu yeni Yenilmezleri eğitelim demesi, Infinity War'da şuan ki ekipten bir çoğunun olmayacağı anlamını çıkardım. Bu yüzlere alıştık zaten bir çok kişi oyuncu sözleşmeleri hakkında bilgi paylaşıyordu burada, keşke yine aynı yüzleri görebilsek. Gerçi 4 yıl sonra iyice yaşlanacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

Evet
    "ben ne Ultron'um ne de Jarvis'im" falan diyordu. Neyse bu konuyu böyle kapatabiliriz herhalde.

Thanos'un gelişini merakla bekliyorum. Ultron gibi söküp atamazlar onu kesinlikle. Ultron'dan daha çok beklerdim fakat filmde çizgi romanlarda ki gibi güçlü yapmamışlar anlaşılan. (çizgi roman okumadım hiç)

Aslında filmin kendisi de yeterince açıklayamadı konuları hocam o yüzden tam olarak oturtamadık bir mantığa Çizgi roman okumanıza gerek yok hocam devam eden bir kaç animasyon serisinin bir bölümü bile fazlasıyla Ultron'un ne kadar güçlü ve zorlu bir düşman olduğu hakkında fikir veriyor. Umarım Thanos'a gereken özen gösterilir yoksa yıllardır temelleri atılan Infinity War filminden de hayal kırıklığı yaşayarak çıkmak istemiyorum.

Aslında çr okudunuz mu bilmiyorum ama çizgi film deki gibi güçlü değil çr de nerdeyse her kahraman solo kavgada ultronu yeniyor (örneğin wonder man). Sadece fragman dolayısıyla beklentilerin yükseldiğini düşünüyorum ama şunuda söylemeliyim ilk filmden kat kat daha iyi ve aksiyon dolu bir film özellikle komedi içeren diyaloglar ve kostümler çok yerinde olmuş

• Vision ve mlojnir ile ilgili

Arkadaşlar vision saf temiz bi karaktere sahip olduğu için kaldırdı çekici içinde art niyet yok çekice layık yani. Cap hafif oynattı çünkü Cap'de eskiye göre biraz bozulmuş karakter anlamında yıllara ayak uydurmuş , fury'e son of a bit*h dediğinde ona gönderme yaptılar zaten
  • Hulk'a ayar oldum
    Şöyle bir kadın bırakılıp gidilir mi be?  The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarık-16 -- 4 Mayıs 2015; 18:53:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarık-16

Hulk'a ayar oldum
    Şöyle bir kadın bırakılıp gidilir mi be?  The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

hoaydaaaa

burayı yıkarlaarrr

• quote:

Orijinalden alıntı: brk5334

Film öyle bir başladı ki Agents Of Shield dizisinin son sahnesinde Coulson Avengers'a haber verin dedi, ve film başladı gibi oldu Bu da Agents Of Shield dizisinin ne kadar önemli bir yerde olduğunu tekrar gösterdi. Vision mjolnir'ü nasıl kaldırdı hala şaşkın ve meraklıyım. Filmin sonunda Cap'in hadi bu yeni Yenilmezleri eğitelim demesi, Infinity War'da şuan ki ekipten bir çoğunun olmayacağı anlamını çıkardım. Bu yüzlere alıştık zaten bir çok kişi oyuncu sözleşmeleri hakkında bilgi paylaşıyordu burada, keşke yine aynı yüzleri görebilsek. Gerçi 4 yıl sonra iyice yaşlanacaklar

infinity war herşeyin sonu olarak düşünün cap thor ve ıron man için çünkü son film ve oyuncu değişikliği muhtemelen gerçekleşecek en azından thor ve ıronman için ama onun dışında ekip sözde dağıldı ve Infinity war da birleşicek. Birleşmekte zorunda kusura bakmayın da koskoca thanosa ki infinity gaunleti Full taşla dolu olan thanos dan bahsediyoruz bu durumda gotg + new avengers + adam warlock ve defenders ekibi yetmez ki thanos öyle sap gibi durmayacak ordusu olur büyük ihtimal. Zaten çr yi okuyan bilir o eventte yok yoktu bide kahraman kıtlığı vardı malum o yüzden thor ıronman ve hulk olmak zorunda şahsi görüşüme göre aynı şekilde sözleşmelere dayanaraktan böyle olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

Orijinalden alıntı: Dunsparce

Filmi begendim ama umarım 3te spiderman ve wolwerini görürüz özellikle wolwerini hugh jackmanla görmek istiyoruz

Wolverine'in olması zor gibi. Çünkü hakları FOX'ta. Üstelik sanırım senin haberin yok ama Hugh Jackman kendi twitter hesabından Wolverine pençelerinin resmini koyup ''one last time'' (yani son defa) yazıp paylaştı. Hugh Jackman son kez Wolverine rolünde sinemada olacak.

X-FI hocam, Ultron çizgi romanda Hank Pym tarafından yaratılan fakat filmde Tony Stark tarafından yaratılan bir robot. Scepter ismi verilen Loki'nin asasından güç alan bir robottu sanırım. 1 kere izleyince insan tam adapte olamıyor konuya

VISION ise yine Loki'nin asasındaki mind gem ile hayat bulan ve Tony Stark'ın sanal asistanı Jarvis'in matrixine sahip android bir robot.

Umarım yanlış bilgi vermemişimdir. Yanlış bir bilgi varsa uyarın arkadaşlar

Byabancı hocam, muhtemelen yurtiçi olarak İngiltere'yi esas alıyorlar. Çünkü oraya İngiltere'de yaptığı hasılatı ''Yurtiçi'' başlığı altında göstermiş site.

Şimdilik şöyle bir durum mevcut;

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

Hocam film istatistiklerine nerden bakıyoruz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alfamanager

quote:

Orijinalden alıntı: brk5334

Film öyle bir başladı ki Agents Of Shield dizisinin son sahnesinde Coulson Avengers'a haber verin dedi, ve film başladı gibi oldu Bu da Agents Of Shield dizisinin ne kadar önemli bir yerde olduğunu tekrar gösterdi. Vision mjolnir'ü nasıl kaldırdı hala şaşkın ve meraklıyım. Filmin sonunda Cap'in hadi bu yeni Yenilmezleri eğitelim demesi, Infinity War'da şuan ki ekipten bir çoğunun olmayacağı anlamını çıkardım. Bu yüzlere alıştık zaten bir çok kişi oyuncu sözleşmeleri hakkında bilgi paylaşıyordu burada, keşke yine aynı yüzleri görebilsek. Gerçi 4 yıl sonra iyice yaşlanacaklar

infinity war herşeyin sonu olarak düşünün cap thor ve ıron man için çünkü son film ve oyuncu değişikliği muhtemelen gerçekleşecek en azından thor ve ıronman için ama onun dışında ekip sözde dağıldı ve Infinity war da birleşicek. Birleşmekte zorunda kusura bakmayın da koskoca thanosa ki infinity gaunleti Full taşla dolu olan thanos dan bahsediyoruz bu durumda gotg + new avengers + adam warlock ve defenders ekibi yetmez ki thanos öyle sap gibi durmayacak ordusu olur büyük ihtimal. Zaten çr yi okuyan bilir o eventte yok yoktu bide kahraman kıtlığı vardı malum o yüzden thor ıronman ve hulk olmak zorunda şahsi görüşüme göre aynı şekilde sözleşmelere dayanaraktan böyle olmalı

Umarım dediğin gibi olur. Söylediğim gibi bu yüzlere çok alıştık, oyuncu performansı olarakda çok iyiler zaten

• Filmin başında tony stark specter ı alırken scarlet in yaptığı büyü sayesinde infinity war ı mı gördü? Thor ve cap in öldüğünü gördüğü sahne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v. Persie -- 4 Mayıs 2015; 19:20:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu site türkçe dublajlı yayınlamış merak edenler için sinema çekimi ama izlenebilirhttp://www.filmiizle.co/yenilmezler-ultron-cagi-hd-turkce-dublaj-izle.html
  • alfamanager kullanıcısına yanıt
    Kesin olarak Marvel'dan ayrılan bir tek Chris Evans var Infinity sonrası. Onun harici oyuncu değişikliğine gitmezler RDJ de ayrılmaya karar vermezse. Hemsworth Marvel'dan ayrılacak gibi durmuyor şu an .Ha tabi karakterler filmde ölüp iki film sonra tekrar dirilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.