Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metroid

Dayımın Marvel'da çaycı olmasına gerek yok İngilizcem bana yetiyor . Sen de bilsen wikipedia'dan okurdun oyuncuların Marvel'la kaç filmlik anlaşmaları olduğunu ve Avengers 3'de yer alacaklarını. Chris Evans'ın kontratı da Avengers 3 sonrası bitiyor ve Marvel'dan ayrılacak ama o zamana kadar kendisini Cap rolünde izleyebileceğiz. Senin aksine ben kafadan sallamak yerine gerçeklere dayalı konuşuyorum. Capiche?

Not: Ana karakterlerle yan karakterler arasındaki farkı öğrenmeni öneririm. İddiaların gülünç olmaktan çıkıp biraz anlam kazanır en azından.

Buraya bi THUG LIFE müziği iyi giderdi Filmler tamamen çizgi romana göre ilerlemiyor diye diye tüy bitti. Güzel cevap hocam.

Ben taşlarla ilgili bir soru soracağım. Lokinin asasındaki taş VISION‘da kullanıldı ya hani. Lokinin asasının bir özelliği kaldı mı? Bence şu an sıradan bir beyzbol sopasından farkı şekilli olması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gıbıç

quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

Bu vision thorun çekicini nasıl taşıyor anlamadım nedir bunun detayı biri açıklayabilirmi?

Hocam vision tabutun içindetken thor şimşek indirdi ya tabuta visiona can vermiş oldu binevi onun babası olmuş oldu yani yarı asgardlı tarzı bişey.thordan aldığı genler sayesinde.tabi ona gen denirse

Bu teorimi yoksa gerçek mi ? Visionun düşünce yapısına bakarsan kimseyi yok etmek istemiyor, haketmişde olabilir benim görüşüm. + düşünce taşının gücüde olabilir.

• Ben Thor'un ciddi anlamda şu tanrı seviyesindeki güçlerini artık göstermesini bekliyorum. Özellikler Ragnarok'ta bu şekilde barışçıl devam etmemeli...

Bu arada arkadaşlar şu Geekyapar sayfasını takip etmeyin, akıllara zarar saçma teoriler ve Ağır derecede Spoiler veriyorlar. Spoiler uyarısı vermedikleri bir makalelerini okudum, ama içinde sağlam Spoiler vardı. Dikkat edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

quote:

quote:

Bu vision thorun çekicini nasıl taşıyor anlamadım nedir bunun detayı biri açıklayabilirmi?

Hocam vision tabutun içindetken thor şimşek indirdi ya tabuta visiona can vermiş oldu binevi onun babası olmuş oldu yani yarı asgardlı tarzı bişey.thordan aldığı genler sayesinde.tabi ona gen denirse

Bu teorimi yoksa gerçek mi ? Visionun düşünce yapısına bakarsan kimseyi yok etmek istemiyor, haketmişde olabilir benim görüşüm. + düşünce taşının gücüde olabilir.

Yok be ne gercegi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 4 Mayıs 2015; 11:14:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

quote:

quote:

Jarvis'in matrix'inde canlılara hizmet etmek ve itaat etmek var. Zarar veremeyeceği gibi zarar görmelerini de istemiyor. Yani layık olduğu için kaldırıyor. Şimşek ile falan alakası yok anlayacağınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

dublajlıya gittim bu sefer sasırdım açıkçası fragmanda tony sesi cok kötü gelmişti ama hakkını vermek lazım tamer karadaglı altından güzel kalkmış beyendim ses gayet güzeldi.

Evet filmin dublajı çok başarılı idi,imaj stüdyoları iyi iş çıkarmış,ilk filmide vipsaş dublajlamıştı,marvel filmleri dublajlı izlenmeli kesinlikle,cinemaximum imax'de tr altyazı dayatması çok çirkin,zaten imax izleyenlerin çoğuda memnun kalmamış,çünkü film gerçek imax değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dublajlı çok iyidi. 3d teknolojisini sadece çocuk filmlerinde kullanmalılar. Resmen karanlık,renk zenginliği az ve baş ağrısı ile geçti film.

Kesinlikle 1080p indirip evdeki tv'de daha zevkli bir izleme yapıcam.
  • Onu bunu bilmem de IW istediğimiz türden karanlık bir film olacak. Keza CW'da öyle. Whedon'dan kurtulduk iyi oldu, adam TRT Çocuk'a animasyon yapar gibi film yapıyor.

Stark'ın gördüğü hayalde Hulk'un dikenlere batırılmış gözü açık şekilde can çekişmesi mükemmeldi
  • forsaken54 kullanıcısına yanıt

Ultron herşeyi her bilgiyi internetten saniyede araştırıp öğreniyor. Vizion ise Jarvis'in beden bulmuş hali o da tanıyor özellikle Tony Stark'ı. Jarvis ultron'un yapay zekasını Tony ile oluştururken tanıyor, Ultron'da Vision'u yaratan kişi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR . -- 4 Mayıs 2015; 12:22:06 >
  • bensatanistdegilim kullanıcısına yanıt
    Thor'un güçleri sınırlandırılıyo diye düşünüyorum bu haliyle bile grupta hulk ile en ağır basan taraf
    Adına ve şanına yaraşir bir film çekilmesini isterim ama söylede bir sey var gerçek gücüne ulaşmış bir thor diğer karakterlerin yaninda sırıtmasina neden olabilir aynı black widow ve hawkeye'ın ekipte sırıtması gibi
    Umarim ragnarok çaresizliği ve korkuyu iliklerimize kadar hissettiğimiz bir film olur

• Beyler avengers ta neden spiderman yok

• Agent of shieldsa bakıyordum çerezlik.Burda konu popülere girdikçe ve avengers assemble'a da baktım işsizlik işte.
    Sonra burdakileri de okuyup onlarca spoilerdan sonra artık cidden hevesim kaçtı.
    İlla gidip izleyeceğim ama keşke hiç bu kadar araştırmasaydım.
    Kesin 10 kat daha zevk alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JosephOceans

İlk filmin hasılatını geçemez. O ilk heyecan şu an yok.Artık bir yerden sonra insanlar doyma noktasına ulaşıyor. O yüzden bu üçüncü avengers filminde şu anki kadronun çoğu olmayacak.

Cok rahat gecer daha hesaplanmamis bir suru ulke var 3 gunde 600 milyon hasilat yapmis film 1.5 milyari gecer bence

• quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

quote:

İlk filmin hasılatını geçemez. O ilk heyecan şu an yok.Artık bir yerden sonra insanlar doyma noktasına ulaşıyor. O yüzden bu üçüncü avengers filminde şu anki kadronun çoğu olmayacak.

Cok rahat gecer daha hesaplanmamis bir suru ulke var 3 gunde 600 milyon hasilat yapmis film 1.5 milyari gecer bence

Hocam bilgi yanlışı olmasın. 3 günde 600 milyon dolar hasılat yapmadı film. Film vizyona 23 Nisan'da girdi İngilterede. İlk hafta 200 milyon dolar hasılat yaptı. 1 Mayıs'ta Amerika ve Avrupa'da vizyona girerek 3 Mayıs'a kadar toplamda 400 milyon dolar hasılat daha yaparak 600 milyon dolar hasılata ulaştı. Filmin 2-3 hafta daha vizyonda kalacağını düşünürsek ilk filmin hasılatını geçme olasılığı var gibi.

Şu an 626 milyon dolar hasılatla 127. sırada.

Kaynak:
    http://www.boxofficemojo.com/alltime/world/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak4242 -- 4 Mayıs 2015; 14:49:39 >

• Filmi begendim ama umarım 3te spiderman ve wolwerini görürüz özellikle wolwerini hugh jackmanla görmek istiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dunsparce -- 4 Mayıs 2015; 14:58:31 >
  • Ya beyler filmi izledim, her ne kadar Marvel fanı olmasam da izliyorum çünkü zevk alıyorum. Film güzeldi her şeyiyle.

Anlayamadığım nokta, Ultron kim? Nasıl yaratıldı? Uzaylı zekası mı? Asanın içinde olan beyin miydi?

Vision kim? Jarvis mi? Hangisi daha güçlü? Vision yapay dokudan yapılma ama o daha güçlü gibi geldi... Ve Thor'un mjölniri kaldırığa bildiğine göre worthy bir insan olmalı düşünce şekli nedeniyle sanırım? Çok saf içi dışı bir bir kişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semphis

Beyler avengers ta neden spiderman yok

3.filmde olması planlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

quote:

Hocam bilgi yanlışı olmasın. 3 günde 600 milyon dolar hasılat yapmadı film. Film vizyona 23 Nisan'da girdi İngilterede. İlk hafta 200 milyon dolar hasılat yaptı. 1 Mayıs'ta Amerika ve Avrupa'da vizyona girerek 3 Mayıs'a kadar toplamda 400 milyon dolar hasılat daha yaparak 600 milyon dolar hasılata ulaştı. Filmin 2-3 hafta daha vizyonda kalacağını düşünürsek ilk filmin hasılatını geçme olasılığı var gibi.

Şu an 626 milyon dolar hasılatla 127. sırada.

Kaynak:
    http://www.boxofficemojo.com/alltime/world/

Hocam bende ordan mojodan bakarak soyledim orada 3 gun yaziyor. United kingdom 27 milyon yaziyor Domestic kismi sadece abd degil mi ? Senin dedigine gore o zaman ya ingiltereyi ayri birlesik kralligi ayri hesapliyorlar ya da ingiltere domestic kisminda baska turlu olmuyor cunku.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dunsparce

Filmi begendim ama umarım 3te spiderman ve wolwerini görürüz özellikle wolwerini hugh jackmanla görmek istiyoruz

Wolverine'in olması zor gibi. Çünkü hakları FOX'ta. Üstelik sanırım senin haberin yok ama Hugh Jackman kendi twitter hesabından Wolverine pençelerinin resmini koyup ''one last time'' (yani son defa) yazıp paylaştı. Hugh Jackman son kez Wolverine rolünde sinemada olacak.

X-FI hocam, Ultron çizgi romanda Hank Pym tarafından yaratılan fakat filmde Tony Stark tarafından yaratılan bir robot. Scepter ismi verilen Loki'nin asasından güç alan bir robottu sanırım. 1 kere izleyince insan tam adapte olamıyor konuya

VISION ise yine Loki'nin asasındaki mind gem ile hayat bulan ve Tony Stark'ın sanal asistanı Jarvis'in matrixine sahip android bir robot.

Umarım yanlış bilgi vermemişimdir. Yanlış bir bilgi varsa uyarın arkadaşlar

Byabancı hocam, muhtemelen yurtiçi olarak İngiltere'yi esas alıyorlar. Çünkü oraya İngiltere'de yaptığı hasılatı ''Yurtiçi'' başlığı altında göstermiş site.

Şimdilik şöyle bir durum mevcut;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak4242 -- 4 Mayıs 2015; 15:25:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

Ya beyler filmi izledim, her ne kadar Marvel fanı olmasam da izliyorum çünkü zevk alıyorum. Film güzeldi her şeyiyle.

Anlayamadığım nokta, Ultron kim? Nasıl yaratıldı? Uzaylı zekası mı? Asanın içinde olan beyin miydi?

Vision kim? Jarvis mi? Hangisi daha güçlü? Vision yapay dokudan yapılma ama o daha güçlü gibi geldi... Ve Thor'un mjölniri kaldırığa bildiğine göre worthy bir insan olmalı düşünce şekli nedeniyle sanırım? Çok saf içi dışı bir bir kişi.

Hocam sizin şu sorduğunuz sorular aslında filme neden süper diyemediğimizin de cevapları. Filmleri takip etmeyen, çizgi roman okumayanlar ve sinematik evrendeki detaylara takılmayan insanlar bu filmden kolay kolay zevk alamaz. İşlenen konu, anlatılmak istenilen şeyleri seyirciye aktaramıyor film. Zamanın kısıtlı olması yüzünden apar topar geçiştirilen şeyler izleyicilerin filmden kopmasına neden olmuş belli ki.

Tony Stark bazı noktalarda Avengers'ın yetersiz kalacağını, dünyayı korumak için kalıcı ve daha güçlü bir şey yapmaya karar vermesiyle atılıyor Ultron'un temelleri. Mind Gem dediğimiz şey akıl taşı. Tony Stark akıl taşının potansiyelini fark ediyor ve bir yapay zeka oluşturulabileceğini düşünerek Dr. Banner'ın desteğiyle Ultron projesine başlatıyor. Kendini kendini güncelleyip her zaman yenilenen ve güçlenen bir yapay zeka Ultron.

Vision ise Ultron'un yapmak istediklerinin somut hali diyelim. Hangisi güçlü olayına girmeyelim çünkü Vision Akıl taşına sahip olduğu için sağlam bir güce sahip. Vision yapay dokudan yapılma ama bu doku Captain America'nın kalkanıyla aynı maddeden yapılıyor. Çok çok güçlü bir element. Dünyada sadece Wakanda denilen gizli bir ülkede belirli bir miktarda bulunuyor.

Thor'un çekicine hükmedebilmesinin sebebi ise dediğiniz gibi. Jarvis'in matrix'i ile oluşturuluyor. Yani insanlarla zarar vermeyeceği gibi zarar görmesini de istemiyor. Ultron'un tam tersi olarak Vision insanların yaşamayı hak ettiğini düşünüyor. Bu yüzden çekici kaldırmaya layık bir varlık diyelim.

• 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.