Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hidden Blade

Arkadaslar kafama deli gibi takilan bir soru var.

Avengers 1'in sonunda asayı Thor götürüyordu. Ne ara strucker asayı ele geçirdi?

Thor Tesseract'ı götürüyor. Asa Shield'da kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada akasyada guya imax izledik ama goruntu kalitesi 240p falan gibiydi.

Sorun ben de mi yoksa herkese garip geldim mi?

• Mickey Goldmill kullanıcısına yanıt
    Hocam 23 Nisanda vizyona girip ilk hafta 200 milyon dolar hasılat yapmıştı. Şimdi Amerika ve Avrupa‘da vizyona girince 2 günde 425 milyon dolar hasılat daha yapıp 625 milyon dolara ulaşıldı. Dikkat çekmek istediğim nokta 2 günde 425 milyon dolar hasılat yapabiliyor olması. Umarım bu ivmeyle devam eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Son yıllardaki en iyi Marvel filmlerini sırlarsak bence

The Avengers
    Guardians of the Galaxy
    The Avengers Age of Ultron
    The Incredible Hulk
    Thor

1-avengers 2
    2-Guardians of thr galaxy
    Avengers
    Winter Soldier
    İron man 1

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Hocam 23 Nisanda vizyona girip ilk hafta 200 milyon dolar hasılat yapmıştı. Şimdi Amerika ve Avrupa‘da vizyona girince 2 günde 425 milyon dolar hasılat daha yapıp 625 milyon dolara ulaşıldı. Dikkat çekmek istediğim nokta 2 günde 425 milyon dolar hasılat yapabiliyor olması. Umarım bu ivmeyle devam eder.

200 ile 400 milyon doları karıştırmışım pardon

Düzeltme için sağolun hocam

• burak4242 kullanıcısına yanıt
    Vallahi ben filmi bugün izledim konuda arkadaşların muzdarip olduğu yerleri ben de beğenmedim

Öncelikle ultron parça pinçik iken ne ara yenilenip komplike bir robota dönüştü ? ultron'un zihinsel ve bedens gelişimi ve ideolojisi verilmeliydi
    Thor öğrenmem lazım deyip gitti ne gördü loki'nin sahneleri vardı buralar kesilmemeliydi bence birazda o anlatilmaydı
    Ultron'u cap nasil oyaliyor on kere ölmesi lazımdı
    Film ikinci yarı bi yerden sonra civitmaya başladı farkedilmiştir ilk yarı iyiyken filmr ikinci yarı bi haller oluyor ve o caresizlik yerini şova bırakıyor
    Thor'un çekici niye vision kaldırıyor o sahne thanos' a saklanmaliydi
    Ikizlerin ve vision'un taraf seçimi daha iyi islenebilirdi
    Böyle bir filmde banner natasha romantizmine ne gerek var ? zaten süre yetersiz bide sahneler kesilmiş hulk'u yollamak için verdiği zararlar ve ruhsal çöküntü yeterdi
    Son olarak ultron bu karakter niye bu kadar kolay harcandı ya ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_virüs -- 4 Mayıs 2015; 1:13:10 >

• emre_virüs kullanıcısına yanıt

Hocam filmi öldüren şey tamamen ZAMAN. Zaman yetmediği için işlenen konuların derinliklerine inilmedi ve üstün körü işlendi konular. Sadece görsel efekt vardı filmde. Bazi sahnelerine ikinci kez bakınca ve tarafsız olan birkaç incelemeyi okuyunca gerçekten öyle olduğunu bende gördüm. Ben verdiğim 20 lira için pişman değilim. Görsel şov bile beni tatmin etti. Ama keşke çok salakça olan natasha banner aşkına ayırdıkları süreyi derinliklerine inilmeyen Strucker, Ultronun doğuşu, Loki‘ye falan ayırsalardı. Şu filmde en salakça şeydi uzman bir ajanın aşk dolu sözler if]kullanması

• quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Acaba Infinity War Part 2 gişede avatar'ı geçebilirmi

Thanos'a da ultron muamelesi yapılırsa geçemez.Sayet filmden çıkanlar film için çok çok olumlu konuşurlarsa 3 milyarı bile geçebilir.

• Ben filmi gayet beğendim.Buradaki yorumları okuyunca baya çocuk filmi ile karşılaşacağımı düşünüp gittim(film başlamadan oyuncak reklamları ile karşılaşınca korkum baya arttı) ama bir marvel filmine göre ciddi bile sayılırdı.Avengers 1 ile kıyaslarsam bence bu daha başarılıydı.

• Filmdeki visionu çözemedim hala kimin tarafında, bu vision sonradan Thanos mu olacak?
  • Abd ve Çin hariç ki bunlar en büyük pazarlar, filmin gisesi 200m du bu haftasonu bu ülkelerde dahil oldu 420 milyon yaptilar. 600 küsür milyon gişe suan bence 1.8-2 falan olacak bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Filmdeki visionu çözemedim hala kimin tarafında, bu vision sonradan Thanos mu olacak?

Avengers tarafında merak etme sonradan Thanos falan olmayacak

• samsung reklam yapmış, yeni gördüm

• İlk filmin hasılatını geçemez. O ilk heyecan şu an yok.Artık bir yerden sonra insanlar doyma noktasına ulaşıyor. O yüzden bu üçüncü avengers filminde şu anki kadronun çoğu olmayacak.

• JosephOceans J kullanıcısına yanıt
    Kadronun tamamı üçüncü filmde olacak çünkü kontratları bunu gerektiriyor. Kafadan sallamak yerine az buçuk araştırıp da konuşun. Ayrıca Infinity ilk filmin hasılatını gayet de geçebilir, devam filmleri çoğunlukla ilk filmlerini hasılatını geçer, burada farklı olması için de herhangi bir engel yok.
  • metroid kullanıcısına yanıt
    Eğer kadronun değişmeyeceğini düşünüyorsan çok safsın. Thanos'la olacak olan savaşta cidden Hawkeye, Blackwidow, Captain America (Yerine Kış Askeri geçebilir) gibi kahramanların onunla savaşacığını düşünüyorsun. Şuan ki ekip yeterli olsaydı yeni kahramanlara film çekmezlerdi veya filmlere yerleştirmezlerdi. Scarlet Witch, Doctor Strange, Vision gibi.

Dayın Marvel'da çaycı galiba kontrat falan ?
  • JosephOceans J kullanıcısına yanıt
    Dayımın Marvel'da çaycı olmasına gerek yok İngilizcem bana yetiyor . Sen de bilsen wikipedia'dan okurdun oyuncuların Marvel'la kaç filmlik anlaşmaları olduğunu ve Avengers 3'de yer alacaklarını. Chris Evans'ın kontratı da Avengers 3 sonrası bitiyor ve Marvel'dan ayrılacak ama o zamana kadar kendisini Cap rolünde izleyebileceğiz. Senin aksine ben kafadan sallamak yerine gerçeklere dayalı konuşuyorum. Capiche?

Not: Ana karakterlerle yan karakterler arasındaki farkı öğrenmeni öneririm. İddiaların gülünç olmaktan çıkıp biraz anlam kazanır en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 4 Mayıs 2015; 4:37:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroid

Dayımın Marvel'da çaycı olmasına gerek yok İngilizcem bana yetiyor . Sen de bilsen wikipedia'dan okurdun oyuncuların Marvel'la kaç filmlik anlaşmaları olduğunu ve Avengers 3'de yer alacaklarını. Chris Evans'ın kontratı da Avengers 3 sonrası bitiyor ve Marvel'dan ayrılacak ama o zamana kadar kendisini Cap rolünde izleyebileceğiz. Senin aksine ben kafadan sallamak yerine gerçeklere dayalı konuşuyorum. Capiche?

Not: Ana karakterlerle yan karakterler arasındaki farkı öğrenmeni öneririm. İddiaların gülünç olmaktan çıkıp biraz anlam kazanır en azından.

+1000000000

• metroid kullanıcısına yanıt
    Güzel cevap :D iki çizgi roman okuyup başka şeyler izleseler boyle bos konusmayacaklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu filmi beğendiniz mi şimdi?

ya thor hulk ironman elele tutuşa tutuşa selenayı çağırıp ona karşı savaşsalardı bile

aynı derecede insan izlerdi.

2 yeni karekter geldi skandal koskoca magnetonun çocukları

2 shield ajanın vasıf ırgat gibi dolaşması.

gene kaptain amerikanın bari bi işe yaramıom boss layım tavırları.

hulku sıfırlamışlar

HULK olmasa filmde parama yazık oldu diyecem o derece
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.