Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fotoşop

Merhaba arkadaslar film cidden cok guzeldi yine adamlar yaoiyor dedirtti yani. Sizden bir ricam var tum filmleri izladim marvel karakterleriyle ilgili ama biraz karisik izledim. Bana bir siralama yollayabilir misiniz tum filmleri bastan izlemek istiyorum konu butunlugunu tam anlamiyla saglamak icin ilk hangi karakterle baslamaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acaba Infinity War Part 2 gişede avatar'ı geçebilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroid

Çizgi film sevmiyorsun yani?

ne alaka?
  • Fotoşop kullanıcısına yanıt
    Iron Man
    The Incredible Hulk
    Iron Man 2
    Captain America: The First Avenger
    Thor
    The Avengers
    Iron Man 3
    Thor: The Dark World
    Captain America: The Winter Soldier
    Guardians of the Galaxy
    Avengers Age of Ultron

Sırası en ideali.
  • burak4242 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım teseract asgard'a götürüldü nick fury teseract'in asgard'a götürülmesi kararını konseyde tartışmisti(konseyde thor için hem lokiyi hem teseract'i almasına izin verdin denmisti) fury' de kararı alan tanrı ile tartışmadim diyodu
    Aether ise teseract ile yan yana olmasınin tehlike yaratacağı düşünüldüğü için colector 'e götürüldü götüreblerde sif ve volstagg
    Orb da gotg sonunda nova prime( adından emin değilim ) götürülüp kasa gibi bir şeye konuluyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Dediğiniz şekilde de olabilir. Ben esas Infinity War afişlerini merak ediyorum, Spidey, Daredevil vs. dahil olursa GotG'da gelecek dersek bir sürü kahraman olacak artık herkesin kafasını koyacaklar herhalde afişe anca sığar.

Sol üst Defenders ekibi sağ üstte GotG ekibi ortada Thanos ve Infinity Gauntlet kalan boşluklara Avengers ekibi Black Panther, Captain Marvel ve Doctor Strange de Avengers ekibinin arasına karışık yerleştirdik mi tamamdır

EDIT: Karıncayı unuttuk onuda Thor'un çekicinin üstüne koyalım ufak zaten yer kaplamasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickey Goldmill -- 4 Mayıs 2015; 0:02:51 >

• Tesekkurler yarimlariniz icin

• 2 günde 626 milyon euro hasılat yapan bir film 2 milyara yaklaşabilir mi sizce?

• dimitradon kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsi orijinal de ultronun orijinal kutusunu nerden buldunuz :D
    Yanlış anlamayin bir şey ima etmeye calismiyorum ama kafam karıştı hepsi orijinal deyince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Arkham Knight -- 4 Mayıs 2015; 0:11:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bide Guardians of the Galaxy de Collecter in mekan dağılmıştı o sırada Aether den söz edilmişmiydi hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Prime Evil Diablo

Hocam hepsi orijinal de ultronun orijinal kutusunu nerden buldunuz :D

Ben bastirdim onu cover sitesinden aldim

• Anladım zenginlik ayrı bisey :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Arkham Knight -- 4 Mayıs 2015; 0:12:53 >
  • emre_virüs kullanıcısına yanıt
    Hocam olayı sonradan çözdüm. Ben Scepter ile Tesseract‘ı karıştırıyormuşum

Film 625 Milyon Dolar hasılata ulaşmış. Üstelik Amerika ve Avrupa‘da daha çıkalı 2 gün olmasına rağmen. Aynı ivmede devam ederse önceki filmin hasılatını geride bırakır gibime geliyor.

• DHBSC55 kullanıcısına yanıt
    Kızı bende taniyamadim saçlar falan kirliydi duzelince değişik geldi bize sanırım kendisi cidden bu rol için çok iyi bir secim bence.Siyahi karakteride karıştırmaniz normal tip olarak ona çok benzeyen biri vardı dizide sonra öldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Arkham Knight -- 4 Mayıs 2015; 0:15:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

bide Guardians of the Galaxy de Collecter in mekan dağılmıştı o sırada Aether den söz edilmişmiydi hiç ?

Hologram olarak çıktı sadece. Hâlâ sahibi Collector olması lazım.
  • 626 milyon dolar 2-3 gunde ne demek lan !

Saka gibi :D ulan inanamiyorum :D . Adamlardaki basariya bak :D

bu boyleyse infinity war'i dusunemiyorum .

• 2 günlük hasılat olduğuna emin misiniz? Film zaten bazı ülkelerde 1 hafta önceden vizyona girip 400 milyon hasılat yapmıştı. Yani bu 620 milyon dolar 7-8 günlük bir değer olabilir.

• Disney'in filmin yan ürünlerinden film hasılatının 2 3 katı kadar fazla para kazandığını okumuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 4 Mayıs 2015; 0:40:58 >
  • Arkadaslar kafama deli gibi takilan bir soru var.

Avengers 1'in sonunda asayı Thor götürüyordu. Ne ara strucker asayı ele geçirdi?

• Son yıllardaki en iyi Marvel filmlerini sırlarsak bence

The Avengers
    Guardians of the Galaxy
    The Avengers Age of Ultron
    The Incredible Hulk
    Thor
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.