Bildirim
The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (242. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Acaba Infinity War Part 2 gişede avatar'ı geçebilirmi -
quote:
Orijinalden alıntı: metroid
Çizgi film sevmiyorsun yani?
ne alaka? -
Iron Man
The Incredible Hulk
Iron Man 2
Captain America: The First Avenger
Thor
The Avengers
Iron Man 3
Thor: The Dark World
Captain America: The Winter Soldier
Guardians of the Galaxy
Avengers Age of Ultron
Sırası en ideali. -
Arkadaşım teseract asgard'a götürüldü nick fury teseract'in asgard'a götürülmesi kararını konseyde tartışmisti(konseyde thor için hem lokiyi hem teseract'i almasına izin verdin denmisti) fury' de kararı alan tanrı ile tartışmadim diyodu
Aether ise teseract ile yan yana olmasınin tehlike yaratacağı düşünüldüğü için colector 'e götürüldü götüreblerde sif ve volstagg
Orb da gotg sonunda nova prime( adından emin değilim ) götürülüp kasa gibi bir şeye konuluyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Assassin2016
Dediğiniz şekilde de olabilir. Ben esas Infinity War afişlerini merak ediyorum, Spidey, Daredevil vs. dahil olursa GotG'da gelecek dersek bir sürü kahraman olacak artık herkesin kafasını koyacaklar herhalde afişe anca sığar.
Sol üst Defenders ekibi sağ üstte GotG ekibi ortada Thanos ve Infinity Gauntlet kalan boşluklara Avengers ekibiBlack Panther, Captain Marvel ve Doctor Strange de Avengers ekibinin arasına karışık yerleştirdik mi tamamdır
EDIT: Karıncayı unuttuk onuda Thor'un çekicinin üstüne koyalım ufak zaten yer kaplamasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickey Goldmill -- 4 Mayıs 2015; 0:02:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tesekkurler yarimlariniz icin
2 günde 626 milyon euro hasılat yapan bir film 2 milyara yaklaşabilir mi sizce?
Hocam hepsi orijinal de ultronun orijinal kutusunu nerden buldunuz :D
Yanlış anlamayin bir şey ima etmeye calismiyorum ama kafam karıştı hepsi orijinal deyince.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Arkham Knight -- 4 Mayıs 2015; 0:11:47 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bide Guardians of the Galaxy de Collecter in mekan dağılmıştı o sırada Aether den söz edilmişmiydi hiç ? -
quote:
Orijinalden alıntı: The Prime Evil Diablo
Hocam hepsi orijinal de ultronun orijinal kutusunu nerden buldunuz :D
Ben bastirdim onu cover sitesinden aldim
Anladım zenginlik ayrı bisey :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Arkham Knight -- 4 Mayıs 2015; 0:12:53 >
Hocam olayı sonradan çözdüm. Ben Scepter ile Tesseract‘ı karıştırıyormuşum
Film 625 Milyon Dolar hasılata ulaşmış. Üstelik Amerika ve Avrupa‘da daha çıkalı 2 gün olmasına rağmen. Aynı ivmede devam ederse önceki filmin hasılatını geride bırakır gibime geliyor.
Kızı bende taniyamadim saçlar falan kirliydi duzelince değişik geldi bize sanırım kendisi cidden bu rol için çok iyi bir secim bence.Siyahi karakteride karıştırmaniz normal tip olarak ona çok benzeyen biri vardı dizide sonra öldü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Arkham Knight -- 4 Mayıs 2015; 0:15:42 >
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
bide Guardians of the Galaxy de Collecter in mekan dağılmıştı o sırada Aether den söz edilmişmiydi hiç ?
Hologram olarak çıktı sadece. Hâlâ sahibi Collector olması lazım. -
626 milyon dolar 2-3 gunde ne demek lan !
Saka gibi :D ulan inanamiyorum :D . Adamlardaki basariya bak :D
bu boyleyse infinity war'i dusunemiyorum .
2 günlük hasılat olduğuna emin misiniz? Film zaten bazı ülkelerde 1 hafta önceden vizyona girip 400 milyon hasılat yapmıştı. Yani bu 620 milyon dolar 7-8 günlük bir değer olabilir.
Disney'in filmin yan ürünlerinden film hasılatının 2 3 katı kadar fazla para kazandığını okumuştum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 4 Mayıs 2015; 0:40:58 > -
Arkadaslar kafama deli gibi takilan bir soru var.
Son yıllardaki en iyi Marvel filmlerini sırlarsak bence
The Avengers
Guardians of the Galaxy
The Avengers Age of Ultron
The Incredible Hulk
Thor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X