Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evohan

yav taş işi yine karışttı :) Loki'nin Asası daki taş ın adı neydi şimdi ? İlk Avengesda Tesseract ı nasıl kullanmışlardı ?

Loki'nin asasındaki taş Mind Gem. Akıl taşı.

Tesserract'ı uzaylıların gelmesi için solucan deliği açmak için kullandılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Guardians of the Galaxy'de vardı, hocam Xandar'daki imparatorluk diyeyim.

ha tamam onuda izledim de taşı en son nereye götürdüklerini unutmuşum
  • Bir arkadaşım dedi dayanamadım yaptım
     The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman
  • GotG 2 filminde time gem bekliyorum. Bu sefer Galaksinin Koruyucuları Thanos'a karşı bişey yapamaz ve bizim arsız bela titanlı Nova'dan Orb'u yani Power Gem'i de alır. Filmin After the Credits sahnesinde Koleksiyocuyu ziyaret ederken göstersinler Thanos'u tamam işte 2 3 taş topladı bile

• Yakuda hocam yanlış hatırlıyorsunuz herhalde ya. Norveç falan hiç hatırlayamadım. Tesseract Avengers 1‘de Asgard‘a götürüldü. Sonra HYDRA nasıl ele geçirdide ikizleri yarattı Taş işi iyice karıştı bende yaa

Hocam 10 numara caps olmuş indirdim telefona

• Arkadaşılarında veridği bilgilerle şu taşları bir toparlayalım ozaman , sonraki Marvel filmleri için etkili bir bilgi

Tesseract - The Avengers ın sonuda Thor taşı Asgard a götürdü
    Aether - "Thor: The Dark World" un sonunda Thor un yaverleri Collector e teslim etiler
    Orb - "Guardians of the Galaxy" nin sonunda Nova ya götürüldü
    Mind Gem( Spoiler ) - Loki nin asasından çıktı ve "Avengers: Age of Ultron" da Vision un kafasında takılı kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 4 Mayıs 2015; 0:06:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

GotG 2 filminde time gem bekliyorum. Bu sefer Galaksinin Koruyucuları Thanos'a karşı bişey yapamaz ve bizim arsız bela titanlı Nova'dan Orb'u yani Power Gem'i de alır. Filmin After the Credits sahnesinde Koleksiyocuyu ziyaret ederken göstersinler Thanos'u tamam işte 2 3 taş topladı bile

Tesseract için de Infinity War Part 1'de Asgard'a saldırabilir. Hatta Avengers üyelerini orada görebiliriz durdurmaya çalışırken. Mind Gem için de Vision'u ziyaret edecektir.

Muhtemelen son taş bir ihtimal Black Panther ya da Ant-Man filminde gözükebilir diyorum. Belki de Dr. Strange. Bir diğer ihtimalde belki taşlardan birine çoktan sahiptir, aynı asaya sahip olduğu gibi.

Ek olarak Thor'un son sözlerinden yola çıkarsak Orb'tan haberi var yani Guaridans of the Galaxy ekibini biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassin2016 -- 3 Mayıs 2015; 23:26:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Yakuda hocam yanlış hatırlıyorsunuz herhalde ya. Norveç falan hiç hatırlayamadım. Tesseract Avengers 1‘de Asgard‘a götürüldü. Sonra HYDRA nasıl ele geçirdide ikizleri yarattı Taş işi iyice karıştı bende yaa

Hocam 10 numara caps olmuş indirdim telefona

Hocam ikizleri mind gem ile geliştiriyorlar. Avengers'ın sonunda tesseract Thor ve Loki ile birlikte Asgard'a götürülüyor. Mind Gem ise büyük ihtimalle Shield'da kalıyor ve Winter Soldier filminde Shield'ın içindeki Hydra üyeleri tarafından ele geçiriliyor. Baron Strucker vardı zaten filmin sonunda

• quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

Bu vision thorun çekicini nasıl taşıyor anlamadım nedir bunun detayı biri açıklayabilirmi?

Hocam vision tabutun içindetken thor şimşek indirdi ya tabuta visiona can vermiş oldu binevi onun babası olmuş oldu yani yarı asgardlı tarzı bişey.thordan aldığı genler sayesinde.tabi ona gen denirse

• quote:

quote:

GotG 2 filminde time gem bekliyorum. Bu sefer Galaksinin Koruyucuları Thanos'a karşı bişey yapamaz ve bizim arsız bela titanlı Nova'dan Orb'u yani Power Gem'i de alır. Filmin After the Credits sahnesinde Koleksiyocuyu ziyaret ederken göstersinler Thanos'u tamam işte 2 3 taş topladı bile

Tesseract için de Infinity War Part 1'de Asgard'a saldırabilir. Hatta Avengers üyelerini orada görebiliriz durdurmaya çalışırken. Mind Gem için de Vision'u ziyaret edecektir.

Muhtemelen son taş bir ihtimal Black Panther ya da Ant-Man filminde gözükebilir diyorum. Belki de Dr. Strange. Bir diğer ihtimalde belki taşlardan birine çoktan sahiptir, aynı asaya sahip olduğu gibi.

Ek olarak Thor'un son sözlerinden yola çıkarsak Orb'tan haberi var yani Guaridans of the Galaxy ekibini biliyor.

Yani bilmemesi mumkunmu :)

• Assassin2016 kullanıcısına yanıt
    Dr. Strange filminde Soul Gem‘i göreceğimiz doğrulanmış sanırım. Bir YouTube yorumunda okudum.

•  The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

hulk gibi karaktere neden bu kadar az yer verilmiş anlamadım ya

Hulk filmin sonunda bi yere gitti ama nereye gitti ?

Diğer serilerde olacak mı ?

Ayrı film çekilecek mi ?

• Film 2 günde 626 milyon euro hasılat yaptı

Yerini haketmeyen titanici geçecek inşallah.

• quote:

quote:

Bende biraz teori üretip, muhabbet edecek birilerini arıyordum hocam iyi oldu bu cevabınız.

Soul Gem ise Doctor Strange filminde işlenebilir. Doctor Strange, Dormammu'nun Soul Gem'i almasını engellemek için mücadele edeceğini ve ikisininde filmin sonunda bitkin düşeceğini tahmin ediyorum ve yine bizim arsız bela titanlı aniden çıkıp Soul Gem'i elde edebilir ve GotG 2 filminde diğer taşların peşine düşebilir.

GotG filmide Thanos'un üvey kızı olan Gamora'nın Thanos'a olan nefretini ve ihanetini gördük. Thanos %100 haberdar bizim GotG ekibinden

Ragnarok filminin sonunda Thanos'u göreceğimize inanıyorum. GotG 2 filminde bir kaç tane Infinity Gem elde etmiş olacağından tereddüt etmeden Asgard'a Tesseract'ı almak için saldıracaktır. Zaten Ragnarok filminde Asgard kaos ve karmaşıklığın içindeyken Thanos'un ani saldırısına karşı koyamaz. Tesseract'ı o filmde ele geçireceğine çok eminim nedense.

Son taş kalıncada Infinity War Part 1 filminde Dünya'ya Vision'ı ziyaret etmek için gelecek ve savaş patlak verecektir. Zaten kahramanlarımızın çoğunun Thanos'un son taşı elde etmek için Dünya'ya gelmesini bekliyor olacaktır. Özellikle Tony Stark

Kafamda kurguladığım teoriler sadece tahmin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickey Goldmill -- 3 Mayıs 2015; 23:39:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

hulk gibi karaktere neden bu kadar az yer verilmiş anlamadım ya

Hulk filmin sonunda bi yere gitti ama nereye gitti ?

Diğer serilerde olacak mı ?

Ayrı film çekilecek mi ?

Civil War filminde büyük ihtimalle olmayacak. 2018 yılındaki Avengers filminde geri dönecektir. Ayrı bir film işi zor. Universal Stüdyolarında hakları yani Marvel ile Universal ortak bir film çekmek için anlaşmadıkça yeni bir Hulk filmi görmeyi beklemeyin. Zaten film takvimi de sıkışık olduğu için ayrı bir çıkmaza giriyor Hulk filmi.

• Yarın Ankamall 21.00 IMAX J-14

Bekle beni Avengers 😄

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu MCU'dan açılmışken Koyu bir marvel fanı olarak MCU Bluray arşivim komple bütün evren mevcut.X-Men vs Diger serilerde var.

Hepsi Orj ( Avengers Age of Ultron kutu boş malum daha sinemalara yeni girdi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 3 Mayıs 2015; 23:50:37 >
  • Merhaba arkadaslar film cidden cok guzeldi yine adamlar yaoiyor dedirtti yani. Sizden bir ricam var tum filmleri izladim marvel karakterleriyle ilgili ama biraz karisik izledim. Bana bir siralama yollayabilir misiniz tum filmleri bastan izlemek istiyorum konu butunlugunu tam anlamiyla saglamak icin ilk hangi karakterle baslamaliyim?

• Mickey Goldmill kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz şekilde de olabilir. Ben esas Infinity War afişlerini merak ediyorum, Spidey, Daredevil vs. dahil olursa GotG'da gelecek dersek bir sürü kahraman olacak artık herkesin kafasını koyacaklar herhalde afişe anca sığar.
  • Yeni Hulk filmide iyi giderdi aslında 3. Avengers dan once
    hazın Banner yine ortalardan kabolmuşken , değişik bir diyarda bir macera olabilirdi
  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.