Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1) Tesseract / Thor & Captain America: The First Avenger & The Avengers
    2) Loki'nin Asası / The Avengers & Captain America: The Winter Soldier & Avengers: Age of Ultron
    3) Aether / Thor: The Dark World
    4) Orb / Guardians of the Galaxy

Şu ana kadar bunlar, bu filmlerde gözüktü. Tabi bazıları başka filmlerde resim ya da hologram olarakta gözüktü. :)

• Bu vision thorun çekicini nasıl taşıyor anlamadım nedir bunun detayı biri açıklayabilirmi?

• Tarık-16 kullanıcısına yanıt
    Geekyapar'da bunu öyle bir başlıkla haber yapmış ki, müthiş bir teori var sandım.
  • Biri şunu açıklayabilir mi?
    captan a. ile ilgili çok biLgili değilim de c.a normal kaslı biri değil mi ? Nasıl thorun çekicinden hasarsız çıkıyor? Ve şimdi captan america vs avengers diye bir video izledim adam tek başına thor,iron man ve antman ile mücadele etti.thor gibi birini yumruklarıyla nasıl dövebiliyor ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir bilgiye rastladım ama ne kadar doğru bilmiyorum.

• Civil war ve infinity war filmlerinin yönetmenleri kim olacak ? Özellikle inifinity war ın konusu iyi işlenmeli.

Ayrıca doctor strange den de umutluyum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside Russo kardeşler olacak.
  • Tipik Yiğitcan Erdoğan başlığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarık-16 -- 3 Mayıs 2015; 23:01:37 >
  • burak4242 kullanıcısına yanıt
    Scepter'in içindeki taş Vision'ın kafada değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

1) Tesseract / Thor & Captain America: The First Avenger & The Avengers
    2) Loki'nin Asası / The Avengers & Captain America: The Winter Soldier & Avengers: Age of Ultron
    3) Aether / Thor: The Dark World
    4) Orb / Guardians of the Galaxy

Şu ana kadar bunlar, bu filmlerde gözüktü. Tabi bazıları başka filmlerde resim ya da hologram olarakta gözüktü. :)

tamamdır hepsini izlemişim ama toparlayarak yazman iyi oldu bunların hepsi Collector da mı şuan ? Padon biri Vision da zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 3 Mayıs 2015; 22:59:41 >
  • Imax de ön sıralardan izlemeyin yazık etmeyin kendinize boynum hala ağrıyor ama filme gelirsek çr okuyucusu olarak beklentiyi karşıladı diyebilirim bu arada credist den sonra tek sahne gördüm ikinci credist den sonra da sahne varmıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarık-16

çok iyi yaaa

• evohan kullanıcısına yanıt
    Tesseract > Asgard
    Aether > Başına bir şey gelmediyse Koleksiyoncu da
    Orb > Nova'da

Muhtemelen Thanos ortalığı yıkıp geçecek bu taşları almak için.

Söylediği sözdende yola çıkarsak taşları alması için gönderdiği adamlar ya ihanet etti ya başarısız oldu, en iyisi kendim dalayım dedi artık sonunda.
  • Ant-Man da taş gözükürmü acaba ?

Time Gem ne işe yarıyor tam olarak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 3 Mayıs 2015; 23:04:58 >
  • Hocam video 3 ay öncesinin olduğundan bilgi yanlışlığı olması normal. Hatta yanlış değilde bilgi eski bilgi.

Tesseract Asgard‘dan nasıl Hydra‘ya geldi arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Tesseract > Asgard
    Aether > Başına bir şey gelmediyse Koleksiyoncu da
    Orb > Nova'da

Muhtemelen Thanos ortalığı yıkıp geçecek bu taşları almak için.

Söylediği sözdende yola çıkarsak taşları alması için gönderdiği adamlar ya ihanet etti ya başarısız oldu, en iyisi kendim dalayım dedi artık sonunda.

Nova kimdi ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Hocam video 3 ay öncesinin olduğundan bilgi yanlışlığı olması normal. Hatta yanlış değilde bilgi eski bilgi.

Tesseract Asgard‘dan nasıl Hydra‘ya geldi arkadaş

Bundan yıllar önce Asgardlılar dünyayı ele geçirmeye çalışan buz devleriyle savaştıktan sonra Odin taşı bırakmış. Yüksek ihtimal hediye olsun diye falandır. Sonra 2. dünya Savaş'ı sırasında Red-Skull Norveç'e yaptığı bir baskınla taşı ele geçiriyor

• yav taş işi yine karışttı :) Loki'nin Asası daki taş ın adı neydi şimdi ? İlk Avengesda Tesseract ı nasıl kullanmışlardı ?
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Guardians of the Galaxy'de vardı, hocam Xandar'daki imparatorluk diyeyim.
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.