Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Myronides

Vision ve mlojnir ile ilgili

Arkadaşlar vision saf temiz bi karaktere sahip olduğu için kaldırdı çekici içinde art niyet yok çekice layık yani. Cap hafif oynattı çünkü Cap'de eskiye göre biraz bozulmuş karakter anlamında yıllara ayak uydurmuş , fury'e son of a bit*h dediğinde ona gönderme yaptılar zaten

Evet Fury'nin cevabı komediydi

• Mickey Goldmill kullanıcısına yanıt
    Hocam Türkçe'yse alabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroid

Ooo spoiler, alırım bir dal.

hocam pardon düşünemedim spoiler olacağını bişeyler öğrendiysen affola:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Wolverine'nin bi lafı vardır Xavier ve Magneto'ya o geldi aklıma niyeyse.
    İzleyen anlamıştır.

Ay em izleyen.

• Bugüne kadar gördüğümüz Avengers karekterleri ve geri kalanları bir yazalım ( Marvel in sitesinden bakarak yazıyorum )

+
    Captain America
    Iron Man
    Thor
    Hulk
    Black Widow
    Hawkeye
    Scarlet Witch
    Vision
    Falcon
    War Machine ( Avengers kadrosunda gözükmüyor )
    Quicksilver
    ( öldü )

-
    Black Panther
    Captain Marvel
    Hank Pym
    Luke Cage
    Spider-Woman
    Wasp
    Wonder Man

"Black Panther" ve "Captain Marvel" filmleri yolda "Hank Pym" "Ant-Man" da görünecek sanırım , "Luke Cage" inde dizisi başlıyor ,bakalım diğer karekterleri de ayrıca görecekmiyiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 4 Mayıs 2015; 19:59:13 >

• evohan kullanıcısına yanıt
    Spoilerı da veririm diyorsun yani kaşla göz arasında.
  • quote:

Spoilerı da veririm diyorsun yani kaşla göz arasında.

onu editleyelim dur :)
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Editlemenin bir anlamı yok, karakter isminin yanında spoiler ibaresi gören zaten karaktere bir şey olduğunu anlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfamanager

quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

Evet
    "ben ne Ultron'um ne de Jarvis'im" falan diyordu. Neyse bu konuyu böyle kapatabiliriz herhalde.

Thanos'un gelişini merakla bekliyorum. Ultron gibi söküp atamazlar onu kesinlikle. Ultron'dan daha çok beklerdim fakat filmde çizgi romanlarda ki gibi güçlü yapmamışlar anlaşılan. (çizgi roman okumadım hiç)

Aslında filmin kendisi de yeterince açıklayamadı konuları hocam o yüzden tam olarak oturtamadık bir mantığa Çizgi roman okumanıza gerek yok hocam devam eden bir kaç animasyon serisinin bir bölümü bile fazlasıyla Ultron'un ne kadar güçlü ve zorlu bir düşman olduğu hakkında fikir veriyor. Umarım Thanos'a gereken özen gösterilir yoksa yıllardır temelleri atılan Infinity War filminden de hayal kırıklığı yaşayarak çıkmak istemiyorum.

Aslında çr okudunuz mu bilmiyorum ama çizgi film deki gibi güçlü değil çr de nerdeyse her kahraman solo kavgada ultronu yeniyor (örneğin wonder man). Sadece fragman dolayısıyla beklentilerin yükseldiğini düşünüyorum ama şunuda söylemeliyim ilk filmden kat kat daha iyi ve aksiyon dolu bir film özellikle komedi içeren diyaloglar ve kostümler çok yerinde olmuş

Benim okudugum cizgi romanda ultron gelecekten yönetiyordu hic fiziksel dovus yapmıyordu koca 100-150 sayfada 10 sayfa gorunup öldürülüordu

Kac tane Ultron romanı var

• quote:

Editlemenin bir anlamı yok, karakter isminin yanında spoiler ibaresi gören zaten karaktere bir şey olduğunu anlar.

ozaman filmi izlemeyen okumasın başından belli oluyor spoiler içerikli olabilceği, zaten filmi izlemeden burdaki yorumları okumanın manası yok ,ben film e gitmeden sadece sinema solonlarını sormak için girdim buraya cevaplara baktım geçtim
  • @ozgurr84 ??
  • Beyler bu shield dizisinin türkçesini izleyebileceğimiz bi yer var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • infinity war part 1'in sonunda
    büyük ihtimal thanos visionu öldürüp/etkisiz hale getirip mind stone u alır diyorum. ilk iki avengers filminin yarısında olanlar bu sefer filmlere yayılır, yan ilk filmde dağılma-çökme, ikinci filmde yükselme.
  • Infinity part 1'in kahramanlar açısıdnna yenilgiyle ya da ona yakın bir durumda biteceği kesin zaten. Acaba Tony'le Rocket Raccoon arasındaki muhabbetler nasıl olacak.
  • Mishakal kullanıcısına yanıt
    hulk ercan var bi tane hulk takipçisi görünce aklıma o geldi

çizgi roman gbölümü irenler bilir hulk arcanı tam bir hulk fanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr84 -- 4 Mayıs 2015; 21:30:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarık-16

Hulk'a ayar oldum
    Şöyle bir kadın bırakılıp gidilir mi be?  The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr84 -- 4 Mayıs 2015; 21:33:42 >

• Arkadaşlar bu filmi 3 boyutlu dışında izleme imkanımız yok mu ? yani normal gözlüksüz 3 boyutsuz izlemek istiyorum. Ne yapmam gerekiyor.

• Eh çok da kötü çıkmadı ama bu kadar bekledık daha sağlam olmalıydı
    Aşk meşk o kadar kotu olmuş ki ! Hangi kafa ıle kurgulanmış koyulmuş anlamak mümkün degıl..bunun benzerını hobbıt de yaşadık zaten
    Ultron vısıon ıkızler derken film daha sağlam olmalıydı bu karakterler ilk kez Görülüyor cunku

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickey Goldmill -- 4 Mayıs 2015; 22:40:42 >

• 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.