Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurse daha fazla zorlardı avengers ekibini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden bu film hala internete düşmedi?
    Bilseydim sinemasına giderdim ya
  • Film daha bazı ülkelerde yeni vizyona girdi, daha para kazanmak varken neden hemen blu-ray ve web sürümlerini satışa çıkarsınlar ki? Daha blurayin çıkış tarihi bile belli değil, bu filmin kaliteli sürümünün nete düşmesine daha çok var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgsfanboy kullanıcısına yanıt
    Ironman bile pataklıyodu ultronu filmde :D Kötü karakter dediğin korku salar, bu espiri yapıyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Superman Osuruğuyla alır batmani. Bu tamamen yazara kalmış bir şey diyebiliriz.

Tabikide bir kere superman insandan fazlası doğa üstü güçleri olan süper güç, batman bir insan superman ile batmanı karşılaştırmak bana göre ferrari ile renault torosu hatta torosu geç anadolu karşılaştırmak gibidir ..supermanın güçlerinden bahsetmiyorum bile, işte batman gerçeğe daha yakın olduğu için bir tık daha popüler diyelim
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Zaten bu sorunun sorulması bile saçma yazarın yaptığı işle alakalı bu durum isterse normal bir insan bile supermani yenebilir dayarsın kriptoniti superman yerden kalkamaz fakat gereksiz bunlar batman Popüler dediğin gibi ondan dolayı çoğu kişi onu seçebilir. Film bunlar veya Çr gerçek değilki hepsi bir teoriden ibaret yazardan senaryodan kısaca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Zaten bu sorunun sorulması bile saçma yazarın yaptığı işle alakalı bu durum isterse normal bir insan bile supermani yenebilir dayarsın kriptoniti superman yerden kalkamaz fakat gereksiz bunlar batman Popüler dediğin gibi ondan dolayı çoğu kişi onu seçebilir. Film bunlar veya Çr gerçek değilki hepsi bir teoriden ibaret yazardan senaryodan kısaca.

Kesinlikle, kostüm giyen ve ninja eğitimi alan taktik ve adaleti savunan mücadele eden bir insanmı yoksa insandan fazlası olan doğa üstü güçleri olan birimi, şu videodaki içerik bile herşeyi açıklıyor, batmani geç dünyanın en güçlü insanlarından bir ekip koy hatta daha ileri gideyim 100 tane batman koy bak bakalım nasıl bir kuvvet şu demir yüklü maddeyi tutabiliyor, hangi yazar bak batman supermani yendi daha güçlüdür derse onun aklına turşu sıkayım

• Bu film Tam bir çöp görsellikten başka hiç bir şey yok.avangersa 7 verirsem bu film 5.5 zor alır.dc Comic den şaşmıcan

• quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Marvel'ın en iyi kötü kahramanı (sinematik evrende) kesinlikle Ultron değildir. Ultron gerçekten çok zayıf bir villain olmuş Loki daha iyiydi kesinlikle. Bana göre en iyisi Winter Soldier'dır ve Avengers 3'te %100 Thanos olacak kesin. Şunu kabul edelim ki DC'nin Marvel'dan daha iyi kötü adamları var.

Marvelda kötü adam diyince akla 3 isim gelir. Dr Doom, Magneto ve Kingpin. Şuan bu 3'lüden en iyi ikisi Marvel'ın elinde değil. Bu yüzden böyle olması normal maalesef. Bence Ultron gayet iyiydi ama güçsüz gibi gösterdiler sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yakuda

quote:

Marvel'ın en iyi kötü kahramanı (sinematik evrende) kesinlikle Ultron değildir. Ultron gerçekten çok zayıf bir villain olmuş Loki daha iyiydi kesinlikle. Bana göre en iyisi Winter Soldier'dır ve Avengers 3'te %100 Thanos olacak kesin. Şunu kabul edelim ki DC'nin Marvel'dan daha iyi kötü adamları var.

Marvelda kötü adam diyince akla 3 isim gelir. Dr Doom, Magneto ve Kingpin. Şuan bu 3'lüden en iyi ikisi Marvel'ın elinde değil. Bu yüzden böyle olması normal maalesef. Bence Ultron gayet iyiydi ama güçsüz gibi gösterdiler sanki.

Yapmayın ultronla magneto,kingpin,dr doom u kıyaslamak nedir

Ultron saniyeler içerisinde bütün savaş başlıklarını (kimyasal bombaları) ateşleyebilir.filmdekine bakmayın bir çok yerde örneği var avengers fiziksel
    Olarak yenemiyor.anca değişik değişik çözümlerle.
     The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman The Elite

quote:

Orijinalden alıntı: Yakuda

quote:

Yapmayın ultronla magneto,kingpin,dr doom u kıyaslamak nedir

Ultron saniyeler içerisinde bütün savaş başlıklarını (kimyasal bombaları) ateşleyebilir.filmdekine bakmayın bir çok yerde örneği var avengers fiziksel
    Olarak yenemiyor.anca değişik değişik çözümlerle.
     The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman

Ben güç olarak değil daha ziyade ağırlık ve karakterizasyon olarak, yani başa bela olma ve Popülerlik olayı açısından kıyasladım. Dr Doom Magneto gibiler daha fazla popüler ve daha iyi tasarlanmış kötüler. Mesela Joker güçlü bir adam değil ama en başarılı kötü olarak tanımlanıyor

• Ultron'u bence kafası karışık hatta güçsüz göstermişler filmde çünkü bazı sahnelerde gerçekten ne söyleyeceğini bilmiyor gibi davranıyor, hareket ediyor. İlk başlarda çok gaz bir şekilde çıksa da sonradan en azından beni çok rahatsız eden bir kaç sahne var ki zaten çizgi romanlarda Ultron'un gücü fiziksel gücünden gelmiyor bir sabah kahramanlar bir kalkıyor Dünya yerle bir olmuş Ultron başka bir zamandan ya da boyuttan pek hatırlamıyorum tüm işleri bitirmiş daha sonra işin içine X-Men karakterleri girerek falan macera başlıyor hatta çok az Ultron ile fiziksel olarak karşılaşıyorlar. Ben filmi beğenmiştim ama aldığı tepkiyi anlayışla karşılıyorum çünkü fragmanlarda resmen yanlış reklam uyguluyorlar, seyircinin farklı düşünmesine neden olacak sahneleri kullanmışlar, montajlamışlar ama filmi izleyince bu beklentiler karşılanmıyor. Bir de bu filme Age of Ultron adı uymamış ne yazık ki başka bir isim olabilirdi, tabi böyle dememizin nedenlerinden biri Marvel'in zorla bir çok sahneyi çıkartması olabilir umarım Blu-Ray sürümünde kesilmiş sahneler olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartanx

Bu film Tam bir çöp görsellikten başka hiç bir şey yok.avangersa 7 verirsem bu film 5.5 zor alır.dc Comic den şaşmıcan

Bu konudan da gidersen senin işin tamamdır. Sıradki DC fanı?
  • Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    eskiden marvelin yaptığı filmleri severdim bir kaç dergi okumuşluğumda vardır ama şu an tamamen çocuksu filmler ve her tarafı parayı hedefleyen filmler yapıyorlar filmleri yapıyorlar doru düzgün ne hikayeleri var ve de oluşturdukları dünya birbirleri ile aşırı tutarsız özellikle avengersta kısacası çöp şu son 3 yıldır yaptığı tüm filmler çöp
  • Kevin Fiege'e iletiyorum hemen.
  • Bu marvel filmleri için söylenen "çocuk filmleri" lafına da hastayım. Adamlar o kadar milyon dolarlar harcayacak, filmleri 2008 yılında ki ilk filmden itibaren diğer filmlerle birbirine bağlayacak sistemi kuracak sonra neymiş "çocuk filmleri" çocuklara hitap ediyormuş. Ulan zaten çocuklara hitap etmek isteselerdi adamlar animasyondan yaparlardı filmi yine belli bir izleyicisi ve kitlesi olur parayı kazanırlardı. Bu kadar basit olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk5334

Bu marvel filmleri için söylenen "çocuk filmleri" lafına da hastayım. Adamlar o kadar milyon dolarlar harcayacak, filmleri 2008 yılında ki ilk filmden itibaren diğer filmlerle birbirine bağlayacak sistemi kuracak sonra neymiş "çocuk filmleri" çocuklara hitap ediyormuş. Ulan zaten çocuklara hitap etmek isteselerdi adamlar animasyondan yaparlardı filmi yine belli bir izleyicisi ve kitlesi olur parayı kazanırlardı. Bu kadar basit olamaz.

İzleyici kitlesini görmek için herhangi bi öglen veya akşamüstü seansına gitmek yeterli. Ve filmi izlerken zaten kime hitap ettiği anlaşılıyor.

Marvel filmlerinin hepsi böyle değil Avengers'ta böyle.

• quote:

Bu marvel filmleri için söylenen "çocuk filmleri" lafına da hastayım. Adamlar o kadar milyon dolarlar harcayacak, filmleri 2008 yılında ki ilk filmden itibaren diğer filmlerle birbirine bağlayacak sistemi kuracak sonra neymiş "çocuk filmleri" çocuklara hitap ediyormuş. Ulan zaten çocuklara hitap etmek isteselerdi adamlar animasyondan yaparlardı filmi yine belli bir izleyicisi ve kitlesi olur parayı kazanırlardı. Bu kadar basit olamaz.

hiç kan yok,kötü adam hiç başarılı olamıyor,hiç ölen adam yok vs vs.avengers'ın yenilmiş oldugu rüyada bile yaralanan yoktu hepsinde bizde de olan ufak ufak çiziklerdi.
    Ayrıca bol bol saçmalık var örneğin ultron ateş ettiğinde demiri delebiliyor ama k.amerikaya ateş ettiğinde adam yaralanmıyor + giysi çizik bile almıyor.daha çok fazla var bundan. Tabi çocuklar böyle detaylara dikkat etmezler.

Lay lay lom savaş havası vardı her yerde espri vardi robotlar dokununca parçalanıyordu.çember savaşı ultronun resmen üstünzeka değil gerizekalı oldugunu gösterdi(tabii ki kötü adam güçlü olamaz kuralı) ultronun hakkı terminatordür.robotları çok daha güçlü yapıp terminator gibi bütün savaş başlıklarını ateşlemeli ve milyarları katletmeliydi.tabi işin içinde para olunca çocuklar bu sonuçtan korkunca anneleri bir dahaki filme getirmeyeceği için korkutucu son yapmak istemezler.

Marvel hayranı olarak üzülerek söylüyorum bu film velet filmidir.

• Filmi eleştirebiliriz, bu filme özel çocuk filmi diye de söylenebilir ama genelde öyle bir intiba var. Hani forumu geçtim benim bazı arkadaşlar bile çocuk filmi onlar diyor. Bütün marvel filmleri için, yani marvel'i geçtim Batman'e gidelim desem yine aynısını diyecek çünkü Türkiye'de böyle bir intiba var o yüzden zaten Türkiye de 1 milyon kişi izlemiş, hatta Türkiye'de ki genel intiba bu olunca 1 milyon'u bulduğunda şaşırmıştım.
  • quote:

Filmi eleştirebiliriz, bu filme özel çocuk filmi diye de söylenebilir ama genelde öyle bir intiba var. Hani forumu geçtim benim bazı arkadaşlar bile çocuk filmi onlar diyor. Bütün marvel filmleri için, yani marvel'i geçtim Batman'e gidelim desem yine aynısını diyecek çünkü Türkiye'de böyle bir intiba var o yüzden zaten Türkiye de 1 milyon kişi izlemiş, hatta Türkiye'de ki genel intiba bu olunca 1 milyon'u bulduğunda şaşırmıştım.

İron man 1-2-3
    Captain america 1-2
    Thor 1-2
    Guardians of the galaxy
    Avengers 2012

Bunların hepsi kaliteli filmlerdir ve hiçbiri çocuk filmi değildir.ve bazıları bildiğin yetişkin filmleri.

Türkiyedeki o bakış açısının baya azaldığını düşünüyorum çr çeviren firmalar çok daha fazla çeviri çıkartıyor artık.marvel evreni de çok populer oldu artık herkes izler oldu.
    örneğin thor 2 ye gittiğimde salon genel olarak üniversiteli arkadaş gruplarından oluşuyordu.çocuk yoktu nerdeyse.aslında age of ultron'da da koca salonda sadece 1-2 çocuk vardı baya yetişkin bile vardı.

Batman'e de nolan'dan sonra çocuk işi diyeceklerini sanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade T. Wilson -- 10 Temmuz 2015; 1:56:08 >

• 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.