Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Caped Vigilante

Blu-ray Fragmanı

Şu fragmanın başında ki müzik güzel gerçekten, bir fragmanda daha kullanılmıştı bu müzik ayrıca blu-ray için ekime kadar kim bekleyecek be

• brk5334 kullanıcısına yanıt
    Ekim olduğunu nereden çıkardınız hocam?Ağustos ayında gelir.
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Videoda yaziyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluray çıksada bidaha izlesek.
  • Tek kelimeyle harika olmuş ...
  • Filmde oldu bittiye gelen çok şey vardı bunun sebebini normalde filmin 160 dakika olduğu ve stüdyonun izin vermediği, sahneleri kestirdiği zorla yönetmene yönündeydi umarım tüm kesilmiş sahneleri dahil ederler, öyle extra menüsünden izlemekten bahsetmiyorum tam kesilmemiş bir bütün halinde sunarlar umarım.
  • Bu tip ne lan.

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

quote:

Orijinalden alıntı: metroid

quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

2015 yılının BALON filmi
    Balon Greyjoy hatta

Ben de espri üstadı nerede kaldı diyordum. Bu espriyi bulmak için çok düşündün mü?

Espirikçi marvel ben değilim. Stark patlatsin size espirileri ;)
    Hayaller Ultron Hayatlar Espirikçi Ultroniye

bişey sorucam çocuk falan mısınız bu mesaj ne böyle anlamadım hiç. beğenmezsen düzgünce yorum yapar geçersin nedir yani, marvel sevmiyorsun diye çocuk çocuk mesaj yazmalar. fanatikliğin bu kadarı hayret edersin

konuya gelirsek bu arada filmi dün tekrar izledim ve dediğiniz gibi gerçekten oldu bittiye geldi ultron.ben mesela avengers assemble izlerim avengers'ın çizgi filmi gibi bişey orda çok çok daha etkiliydi ultron onun gibi olmasını isterdim ama olmamış

• Çık gel be insafsız webrip blurayinde bile değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ekimde orjinal bluray çıkıyor galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: brk5334

quote:

Orijinalden alıntı: Caped Vigilante

Blu-ray Fragmanı

Şu fragmanın başında ki müzik güzel gerçekten, bir fragmanda daha kullanılmıştı bu müzik ayrıca blu-ray için ekime kadar kim bekleyecek be

Buna benziyor. En sevdiğim fragmandı bu. RDJ.

• Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    aynen bu fragmandı RDJ adamdır
  • amazon ön sipariş açmış blurayi 24 eylül çıkış tarihi ben ön sipariş veriyorum amazon.de sürümünde türkçe oluyor

http://www.amazon.de/Avengers-Age-of-Ultron-Blu-ray/dp/B00WHQA1BS/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1438145527&sr=8-6&keywords=avengers
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihkub007

gencler film sonrasi salonda kalanlar gordumu hulki mor bisey olmus bende kendiminkini yaparim diyodu eline iron kolu gibi bişey takip

Haykırdım

• Mamundada yok hala görüntü kotuyse hic bulasmayalim.

• bu allahın belası filmin hd si ne zaman gelecek. bu filmden çok sonra çıkan fimlerin bile hd si geldi izledik bittı bu filminkini pentagonda falanmı saklıyorlar. nedir bu ? kesin tarih var mı bari
  • Eylül'de hocam. Avengers 1'in blu-ray'i de geç çıkmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman6167

bu allahın belası filmin hd si ne zaman gelecek. bu filmden çok sonra çıkan fimlerin bile hd si geldi izledik bittı bu filminkini pentagonda falanmı saklıyorlar. nedir bu ? kesin tarih var mı bari

Beggars can't be choosers.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 3 Ağustos 2015; 14:02:00 >
  • bu marvel filmleri birbirine baglarken çok sacmaliyor bazen. ornek ant manin son credits sahnesi.
    ya koskoca super kahramanlar bi tanesinin kolu mengeye sıkışmış. diğerleri de başında bekliyor ne yapariz ne ederiz diye. ulan süper kahraman in kolu mengeneye sıkışir mi hiç. oldu ki sıkıştı vur kir parcala. o kadar dusman yeniyonuz binalar i yerinden oynatiyorsunuz. normal insan kurtarir seni ordan 3 super kahraman onu mu dusunuyosunuz. yetmedi dorduncuyu cagiracaklar. ulan binalar üzerinize devriliyor bi halt olmuyor... güya ant man gelip kucilecek sikistigi yeri bulup orayı gücüyle kurtaracak. baak sen. neyse daha konusmicam.

• 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.