Bildirim
The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (273. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ekim olduğunu nereden çıkardınız hocam?Ağustos ayında gelir. -
Videoda yaziyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bluray çıksada bidaha izlesek. -
Tek kelimeyle harika olmuş ... -
Filmde oldu bittiye gelen çok şey vardı bunun sebebini normalde filmin 160 dakika olduğu ve stüdyonun izin vermediği, sahneleri kestirdiği zorla yönetmene yönündeydi umarım tüm kesilmiş sahneleri dahil ederler, öyle extra menüsünden izlemekten bahsetmiyorum tam kesilmemiş bir bütün halinde sunarlar umarım. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: JusticeLeague
quote:
Orijinalden alıntı: metroid
quote:
Orijinalden alıntı: JusticeLeague
2015 yılının BALON filmi
Balon Greyjoy hatta
Ben de espri üstadı nerede kaldı diyordum. Bu espriyi bulmak için çok düşündün mü?
Espirikçi marvel ben değilim. Stark patlatsin size espirileri ;)
Hayaller Ultron Hayatlar Espirikçi Ultroniye
bişey sorucam çocuk falan mısınız bu mesaj ne böyle anlamadım hiç. beğenmezsen düzgünce yorum yapar geçersin nedir yani, marvel sevmiyorsun diye çocuk çocuk mesaj yazmalar. fanatikliğin bu kadarı hayret edersin
konuya gelirsek bu arada filmi dün tekrar izledim ve dediğiniz gibi gerçekten oldu bittiye geldi ultron.ben mesela avengers assemble izlerim avengers'ın çizgi filmi gibi bişey orda çok çok daha etkiliydi ultron onun gibi olmasını isterdim ama olmamış
-
Çık gel be insafsız webrip blurayinde bile değilim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
2 ekimde orjinal bluray çıkıyor galiba
-
aynen bu fragmandı RDJ adamdır -
amazon ön sipariş açmış blurayi 24 eylül çıkış tarihi ben ön sipariş veriyorum amazon.de sürümünde türkçe oluyor
http://www.amazon.de/Avengers-Age-of-Ultron-Blu-ray/dp/B00WHQA1BS/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1438145527&sr=8-6&keywords=avengers -
quote:
Orijinalden alıntı: fatihkub007
Haykırdım
Mamundada yok hala görüntü kotuyse hic bulasmayalim.
bu allahın belası filmin hd si ne zaman gelecek. bu filmden çok sonra çıkan fimlerin bile hd si geldi izledik bittı bu filminkini pentagonda falanmı saklıyorlar. nedir bu ? kesin tarih var mı bari -
Eylül'de hocam. Avengers 1'in blu-ray'i de geç çıkmıştı. -
quote:
Orijinalden alıntı: eric cartman6167
bu allahın belası filmin hd si ne zaman gelecek. bu filmden çok sonra çıkan fimlerin bile hd si geldi izledik bittı bu filminkini pentagonda falanmı saklıyorlar. nedir bu ? kesin tarih var mı bari
Beggars can't be choosers.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 3 Ağustos 2015; 14:02:00 > -
bu marvel filmleri birbirine baglarken çok sacmaliyor bazen. ornek ant manin son credits sahnesi.
ya koskoca super kahramanlar bi tanesinin kolu mengeye sıkışmış. diğerleri de başında bekliyor ne yapariz ne ederiz diye. ulan süper kahraman in kolu mengeneye sıkışir mi hiç. oldu ki sıkıştı vur kir parcala. o kadar dusman yeniyonuz binalar i yerinden oynatiyorsunuz. normal insan kurtarir seni ordan 3 super kahraman onu mu dusunuyosunuz. yetmedi dorduncuyu cagiracaklar. ulan binalar üzerinize devriliyor bi halt olmuyor... güya ant man gelip kucilecek sikistigi yeri bulup orayı gücüyle kurtaracak. baak sen. neyse daha konusmicam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X