Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Batman

Spectre vardı, ucunda mavi top olan sopa. Onun içinden çıkardılar.

Doğru ya şimdi oldu, sağol.
  • captain, thor'un asasını kaldırmaya çalışırken, thor'un endişeli bakışları çok iyiydi
  • 1080p gelir o zaman 1 haftaya en geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

1080p gelir o zaman 1 haftaya en geç

webdl evo var 1080p 4k bitratesi var yukardaki arkadaşda iyi demiş indiriyorum bakalım nasılmış
  • 720p web-dl playnow güzel mi arkadaşlar çok güzel duruyor netteki resimleri ama bilemedim. Sinemada izledim o kadar karanlıktı ki filmi hiç izlememiş gibiyim şuan seslerden ayırt ediyordum kişileri
  • Filmin nasıl tırt bir film olduğu Blu-Ray'ciler izledikten sonra ortaya çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Filmin nasıl tırt bir film olduğu Blu-Ray'ciler izledikten sonra ortaya çıkacak.

Gerçekten tırtmış şimdi izledimdeSon 30 dk hariç 5/10 çok yavaş işlemişler ilk Avengersa göre çok sönük kalmiş
  • bugün izledim 0 senaryo daha kötü yapamazlardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nete düşmüş ama torrent değil bi bakayım sinema çekimimi değilse bi daha izleyek
  • Filmin efsane beklentili kestane oldugu bir kez daha anlaşıldı .
    Harbiden rezalet film oyuncu kadrosu ile efektlerden olmasa 2 puan verirdim. F4 seneryo ve ona gore daha düşük bütçesine gore bence daha iyi cikti

• Beyler filmin kesilmemiş versiyonları torrentte mevcut mu acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler kısa geçeyim filmi daha demin bi kez daha izledim eksiklikler ve saçmalıklar çok.Imdb'deki puanını 7.9 idare eder bi puan hakediyor kesinlikle ultron'un ve vision'un içinde bulunduğu bi film'in puanı en az 8.5 olmalıydı ama başaramadılar ya ultron'u bu kadar salakça işleyebilirmi bi film yada vision'ı bu kadar etkisiz ya neyse ayrıntıya girmiyorum civil war'ı çok merak ediyorum inşallah şu şahaseri batırmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

beyler kısa geçeyim filmi daha demin bi kez daha izledim eksiklikler ve saçmalıklar çok.Imdb'deki puanını 7.9 idare eder bi puan hakediyor kesinlikle ultron'un ve vision'un içinde bulunduğu bi film'in puanı en az 8.5 olmalıydı ama başaramadılar ya ultron'u bu kadar salakça işleyebilirmi bi film yada vision'ı bu kadar etkisiz ya neyse ayrıntıya girmiyorum civil war'ı çok merak ediyorum inşallah şu şahaseri batırmazlar

Filmdeki ana rol oynayan 2 karakteri harcıyorlar . Thor hulka neredeyse sure ayırmıyorlar kalkansiz cap vs Ultron yaptırıyorlar ama 10 uzerinden 8 i hak ediyor oyle mı hocam ? Seneryo berbat kurgu sure Dağılımı berbat. Bir tek oyunculuklar iyi ki bunlar zaten marvelin demirbaslari bi zahmet iyi olsunlar

En en en fazla hakkı 5 puansız bu filmin. Fox çekmiş olsa ya da Sony çekmiş olsa suan 3-4te sürünüyor olurdu

• Tekrar izledim niye bu kadar eleştirmişim anlamadım
    O kadar çocukça değildi o kadar çok mantık hatası da içermiyordu ve film o kadar kötü değildi ortanın iyisi sayılabilir.sadece çok büyük beklentiyle izlemişim.
    10/7 civarını hakeder bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Worldwide: $1,818.3 (1.8 M)

altında gelirse 3 ay uzaklaştırma.

Worldwide: $1.400 (1.4 M)

http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=avengers2.htm

• fragman 1.8'likti film'in 1.4 olması beni şaşırttı ne yalan söyleyeyim ben bu filmin 1'i bile geçeceğini düşünmedim izledikten sonra neyse FOREVER BATMAN
  • kamera arkası

• quote:

Orijinalden alıntı: Nafile Filinta

kamera arkası

mark ruffalo nası yuvarlanıyo öyle

• Arkadaşlar şimdi izlemeye başladım ama sanki yepyeni bir film izliyormuşum hissi verdi bana şuan başlardayım . İlk filmde olanlarıda biraz unutmuştum gerçi ama bu aralar çok film çıktığı için karıştı kafam (thor2,kaptan amerika- iron man3) İlk filmle alakasız başladı yani kısacası . Acaba arada film mi kaçıdım bundan önce izlemem gereken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 22 Ağustos 2015; 20:47:07 >
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    filmde her şey çok hızlı geçiyor o yüzden garip gelmiş olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.