Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wakara

bu marvel filmleri birbirine baglarken çok sacmaliyor bazen. ornek ant manin son credits sahnesi.
    ya koskoca super kahramanlar bi tanesinin kolu mengeye sıkışmış. diğerleri de başında bekliyor ne yapariz ne ederiz diye. ulan süper kahraman in kolu mengeneye sıkışir mi hiç. oldu ki sıkıştı vur kir parcala. o kadar dusman yeniyonuz binalar i yerinden oynatiyorsunuz. normal insan kurtarir seni ordan 3 super kahraman onu mu dusunuyosunuz. yetmedi dorduncuyu cagiracaklar. ulan binalar üzerinize devriliyor bi halt olmuyor... güya ant man gelip kucilecek sikistigi yeri bulup orayı gücüyle kurtaracak. baak sen. neyse daha konusmicam.

Hocam okurken acayip güldüm harbiden rezalet olmuş o sahne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• @wakara @hasomen

Orda beklemelerinin sebebi bi tane mengeneyi kıramamak değil . Bucky'i yeni buluyolar üsse haber vermek yerine Ant-Man'i veya Hank Pym"i arıyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bırak hoca ya. savunma onları. dünyayı kurtarmislar ama bi mengeneye sikismis kahraman var orda. normal insan kendini kurtarir ordan be. antman i niye orda cagiriyorlar. baska yerde cagirsinlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Her ne kadar Ultron oldu bittiye gelse de, aksiyon sahneleri son derece doyurucuydu. Şahsen beni tatmin etti. Özellikle Thor bayağı iyiydi. Solo filmlerinde Mjollnir'i bu kadar kullanmamıştı. Whedon Thor'un hakkını vermiş.

İroni yapıyorsunuz değil mi?
  • Film sitelerinde hala göremedim filmi(sinema çekimi hariç)
  • Ne filmmiş arkadaş yahu şimdiye 50 kere düşerdi
  • Ne zaman gelir Bluray'i?Zamanında vakit olmadığından gidenedik sinemaya şimdide bekle bekleyebilirsen

• hasomen kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiginiz after credit ant man den mi ya normalde after credit olarak evangeline lily ve giysi ile ilgili sahne yok muydu kafam karisti

• Ne zaman gelicek yav gelemedi hala

• Web dl düşmüş

• WEB DL malum yerlerde yerini almış büyük olasılıkla dayanamayıp indireceğim.
  • 720 ve 1080'i yakında çıkar heralde.
  • İG ne la

• Web dl sürümü geldi.Hiç yoktan iyidir.
  • DMUKKS kullanıcısına yanıt
    açıkcası ben 127 ekran tvde izlememe karşın eğer filmi çok yakından izlemiyorsam şayet 720p web-dl dahi gayet başarılı görünüyor gözüme :D
  • Web dl güzele benziyor izleyelim bakalım
  • WEBDL görüntü kalitesi güzel, ses sorunu olmasa da sesi kaliteli değil birde kesilmiş sahneler yok.
  • WEBRIP EVO versiyonu gayet güzel blurayden farksız, indirebilirseniz. Ses çok kaliteli değil sadece ama beklemeye lüzum yok indirim. Ben acayip kılımdır bitrate'ine kadar bakarım sunumların ama beni tatmin etti.

Bu arada bir sorum var;
    Sinemada izlerken kaçırmışım heralde. Mind Gem ellerine nasıl geçti ? Filmde göstermiyor galiba bunu ya da ben mi kaçırdım anlamadım.
  • Çok sıkıcı bir film olmuş. Sinemada izlemediğime sevindim. Yönetmenin gelecek Avengers filminde değişecek olması iyi olacak, çünkü J. Whedon'un Avengers filmleri sürekli komiklik derdinde, umarım Russo kardeşler buna bir son verir.

• DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt

Spectre vardı, ucunda mavi top olan sopa. Onun içinden çıkardılar.

• 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.