Şimdi Ara

The Avengers: Age of Ultron ( Mayıs 1, 2015) #Fragman (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.657
Cevap
52
Favori
163.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Batman The Elite

quote:

Orijinalden alıntı: brk5334

Filmi eleştirebiliriz, bu filme özel çocuk filmi diye de söylenebilir ama genelde öyle bir intiba var. Hani forumu geçtim benim bazı arkadaşlar bile çocuk filmi onlar diyor. Bütün marvel filmleri için, yani marvel'i geçtim Batman'e gidelim desem yine aynısını diyecek çünkü Türkiye'de böyle bir intiba var o yüzden zaten Türkiye de 1 milyon kişi izlemiş, hatta Türkiye'de ki genel intiba bu olunca 1 milyon'u bulduğunda şaşırmıştım.

İron man 1-2-3
    Captain america 1-2
    Thor 1-2
    Guardians of the galaxy
    Avengers 2012

Bunların hepsi kaliteli filmlerdir ve hiçbiri çocuk filmi değildir.ve bazıları bildiğin yetişkin filmleri.

Türkiyedeki o bakış açısının baya azaldığını düşünüyorum çr çeviren firmalar çok daha fazla çeviri çıkartıyor artık.marvel evreni de çok populer oldu artık herkes izler oldu.örneğin thor 2 ye gittiğimde salon genel olarak üniversiteli arkadaş gruplarından oluşuyordu.çocuk yoktu nerdeyse.aslında age of ultron'da da koca salonda sadece 1-2 çocuk vardı baya yetişkin bile vardı.

Batman'e de nolan'dan sonra çocuk işi diyeceklerini sanmam

Aynen öyle kardeşim, sonuçta bu bir film, he isteyen istediği kadar çocuk filmi desin ben yine izlerim orası ayrı çokta takılmıyorum, ama bu zihniyetin biraz değişmesi lazım, değişiyorsa da ne mutlu bizim ülkemize

• quote:

quote:

Filmi eleştirebiliriz, bu filme özel çocuk filmi diye de söylenebilir ama genelde öyle bir intiba var. Hani forumu geçtim benim bazı arkadaşlar bile çocuk filmi onlar diyor. Bütün marvel filmleri için, yani marvel'i geçtim Batman'e gidelim desem yine aynısını diyecek çünkü Türkiye'de böyle bir intiba var o yüzden zaten Türkiye de 1 milyon kişi izlemiş, hatta Türkiye'de ki genel intiba bu olunca 1 milyon'u bulduğunda şaşırmıştım.

İron man 1-2-3
    Captain america 1-2
    Thor 1-2
    Guardians of the galaxy
    Avengers 2012

Bunların hepsi kaliteli filmlerdir ve hiçbiri çocuk filmi değildir.ve bazıları bildiğin yetişkin filmleri.

Türkiyedeki o bakış açısının baya azaldığını düşünüyorum çr çeviren firmalar çok daha fazla çeviri çıkartıyor artık.marvel evreni de çok populer oldu artık herkes izler oldu.
    örneğin thor 2 ye gittiğimde salon genel olarak üniversiteli arkadaş gruplarından oluşuyordu.çocuk yoktu nerdeyse.aslında age of ultron'da da koca salonda sadece 1-2 çocuk vardı baya yetişkin bile vardı.

Katılıyorum hocam her yer çocuk oldu artık. Hiçbir süperkahraman filmi zaten çocuk filmi olmaz özellikle Batman zaten. Bu çocuklar yüzünden oyun sektörü de film sektörü de bozuldu resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

quote:

quote:

İron man 1-2-3
    Captain america 1-2
    Thor 1-2
    Guardians of the galaxy
    Avengers 2012

Türkiyedeki o bakış açısının baya azaldığını düşünüyorum çr çeviren firmalar çok daha fazla çeviri çıkartıyor artık.marvel evreni de çok populer oldu artık herkes izler oldu.
    örneğin thor 2 ye gittiğimde salon genel olarak üniversiteli arkadaş gruplarından oluşuyordu.çocuk yoktu nerdeyse.aslında age of ultron'da da koca salonda sadece 1-2 çocuk vardı baya yetişkin bile vardı.

Katılıyorum hocam her yer çocuk oldu artık. Hiçbir süperkahraman filmi zaten çocuk filmi olmaz özellikle Batman zaten. Bu çocuklar yüzünden oyun sektörü de film sektörü de bozuldu resmen.

Sen beni yanlış anlamışın bu filmlere eskisi hibi çocukça bakılmadığını söylemek istedim

Yani sinemasına gittiğim son 3-4 marvel filminde salonda çocuk yoktu ciddi ciddi.ankamallda da gittim 1-2 çocuk anca vardı çoğunluk üniversiteli arkadaş gruplarıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Marvel filmlerinin genel olarak bir seviyesi vardı ancak dediğiniz gibi bu film tam çocuk filmiydi. Nedense Ant-Man için de aynısı olacak gibi düşünüyorum.
    Russo Bros etkisiyle Civil War daha seviyeli olacaktır. Bu sene düzgün Marvel filmi göremeyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Marvel filmlerinin genel olarak bir seviyesi vardı ancak dediğiniz gibi bu film tam çocuk filmiydi. Nedense Ant-Man için de aynısı olacak gibi düşünüyorum.
    Russo Bros etkisiyle Civil War daha seviyeli olacaktır. Bu sene düzgün Marvel filmi göremeyebiliriz.

Fragmanlarını movie clip'lerini izledim açıkçası hic çocukça gelmedi hatta diğerlerinden daha ciddi geldi

• Bluray ripi ağustosta mı çıkıcak filmin

• yahu ne zaman nete düşer
  • Anterman kullanıcısına yanıt
    Nete düştü bile torrent olarak olmasada normal hd olarak var şu anda.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Orjinal bluray ripmi ? Bildiğim kadarıyla blurayi daha çıkmadı(kutulu)

• Grasyas01 kullanıcısına yanıt
    Yok blueray değil. Hd görüntü Sesde Line sürümlü çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Yok blueray değil. Hd görüntü Sesde Line sürümlü çıktı.

Acaba rica etsem torrentini ya da download linkini pm den gönderebilir misiniz, zira netim zaten limitli bu yüzden kötü çekimli olanlarından birini indirmek istemiyorum. Teşekkür ederim.
  • Önceki filmlere göre düşük kaldı bence. Düşmanımız güçsüzdü
  • 2015 yılının BALON filmi
    Balon Greyjoy hatta

• Yazmayın blurayi çıktı sanıp heycanlanıyorum

• Her ne kadar Ultron oldu bittiye gelse de, aksiyon sahneleri son derece doyurucuydu. Şahsen beni tatmin etti. Özellikle Thor bayağı iyiydi. Solo filmlerinde Mjollnir'i bu kadar kullanmamıştı. Whedon Thor'un hakkını vermiş.
  • Malum ortamlara düşmedi mi bu film ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Her ne kadar Ultron oldu bittiye gelse de, aksiyon sahneleri son derece doyurucuydu. Şahsen beni tatmin etti. Özellikle Thor bayağı iyiydi. Solo filmlerinde Mjollnir'i bu kadar kullanmamıştı. Whedon Thor'un hakkını vermiş.

en az süre alan ve en arka plana atılan karakterdi bu filmde thor bence. hiçbir şekilde hakkını veremediler 2 3 mjollnir esprisi dışında neredeyse sahnesi yoktu adamın bir ara gitti suya geri geldi her şeyi kurtardı. bence thora büyük haksızlık oldu bu filmde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Her ne kadar Ultron oldu bittiye gelse de, aksiyon sahneleri son derece doyurucuydu. Şahsen beni tatmin etti. Özellikle Thor bayağı iyiydi. Solo filmlerinde Mjollnir'i bu kadar kullanmamıştı. Whedon Thor'un hakkını vermiş.

Sadece oldu bittiye mi getirildi?
    Ulan steve ultronu boğazladı bir süre bırakmadı.ayrıca resmen oyalamadı dövdü ultronu.

Ve kağıttan robotlar... Fazla söze gerek yok

• Fragmanı seyredipte açık açık ürktüğüm filmdi ama ultron çok pasif kalmış. Yukarıdada denildiği gibi neredeyse kaptan devirecekti ultronu. Ne kendi güçlüydü, nede iyi bir planı vardı.
  • Blu-ray Fragmanı
  • 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.