Şimdi Ara

The Batman 2'nin çekim tarihi belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Batman 2'nin çekim tarihi belli oldu
    The Batman'in 2022 yılından beri hazırlık aşamasında olan devam filmi, son dönemde daha çok iptal söylentileriyle ve kamera arkasında yaşanan sıkıntılarla gündeme geliyordu. Projenin başındaki isim olan Matt Reeves'in senaryoyu bir türlü bitirmemesi, projeyi küçük çaplı bir krize sokmuştu. Ancak görünen o ki bu kriz bir şekilde aşılmış. Çünkü gelen son haberler, The Batman 2'nin çekim takviminin belirlendiğini gösteriyor.

Film prodüksiyonlarına dair detayların listelendiği Production Weekly de UK Production News de çekimlerin "2025 ilkbaharının sonlarına doğru" başlayacağını gösteriyor. Hollywood içinden bilgi aktaran önemli kaynaklardan biri olan Jordan Ruimy de bu bilgiyi prodüksiyona yakın kaynaklardan doğrulattığını söylüyor. Bu noktada artık The Batman 2'nin çekimlerine ilkbaharın sonu, yazın başı gibi başlanacağına dair pek bir şüphe kalmamış durumda. Bu da filmin çok büyük ihtimalle, daha önce açıklanan 2 Ekim 2026 tarihine yetiştirileceği anlamına geliyor.

Ayrıca Bkz.Yeni Superman filminden ilk afiş paylaşıldı; Fragman da bu hafta geliyor

The Batman 2, 2 Ekim 2026'da Gösterime Girecek

İlk filmin ana ekibini yeniden bir araya getirecek olan The Batman 2 hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Matt Reeves'in daha önceki açıklamalarından, ilk filmle ikinci film arasında belli bir periyodun geçmiş olacağını biliyoruz. Ancak bu sıçramanın ne kadar büyük olacağı bilinmiyor.

Diğer yandan filmin asıl kötüsünün kim olacağı da henüz netlik kazanmadı. Bu yıl bireysel dizisinde de gördüğümüz Penguin filmde yer alacak ama ilk filmde olduğu gibi yine bir yan karakter olarak karşımıza çıkacak. Aynı şekilde Catwoman da yine ilk filmdekine benzer bir role sahip olacak. Filmin asıl kötüsünün Clayface ya da Scarecrow olabileceği konuşuluyor ama şimdilik bu konuda net bir açıklama yapılmadı.

Kaynak:https://www.worldofreel.com/blog/2024/12/17/the-batman-part-ii-starts-production-in-summer-2025

• Vatkalı şişirme balon, Batman çakmasının devamı dersek daha doğru olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 18 Aralık 2024; 17:9:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sanki çekilmesi imkansız film çekecekler awk. Yıllardır hazırlık yapıyorlar. Zamanında 3 yılda Matrix, Lotr çekti adamlar yahu. Sinema sektörü de saçma sapan bi hal aldı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk film çok iyiydi . The penguen dizisi de çok iyi çıktı . Yeni filmi de merakla bekliyoruz.

• I'm emo Batmannnnn :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 18 Aralık 2024; 19:47:49 >
  • Ben ilk filmi 0 beklentiyle izleyip begenmistim. Ama böyle cekimi uzun süren, "senaryosu tamamlanamayan" filmler genelde hep kötü cikiyor. özellikle senaryosu tamamlanamadiysa büyük ihtimal iyi bir senaryo yazamadilar.

• yani 2027 haziran hayırlı olsun demek istemişler.

daha senaryosu yeni yazılmış ve 2025 de çekimlerine başlanacak film için erken bir tarih olmuş. şayet bir film çekilmeye başlamışsa 2-3 senede anca geliyor görüyoruz.

nedense atmosferi ve ağırlığı beni içine çekti bu filmin. penguenden sonra yerimde duramıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Affleck ' ten sonra Batman filmi çıkmasın abi. Öyle cılız dövüşmeyi bilmeyen ergenlerle olmuyor. İzlemem...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.