Şimdi Ara

The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.366
Cevap
43
Favori
116.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tarihi belli değil.
  • Sokratik Adam kullanıcısına yanıt
    Ama öyle 2020-2021 gibi çıkacağını hiç zannetmem. O tarihlerde bu filmin devam filmi gelir bence.
  • filmin kadrosu şampiyonlar ligi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Arkham Asylum olursa Suicide Squad'ın yarısını ekle buraya. Bir de çok büyük ihtimalle Matt Damon da eklenecek.

Matt Damonla Affleckin bu yakın arkadaşlığı nerden geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Bu filmin en az 2 Oscar'ı var. Rez alın.

+1
  • mkeshnda kullanıcısına yanıt
    Çocukluk arkadaşları. Ben 8, Matt 10 yaşındayken tanışmışlar.
  • Jared Leto, Batman solo filminde oynamak için sabırsızlandığını söyledi.
    Ek olarak,büyük olasılıkla 2 kez daha joker i oynadıktan bu rolü bırakacakmış
    https://mobile.twitter.com/charlesthorp/status/759799486940143616

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasomen kullanıcısına yanıt
    İngilizce uzmanı değilim ama ben sadece Joker rolünü değil aktörlüğü bırakacakmış gibi anladım.
  • Sokratik Adam kullanıcısına yanıt
    Aynen aktörlük diyorda bence haberde hata var gibi geldi. Çünkü imdb de 2 filmde daha rol alacağı gözüküyor.
    Edit: Belki oynayacağı son rol joker karakteri olabilir gerçi onu düşünmemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 31 Temmuz 2016; 20:57:50 >
  • hasomen kullanıcısına yanıt
    Film evreninde Joker'i fazla görmeyeceğiz anlaşılan

• İkinci Batman solo filmi Killing Joke tarzı olsun o zaman. Biz de zevklere gelelim.
  • Jokeri oldureceklerse en azindan oldugu film yarim injustice olsun, sonraki tam injustice olsun ardindan solo flash filmi flashpointi islesin ve yeni, genc oyuncular secilsin ardlarina.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem iki filmden sonra oyunculugu birakacakmis neden Jared Leto'yu secersin ki? Joker gibi bir villain 3 filmde yer alacak ha?

• Vespucci kullanıcısına yanıt
    Az ama öz daima daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Madem iki filmden sonra oyunculugu birakacakmis neden Jared Leto'yu secersin ki? Joker gibi bir villain 3 filmde yer alacak ha?

Daha kaç filmde yer alacak? Bugüne kadar iki defa izledik Joker'i, ikisi de birer filmdi, şimdi ilk defa bir sinema evreni kurulmuş olsa da üç iyi bir rakam, sonuçta DCEU'nun ne kadar uzun soluklu olacağını bilmiyoruz. Geriye kaldı iki, biri bu film olsa, biri de bir başka Batman veya Harley Quinn ve yancıları odaklı bir film olsa, tamam işte. DC'de en sevdiğim kötü adam, hatta genel anlamda karakterlerde kafada yer alır ama bir şeyin de tadını kaçırmamak lazım; her Batman filminde karşıda Joker, bu adamın Joker dışında da sağlam düşmanları var nasılsa. Sürekli Joker'den ziyade onları görmeyi yeğlerim.

----

Bu arada Ben Affleck bu filmde Joker'in görünüşüne de bir el atar mı acaba, merak ediyorum. Hadi takım elbiseliyken kurtarıyor da, onun dışında Joker'den çok ucuz bir Meksika kartel patronu gibi gözükmese yeter, ama en önemlisi de şu alnındaki aptal dövmeyi kaldırtsa şahane olur.

David Ayer gibilerinin eline, Suicide Squad gibi sabun köpüğü filmlere de ekstra gişe ve ilgi beklentisiyle Joker gibi ikonik karakterleri verirsen, böyle oluyor. Hadi görüntü neyse bir yere kadar da, Suicide Squad eleştirilerini okuyorum günlerdir, adam Joker ile Harley arasındaki olması gereken ilişkiyi bile verememiş, veya bilerek vermemiş, spoiler'a girmiyorum ama farklı yansıtmış. Şimdiye kadar DC sinema evrenine akıllısı gelmiyor gibi gözüküyor ama yönetmen olarak Ben Affleck'ten aşırı umutluyum. Bu filmin daha çok bir dedektiflik hikayesi tarzında olacağını söylemesi bile çok hoşuma gitti, umarım öyle de olur. Ne varsa Batman tek başınayken, yanında uçan kaçan taytlı yokken var zaten; Batverse kaliteli sinema filmleri çıkarmaya çok uygun bir evren doğru yaklaşıldığı vakit, o yüzden Ben Affleck gibi son yıllarda hep sağlam işler yapmış bir adamın bu filmde çuvallaması için özellikle uğraşması lazım.

Olur da bu film de beklentiyi veremezse DC sinema evreninden bir yol olmaz zaten, bir de sırf çizgi romanı para basıyor, biz de sinemada o pastadan pay kapalım diye Injustice'a falan girmesinler yeter. Daha kendi öz be öz karakterlerini neyse o diye veremediler; Batman'i çatır çatır adam öldürür ki bu direkt karakterin hiçbir zaman bürünmeyeceği bir hal ve Red Hood ile takışma sebebi, Superman'i 7/24 çatık kaşlarla buhranlı buhranlı gezer, önce bunları yoluna koysunlar.

• Öyle niye hemen umutsuzluğa kapılıyorsunuz, DCEU'nun ne kadar süreceğini falan, bu filmle birlikte DCEU iyi toparlanır diye düşünüyorum.
  • Çare bu film!!

• Zad Prime kullanıcısına yanıt
    Bu film eğer Nolan'ın filmleri etkisini yaparsa Ben Affleck,Geoff Johns ile birlikte DCEU'nun kontrolünü ele geçirir diye düşünüyorum.
  • Bence öyle olacak JL beğenilse bile Zack'i 2.filme bırakmayacaklar ve Ben Affleck'i yönetmen yapacaklar. Rez alın bakın.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.