Arkadaşlar ikisi arasında fark varmı kullanım açısından. Örnek verecek olursa The best araba The best of araba Hangisi daha doğru kullanım olur
quote:Orijinalden alıntı: | Nvidia | araba mı? araba olmazmı ya ben o geldi aklıma diye yazdım. Başka bir şeyde olabilir.
the best araba = en iyi araba the best of genelde özel isimle kullanılıyor.mesela "the best of dh" dh'nin en iyileri, seçmeleri anlamında
quote:Orijinalden alıntı: Fade to Black the best araba = en iyi araba the best of genelde özel isimle kullanılıyor.mesela "the best of dh" dh'nin en iyileri, seçmeleri anlamında TŞK cevap için peki şöyle kullanılabilirmi. The best of forum sites = En iyi forum siteleri Doğrumu kulllandım.
quote:Orijinalden alıntı: Very İmportant Person quote:Orijinalden alıntı: Fade to Black the best araba = en iyi araba the best of genelde özel isimle kullanılıyor.mesela "the best of dh" dh'nin en iyileri, seçmeleri anlamında TŞK cevap için peki şöyle kullanılabilirmi. The best of forum sites = En iyi forum siteleri Doğrumu kulllandım. Olmaz.