Şimdi Ara

The Boys (2019) | Amazon (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
800
Cevap
16
Favori
38.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en az the boys kadar kaliteliydi watchmen ki konu olarakta çok daha iyi .

• Watchmen'in This Extraordinary Being bölümü yönetmenlik, A God Walks into Abar bölümü ise hikaye anlatımı alanında dizi tarihi içinde zirveye oynayacak bölümler. Boys bu seviyelere çok zor çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 8 Ekim 2020; 16:38:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DinoCrocetti kullanıcısına yanıt

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Çizgi romanda herkes super. V bileşenini kullanan super oluyor. Çizgi romanda boys ekibi herkese kafa göz dalıyor. Dizide farklı yol çizilmiş,plan yapıp saldırıyorlar. Kaç defa plan gördük tartışılır tabi. Bence Boys super olsa daha vahşi olurdu dizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizinin evreninde geçen bir spin-off gelecekmiş. Amazon paranın kokusunu aldı. 

• 7-8 tane insan gelip dr.Manhattanı peşledi nesi güzel watchmenin ırkçılık karşıtı olaylardan başka hiçbir şey yoktu dizide.1-2 tane bölümü fena değildi sadece.Grafik olarak da the boys kat kat üzerinde , film gibi.Adamlar snyderın filmde kullandığı ana hikayenin yarısını kullanamadılar , olayların yarısına inemediler.Hikayenin sonrasında geçmesi pek bir şey değiştirmez.Üstüne koyamadılar.Karakterlerin derinini işlemediler hatta bazı karakterleri kullanmadılar bile.Koskoca ozymandias ne hallere düştü.Onun bile derinine inemediler.Saçma sapan biri gibi gözüktü.Imdb puanı da zaten gerçeği yansıtıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinoCrocetti -- 8 Ekim 2020; 23:8:34 >
  • Butcher da öyle mi çrde ?

• DinoCrocetti kullanıcısına yanıt

Spoiler,

Evet. Diziyle roman arasında çok fark var. Özellikle son bölümden sonra hiç alakası kalmadı. Dizinin gidişatı hakkında fikrim yok artık.

• Spoiler,

Diziyi Deus Ex Machina anlarıyla dolurdular. Ekibi ciddi ciddi aptal ve yeteneksiz hale getirdiler. Frenchie bir sürü roketatar hazırladı. Peki ne için? Stormfront geldiğinde onu patlatsın diye. Yahu bağırarak araç içinde roketatarlar var denilir mi? Plan tahmin edildiği gibi yürümemiş olabilir fakat ona göre tekrar plan yapıp hazırlanırsın. Senin kurşunların zaten işlemez ki? Havalı havalı ateş edince bir şey olmuyor.
    Yani Maeve'in gelmesine cidden gerek var mıydı? Ekip işi görseydik olmaz mıydı? 2 defa Deus Ex Machina yaşandı bölümde. Ayrıca Homelander'ın Türk dizilerindeki gibi uzun uzun bakması da hoş değil. Diziyi boş anlarla dolduruyorlar.
    Dizi böyle olacaksa herkese V bileşeni dağıtsınlar daha iyi. En azından kavga edebildiklerini görürdük. Ezik bir şekilde Sevendan kahramanların gelmesini bekliyorlar. Translucent'i ne güzel haklamışlardı.

• Stormfront un Anakin Skywalker in Mustafar daki haline benzemesi güzel olmuş. Sanırım o karakteri Nazi Darth Vader gibi bir dönüşüme sokacaklar.
    Yeni sezon daha karanlık gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 10 Ekim 2020; 10:1:40 >
  • Spoiler,

Kilise dedik Vought dedik ama en güvendiğimiz sattı bizi her zaman öyle olur zaten. Kiliseci abinin kafa patlayınca şok oldum resmen oha noluyor dedim sonra senatörü görünce şaşkınlığım daha da arttı  
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 12:17:39 >
  • Spoiler,

Bu sezon meave'i harcarlar diyordum... Harcamamışlar. 3. sezona sakladılar sanırım. Evet orjinal seven'i bende seviyorum ama birileri ölmeli artık o gruptan. Stormfront geride gelebilir gelmeyebilir de her şey senaristlere bağlı. Gelecek sezon çıkmaz ama ondan sonra tak diye tekrar çıkartabilirler karşımıza. Butcher'da hep bir dark side havası var ama dizi bunu hissettirip hemen söndürüyor. Butcher biraz daha dark side'larda gezmeli bir noktadan sonra butcher homelander'dan bile manyak dedirtmeli ama inadına dedirtmiyor dizi.... sonraki sezonlara inşallah. Homelander sezon finalinde pasif kaldı ve üzdü evet garip bir biçimde ben homelander'a biraz üzüldüm burası iyiydi bakın. Hamelander-butcher arasındaki iyi-kötü kavramını 0'a yaklaştırmalı dizi. Son olarak homelander'ı bağlı tutan zinciler var herkes tarafından sevilme diye. stormfront bunu kırmaya çalıştı bu sezon başaramadı önümüzdeki sezon bunu kırarsa hikaye farklı taraflara gidebilir(old man logan tarzı hikayeye kadar kayabilir dizi)

• Spoiler,

Stormfront'un malum sahnede Almanca söylediği kısmı İngilizce'ye çevirmişler. Merak eden varsa okuyabilir.

"Es war so schön. Wie wir dort zu dritt gesessen, im Schatten eines Apfelbaums.
    Erinnerst du dich an den Tag Frederick? Chloe hat die Arme aus dem Autofenster gestreckt. Wir haben den perfekten Platz am Fluss gefunden, im Schatten eines Apfelbaums. Es war das erste mal dass Chloe frische Äpfel gegessen hat."
    Translation:
    "It was so beautiful. How the three of us sat there, in the shade of an apple tree.
    Do you remember the day Frederick? Chloe's arms out of the car window. We found the perfect spot by the river, in the shade of an apple tree. It was the first time Chloe ate fresh apples."
    Edit:
    I understood a bit more. This is what she says while Homelander and Ryan talk: "... war so glücklich. Es war herrlich. Ich wollte dass er nie zu Ende geht."
    Translation:
    "... was so happy. It was wonderful. I wanted it to never end."

• 2.sezon ilk sezonun gerisinde mi kaldı derken son 2 bölümle fena toparladılar çok iyi 2 bölümdü güzel bir ssezon finaliydi 3.sezonu merakla bekliyorum

f*ck fresca

• Oha bee. sekizinci bölüme bak.

Spoiler,

Sen neymişin be victoria!

Aklıma bir şey geldi.

Spoiler,

Victoria Stormfront'un kızı olabilir mi? Annesi ölünce tepesi atmış olabilir, sonuçta stormfront'un öldüğüne sevinince adamın kafasını patlattı.Yoksa niye öldürsün ki? Bir benzerlik hissi de var çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 9 Ekim 2020; 19:49:16 >
  • Çok iyi bölümdü
    Hughie ile ilgili tahminim

Bu elemanın kesin süper güçleri var. Küçükken anası terk etmiş zaten.

• O zaman saçmaymış.Butcher madem kendisinde de v var ekibi neden öldürmek istiyor ? Pek anlam veremedim.Homelander gibi saf kötü acaba.Bir de bu çrde boys ekibindeki en güçlü eleman kim mesela ? Butcher bence de burda çizgi romanda okuduklarımdan çok çok daha yumuşak olmuş.Çocuğu öldürseydi eğer son bölümde çizgi romandakine benzemiş diye bilirdim.Dizide de zaten çrdeki gibi yansıtmadıkları çok belli.Bu kadar yakın olduğu karakterleri bir anda sizde v var lan diye öldürmeye çalışması saçma olur baya

• 2x8

6.9/10 (2. sezona genel puanım)

Spoiler,

Son 3 bölüm ilerletme yapmak durumunda kaldım. Şu hayatta silikonlama yapılmış gibi duran doldurma sahnelerden daha çok sevmediğim az şey vardır çünkü.
    Son iki bölüme serpiştirilmiş az buçuk içerik dışında 2. sezonu iyi bulamadım. İlk sezonun gölgesinde kaldığını düşünüyorum. Homelander şuanda benim açımdan diziyi sırtlayan unsur. Onun hikayesini ve olası karakter gelişimini çok merak ediyorum. Homelander çıkarılacak veya oynayan oyuncuyu değiştirecek olsalar 3. sezonunu izlememe ihtimalim hayli yüksek olurdu.

Spoiler butonunuz İŞKENCE çektiriyor! Bir şeyi de doğru düzgün yapabilseydiniz keşke!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 10 Ekim 2020; 0:19:48 >

• Az önce bitirdim sezonu. Gayet başarılı buldum. Yukarda arkadaşların watchmen hakkında yazdıklarını görüp bu diziyede başlama kararı aldım saygılar.

• Rindaman kullanıcısına yanıt

Stormfront ölmemiş olabilir, basın açıklamasında "onu karantinaya aldık, cezalandırilacak" dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.