Şimdi Ara

The Boys (2019) | Amazon (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
800
Cevap
16
Favori
38.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ya ben Hughie sinirlendiği zamanlarda dünyadan bir anda kopmasından(karşısındakini duyamama gibi) ötürü bu yaşadığı sinir patlamalarıyla süper bir güç çıkmasını bekliyordum içinden ama beklediğim olmadı. Çok ezik kaldı, ex sevgilisinin intikamını bile alamadı. İçindeki gizli gücü açığa çıkaran intikamcı bir ana karaktere dönüşmesini bekliyordum ama olmadı, o yüzden diziden aldığım seyir zevki azaldı. Absürt komedi tadında ilerliyor dizi ve beklentimin altında kaldı o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 2 Ekim 2020; 2:21:53 >
  • s02e07
    o nasıl bölümdü öyle

benim merak ettiğim, homelander ya da stormfront gibi daha güçlülerin kafayı da patlatabiliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2x7

Bölümlerin kalitesini eleştirmekten bıktığım için artık eleştirmeyeceğim. Sadece sondaki olay ilginçti. Stormfront yapmıştır bence, veya Stormfront'un anlaşmış olduğu başka bir kahraman belki. Aklıma başka seçenek gelmedi. Kim yaptı acaba? Sezonun son bölümünde cevabı verirler mi acaba?

• Kafalari ucuran kim ve ne kadar mesafeden yapabiliyor acaaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2x07 bomba gibi bir bölümdü  

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Patlamaların nedeni bence kilise. Önce şirket diye düşündüm çünkü onların sırlarını saklıyorlar ama A-Train'in yerini alan turunculu hero sanırım adı Shockwave'di o da patladı. A-Train'i ekibe geri sokmak için onu da arada harcadılar. Okçu adamın konusu geçtiğinde A-Train biraz durumdan şüphelendi biz nereye düştük der gibiydi. İzlerken aklıma bunlar Seven'a görü denince bağları keserler dedim ama iş öyle çıkmadı kilise düşündüğümden çok daha fena. Hem Deep hem A-Train şimdi köleleri oldu. Patlama içten olduğundan belki Homelander bile bu durumda risk altında. Nasıl olduğu konusuna gelirsek bence bir süper güçlü yoluyla değil farklı bir yolla patlıyorlar. Ben bir tür çip falan diye düşündüm bir arkadaşım içtikleri meyve sularından olabilir dedi. Kilise baya gözümüze sokuyordu Fresca içer misin Fresca alır mısın. Muhtemelen Fresca içinde bir tür çip var ve bunları patlatıyorlar.
    Patlamalar dışında da bölüm güzeldi Lamplighter'ın kendini yakmasını beklemiyordum. Black Noir'in zayıflığını öğrenmiş olduk acaba Homelander'ınki ne onu da görsek keşke.

• Spoiler,

Kafa patlatan süper manyak kim acaba? Diziyi farklı bir hava katacağı kesin.

Bu sezon çok iyi gidiyor. Aynı evrende geçen spin-off da geliyor. 

• Charles Bartowski kullanıcısına yanıt

kafaları patlatan, şu hapishaneden kaçan dazlak hatun değil mi ?

• spin off 'u geliyormuş dizinin

Vought 'a gelip kendini geliştiren süper kahramanları anlatcak

https://www.filmloverss.com/the-boysun-spin-off-dizisi-icin-hazirliklara-baslandi/

• her sezonun 8 bölüm olması çok kötü. en az 12 olmalıydı ki tadını çıkarabilelim.

2x7 oyhşşşş.

1. 7. bölüm neydi öyle ya.
  • Espâda kullanıcısına yanıt

Esas oğlanın en güçlü olduğu amerikan filmlerine inat ezik gezdiriyorlar ortada onu bence.Herkes powerup bekliyor ama tık yok.

Edit:Spoiler butonuna nolmuş.Bulamadım gereksizdi zaten çoğu kişi kullanmıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmin -- 4 Ekim 2020; 2:8:46 >

• Olaylar Olaylar!

Spoiler tuşu neden yok ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 4 Ekim 2020; 4:50:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

kafaları patlatan, şu hapishaneden kaçan dazlak hatun değil mi ?

Spoiler,

Sanmıyorum. CIA abla patlarken o hapisteydi ve etrafta olduğunu da düşünmüyorum. Gücünün menzili yok derseniz de o zaman çok çok güçlü oluyor Stormfront onu şoklayıp kaçtı o yüzden onu istediği zaman patlatabilirdi ve mahkemede Stormfront da vardı onu ayırmazdı.

• Spoiler butonu ve editör mutasyon geçirdi @Rindaman @Atmin

• quote:

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

Spoiler,

Sanmıyorum. CIA abla patlarken o hapisteydi ve etrafta olduğunu da düşünmüyorum. Gücünün menzili yok derseniz de o zaman çok çok güçlü oluyor Stormfront onu şoklayıp kaçtı o yüzden onu istediği zaman patlatabilirdi ve mahkemede Stormfront da vardı onu ayırmazdı.

Alıntıları Göster

Spoiler,

CIA ablanın patlayan kafasını tamamıyla unutmuştum. Şimdi siz hatırlatınca olay daha da ilginçleşti. Bunu yapan her kimse VOUGHT'un çıkarlarını koruduğu kesinleşmiş oldu. Yukarıda bir arkadaş hızlı koşan adam patladığına göre kilise de olabilir demişti ama CIA abladan ötürü o ihtimalde ortadan kalktı diyebiliriz.
    Vought'un sahibi siyahi adamın bizzat kendisi olma ihtimali var mı acaba? Önemli bir oyuncu sayılabilecek olmasına rağmen 2 sezondur esamesi okunmuyor adamın. İlla bi özelliği çıkmalı diye düşünüyorum.

Sonunda dizi için heyecanlanmamı sağlayacak bir şey oldu en azından.

• 2x7 neydi öyle ya

• Spoiler,

Arkadaşın dediği konuya katılıyorum. Çok yüksek ihtimal bunu yapan kilise. Fresca boşuna gösterilmemiştir  
  • quote:

Orijinalden alıntı: QLBatiatus

Spoiler,

CIA ablanın patlayan kafasını tamamıyla unutmuştum. Şimdi siz hatırlatınca olay daha da ilginçleşti. Bunu yapan her kimse VOUGHT'un çıkarlarını koruduğu kesinleşmiş oldu. Yukarıda bir arkadaş hızlı koşan adam patladığına göre kilise de olabilir demişti ama CIA abladan ötürü o ihtimalde ortadan kalktı diyebiliriz.
    Vought'un sahibi siyahi adamın bizzat kendisi olma ihtimali var mı acaba? Önemli bir oyuncu sayılabilecek olmasına rağmen 2 sezondur esamesi okunmuyor adamın. İlla bi özelliği çıkmalı diye düşünüyorum.

Sonunda dizi için heyecanlanmamı sağlayacak bir şey oldu en azından.

Alıntıları Göster

Spoiler,

Ben demiştim onu  ilk vought diye düşündüm çünkü CIA abla ondan bahsederken patladı ve mahkeme de onların zararınaydı. Sonra Shockwave patlayınca acaba kilise mi diye düşündüm çünkü onun ölmesi Vought'ın işine gelmez ama yeni adamı değersiz görüp harcamış olma ihtimalleri de var aa bakın bizden de öldü diyebilirler. Yine de kilisenin daha çok işine yarıyor bu durum çünkü A-Train'i de Deep ile beraber ekibe sokarsa ekipte 2 kişi onlardan olmuş olacak. Meyve suyuyla alakası varsa kısa zamanda diğerlerini de eklerler sonra kilise ciddi kontrol sahibi olur. %95 kilise %5 Vought diyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Diziden spoiler

Spoiler,

Butcher'ın doktoru çocuklarını öldürmekle tehdit etmesi.  Butcher gri mi kötü mü anlaşılır gibi değil artık. Herif Homelander'dan bile tehlikeli hale gelmeye başladı. Adam baya takıntılı bu konuda. Çizgi romanlarda gördüğüm kadarıyla daha da takıntılı bu durumlara...

ÇR'den spoiler

Spoiler,

Bu arada Tek Knight'ı görebilecek miyiz acaba? Payback grubu da dizide nasıl gözükecek merak ettim çünkü Stormfront direk sevenda gözüktü. Tabi Tek Knight'ta dizilerde yayınlanabilecek bir karakter değil. Adam bizim Türk erkekleri gibi damacana,duvar deliği,kedi köpek,erkek,kulak ne görürse ... Adam o kadar sapık ki astroidle bile ilişki yaşıyor!?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Diziden spoiler

Spoiler,

Butcher'ın doktoru çocuklarını öldürmekle tehdit etmesi.  Butcher gri mi kötü mü anlaşılır gibi değil artık. Herif Homelander'dan bile tehlikeli hale gelmeye başladı. Adam baya takıntılı bu konuda. Çizgi romanlarda gördüğüm kadarıyla daha da takıntılı bu durumlara...

ÇR'den spoiler

Spoiler,

Bu arada Tek Knight'ı görebilecek miyiz acaba? Payback grubu da dizide nasıl gözükecek merak ettim çünkü Stormfront direk sevenda gözüktü. Tabi Tek Knight'ta dizilerde yayınlanabilecek bir karakter değil. Adam bizim Türk erkekleri gibi damacana,duvar deliği,kedi köpek,erkek,kulak ne görürse ... Adam o kadar sapık ki astroidle bile ilişki yaşıyor!?

Söylediğini yapabileceğini ilk andan itibaren hissedemedim. Hatta doktor nasıl bu kadar kolay kanabildi diye düşündüm. Şuan sen söyleyene kadar blöf yapmamış olabileceği aklıma gelmemişti dahi.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.