Şimdi Ara

The Boys (2019) | Amazon (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
800
Cevap
16
Favori
38.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu dizi çok iyi ya 2.sezon çok güzel ilerliyor. Daredevil ile Punisher yokluğunda ilaç gibi geldi bu dizi. Asıl bomba 3.sezon olucak Jeffrey Dean Morgan ile Jensen Ackles'ın rollerini merakla bekliyorum.
  • 02x09

Compound V ortaya çıktıktan sonra benim de aklımdaki tek şey mutant'ların sıradan insanlara karşı bir ulus kurması ve geri kalan insanlığı yönetimi altına almasıydı.

Çok kestirilebilir bir mevzu oldu.

X-Men zaten böyle bir temayı işliyordu, sürekli bir mutant ve sıradan insan topluluğu çatışması vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 25 Eylül 2020; 19:27:15 >
  • 2x6

Bilmiyorum, her bölüm gelip beğenmediğimi söylemem nasıl karşılanıyor ama kardeşim bunlar diziyi iyice çorbaya döndürdüler yav... 5/10

Ha izlenir mi evet izlenir. Ancak bu dizi -tekrar ediyorum- 1. sezonda bize vaat edilen dizi değil. İlk sezon izlediğimiz dizi ile bu sezon izlediğimiz farklı iki dizi sanki. Normal şartlarda süper kahramanların kötü olduğunu izleyecektik, ama her geçen bölüm bir kahramanın daha '' YAA AĞBİ ASLINDA İYİ YAAAA, AMA HAYAT ŞARTLARI İŞTEEE' olduğunu öğreneceksek işimiz yaş. Başroller arasında iyilerin sayısı kötüleri geçecek belli ki. Ama bize tersi vaat edilmişti...

Her bölümde mutlaka gördüğümüz akla ziyan detaylara ise hiç değinmeyeceğim bile...

3. sezonun ilk 3 bölümüne kadar toparlandı toparlandı yoksa bırakırım. Oturup saçma sapan bir şeyi izlemiş olmak için izleyemem harcadığım zamana yazık...

• Ne bekliyordunuz ki süperlerin hepsinin nazi olmasını mı? Bak bu adam dibine kadar şeytan denilmesi mi gerekiyor?

İyi süper var kötü süper var X-MEN'de olduğu gibi. Çoğu süper sadece Vought çalışanı. İçten içe kötü olanlar belli. Homelander, Stormfront ve Black Noir. Gerisi sadece sapık, hayat amaçlarını yitirmiş bir avuç ezik. Daha Stormfront ve Homelander'ın kurduğu/kuracağı orduyu da göremedik. O zaman işte bence asıl olay başlıyacak.

2. Dünya savaşındaki bütün Almanların kötü olduğunu göstermek gibi bir şey bu. Halbuki onlarda bir avuç garibim zavallı, goebels denilen bir tarifini veremediğim bir canlı türü tarafından kandırılan şanssız insanlar. Özünde Almanlar kötü mü yani değil ,onlar da senin benim gibi insandı.

Bu arada dizi acayip ağırlaştı yahu. Canım sıkılıyor artık. Türk dizileri gibi uzun uzun boş sahneler oluyor bazen. ÇR'nin aksine sürekli karakterler üzerine bir yoğunlaşma var. Deep,A-Train, Queen Maeve Starlight falan acayip uzatıldı bence. Umarım şu kolektif kilisesinin arkasından bir şeyler çıkar da boşuna izlemiş olmayız. Dizinin bence asıl karakterleri Butcher ve Homelander. Gerisi bunların peşini kovalıyor sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizinin her yeri göndermelerle dolu süper kahraman klişelerinden aksiyon filmindeki yalnız adama siyasetten tut SJW lere hatta özellikle ABD bir sürü farklı klise oluşumunana kadar...Diziden keyif almak içinde Amerikan kültürüne ve gündemine hakim olmanız gerekiyor..Dizi parodi şeklinde ilerliyor ve çok güzel dokundurmaları var.Bu sezonda geçen sezon kadar komedi unsuru yok olayları hızlı hızlı geçiyorlar sanırım finale doğru hazırlık yapıyorlar.İkinci sezonda sevmediğim iki şey bazı yerlerde akıcılığını kaybetmesi ve son bölümdeki ''NAZİ'' saçmalığı gına geldi şu suçu nazilere atmasından holywoodun ama güzel bir ters köşe beklemiyor değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 25 Eylül 2020; 22:12:34 >
  • Dizinin nazilere bağlanmasının sebebi, stormfront'un çizgi romanlarda nazi partizanı; ırkçı bir herif olmasından kaynaklanıyor aslında. Orada amerikayı temsil eden ise koskoca bir homelander var. Son bölümde çizgi romanlarda olan bir sürü güzel eleman gördük, 3. sezonda onları da işlerlerse efsane olur. Onun haricinde dizi bildiğin amerika halkıyla taşak geçiyor. Bunu da süper kahraman dizisi örtüsüyle yapıyor. Normal yapmaya kalksan; ırkçılıktan tut her şeye kadar amerika karışır, diziyi yayından kaldırttırırlar. Ama abi biz kötü süper kahraman dizisi yapıyoruz ayağıyla, istedikleri konuda istedikleri gibi dalga geçiyorlar. O yüzden dizi bu kadar tutuldu amerikada; ilk 2 haftası, ilk sezonu neredeyse ikiye katlamış izlenme oranlarıyla(+ %89)

• kuklacini kullanıcısına yanıt
    Ben dizinin Nazilere bağlanmasının 2. Dünya Savaşı'nda gelen nazi bilim adamlarına bağlıyorum. Yani ABD geçmişiyle alakalı bir gönderme gibi geliyor bana. Çizgi romanda da böyleydi bu arada önceki yorumlarımdan birisi Stormfront'un nasıl Nazilere bağlanacağıydı.

• victor zsasz kullanıcısına yanıt
    Hocam,çizgi romanını okumadım ancak mevcut NAZİ saçmalığından gına geldi...Son yıllarda o kadar çok kötü adam olarak nazi gördük ki artık kaldıramıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 25 Eylül 2020; 23:37:35 >
  • Yukarada belirtim gibi hocam Nazi muhabbeti sıktı son yıllarda propaganda olarak çok sık kötü adam olarak Nazileri görmeye başladık.Çizgi romanda böyle geçiyorsa sıkıntı yok.
  • Dünyada o kadar soykırım oldu ama nazilere focuslanmaya devam yahudiler yine iş başında.
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    Hocam Nazilerin ABD tarihine olan etkisine bakmanız lazım eleştirmeden önce. Nazilerden önce bile ABD'de ırkçılık çok fazlaydı özellikle Konfedere Devletleri sırf kölelik için iç savaş çıkartmış. Bugün bile nazi ve Konfedere Devletleri bayrağı ile gezen bir sürü Amerikalı var.

ABD'nin V1-2 roketlerini üreten nazi parti üyesi olan Werner von Braun gibi bilim "insan"larını NASA'ya getirdiğini unutmamak lazım. Sırf bilgi birikimi için bunun gibi insanlar affedilmiştir. İnsanların kabul edemediği şey bu adamın zamanında dibine kadar nazi olmasıydı. Bu yüzden ben NASA'ya ya da ABD'ye eskisi gibi sempatik bakamıyorum. Aynı şey Sovyetler için de geçerlidir mutlaka fakat soyvetlerin sempatik olacak bir tarafı yok.

Bu bir yana mançurya'daki 731. Birimde insanlara yapılan vahşet deneyleri de unutmamak lazım. ABD deneyleri ele geçirmek için bu vahşeti yapanları affetmiştir. ABD'nin geçmişi "YEAH AMERICA" diye nitelendirilir ama halbuki geçmişi vahşi acımasız nazi bilimcilerine kadar gidiyor. Tabi olan biten karşısında nazi bilimcisinin affedilmesi çok masum kalıyor. Vietnam'a,1. Dünya Savaşı'na,2. Dünya Savaşı'na asker olarak katılan siyahilerin hala ülkelerinde insan olarak nitelendirilmemesi daha berbattır bence. Adamlar taksiye bile sokmuyormuş siyahileri.

ABD'de sadece siyahilere karşı değil, kızıl derililere latinlere asyalılara karşı da ırkçılık yapılmakta. Özellikle Küba'dan Meksika'dan gelen kaçak göçmenler hiç sevilmezler.

Naziler çok şık gösteriliyor derken? Başka nerede varlar ki? The Man in The High Castle'da mı? Benim son olarak izlediğim hiç bir filmde nazi yoktu.

• Aynen çünkü Naziler bir tek Yahudileri öldürdü.

Forumda acayip nazi sempatizmanı var. Ben soykırımı inkar eden birisini dahi görmüştüm. Bir de Almanya'da yaşıyordu ihbar edilse de şutlansa keşke.

• Sempatizman diye bir şey yok sempatizan deniyor ona.
  • Yukarda da belirtildiği gibi Stormfront zaten çizgi romanlarda öküz gibi kaslı dibine kadar faşist nazi bir erkek karakter burda da ana kaynağa sadık kalarak işlenmiş tek farkı dizide kadın olmuş ve
    vougtha bağlanan bir origin yazılmış sonda Homelander ile konuşurken ben bi an cinsiyet değiştirme ameliyatı oldum falan dicek sandım öyle bir şey olmadı neyse ki Lampligther ın katılması da güzel oldu umarım ömrü kısa olmaz sonda ki kafa patlatan ablanın ilerleyen sezonlarda büyük rolü olacak gibi
    Diziyi yapan arkadaşlar gerçekten olayı iyi anlamış ve çizgi romanlardaki süper kahramanların olduğu gerçek dünyada ki bütün o manyaklığı garipliği ve hayatın acımasız gerçeklerini çok iyi yansıtıyorlar oyunculuklar da bunu destekliyor özellikle Homelander ve Butcher harika

• DÜnyanın gelmiş geçmiş en muazzzam dizi bölümlerinden biriydi , enfes.Büyük kalite.

• Ben punisher ve daredevil için diğer süper kahraman dizilerinin çok çok önünde diyordum fakat ikisi de iyiki bitmiş yoksa the boys izledikten sonra zevk alamazdım ikisinden de açık ara çok çok önde

• çok sık (devamlı) kötü gösteriyorlar diyor
    naziler kötü değil miydi zaten ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıldıracağım bu diziyi de nazilere bağladılar tamam kardeşim en kötü naziler siz onları yenip dünyayı kurtardınız yeter arkadaş
  • Çizgiromanın da olan şeyi sanki yapımcılar kafasına göre bir karakter eklemiş gibi hava var bazılarında,

Bu kişilerin çok ilginç bir kafa yapıları var gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 28 Eylül 2020; 9:50:2 >
  • Sırf buraya gelip çizgiromanda şöyleydi diye yazabilmek için okuyan çok insan var. Merak ediyorum dizi çıkmadan önce kaçı çizgiromanı okuyordu.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.