< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Boys (2019) | Amazon (12. sayfa)

-
-
Butcher blöf yapmaz.
Çr'de
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Çocuk öldürmüştü. Daha kötü şeyler yaptı, yapacaktı da neyse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 4 Ekim 2020; 23:47:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Bu stormfront vought'un ölümüne çok az ile hiç yok arası tepki gösterdi. Gerçekten sevseydi biraz psikolojik tepki alırdık. Homelander'ın xray yok muydu?
-
vought değildi çünkü o,vought nasıl hayatta olsun zaten :) Vogelbaum demek istedin sanırım
-
2x7 ne bölümde arkadaşlar yav, resmen nirvana yaptı, :)
-
Evet ben Stormfront x Vogelbaum diye düşünüyordum önceki bölümde açıklanmasına rağmen hatırlayamadım.
-
Mallık yapıp gittim çrde neler olmuş diye baktım keşke bakmasaydım büyük spoiler yedim.
Hocam bari spoiler içine alsaydınız!
-
Zaten spoiler içine almışquote:
Orijinalden alıntı: xgny58xHocam bari spoiler içine alsaydınız!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam spoiler içinde gözükmüyordu mobilde hata olmuş olabilir eğer öyleyse arkadaş kusura bakmasın özür diliyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xgny58xYok hocam spoiler içinde gözükmüyordu mobilde hata olmuş olabilir eğer öyleyse arkadaş kusura bakmasın özür diliyorum.
Konuya mesaj geldiğinde bana bildirim geliyor. Sen mesaj atmadan önce de mesajı görmüştüm. Spoiler butonu vardı. Forumda sıkıntı olabilir. Zaten sürekli bir şeyleri bozuyorlar
-
Bazen mobilde deli ediyor. Gerçekten bir oturtamadılar.
-
Zaten aldım ?
Bende gözükmedi hocam yukarıda özür diledim kusura bakma tekrardan.
-
Estafirullah.Önemli değil
2x7 muhteşem bölümdü son kısımları ağzım açık izledim
Bence şu an yayınlanmakta olan en kaliteli dizi. Çok geç keşfettim ama bölüm sayısının az olması yüzünden güncele yetişmem kısa sürdü. Bu arada 8 bölüm cidden çok az, keşke şöyle 10-12 bölüm arası olsa. Tadından yenmezdi vallahi.
2x6 2x7'den daha iyiydi bence ve ayrıca 2. sezon da ilk sezonun altında seyrediyor. 10-12 bölüm olsa hiç çekilmezdi diye düşünüyorum. Zaten hikayede zor ilerleme kaydediyorlar, bir de fazladan bölümleri olsa iyice tüm sezona yaymış olurlardı muhtemelen. Yayındaki en iyi dizi şeyine zaten hiç katılmıyorum bir çırpıda aklıma Boys'tan iyi 10 tane falan dizi geldi. Yine de verilen vakte değen bir dizi, seviyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk sezonda ki zevki vermiyor 2. sezon bana
-
Black Noir çizgi roman hakkında
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Bir çizgi roman paneli görmüştüm. Black Noir in maskesini çıkardığı ve maskenin altından Homelander çıktığı. Black Noir, Homelander'ın klonuymuş ama dizide yüzünün yarısını gördük pek Homelander'a benzemiyordu -
Umarım netflix falan da görür bunu da 100000 tane saçma sapan dizi yapmak yerine böyle muazzam kaliteli diziler yapmaya çalışır.Amazon da umarım hakettiği yere gelir dijital platform anlamında yoksa şirket bazında daha nereye gelsin
Cidden dizinin kalitesi muazzam ötesi.Mesela hbo da gitti watchmen çekti her türlü anlamda kalite olarak bunun yarısı bile değildi.Lord of the ringste Amazonda kim bilir onda neler neler yaparlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X