Şimdi Ara

The Boys (2019) | Amazon (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
800
Cevap
16
Favori
38.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizinin yayınlandığı Amazon Prime Türkiye'ye geldi. İlk 30 gün bedava, sonrasında aylık 8 TL.
  • Anthony Starr reis homelander rolünü öyle bir oynuyor ki diğer bütün oyuncular yanında sırıtıyor. Sadece bu dizi özelinde konuşmuyorum, izlediğim en iyi oyuncu performanslarından birini sergiliyor. Karakterin anlık ruh ve mimik değişikliklerini seyirciye aktarışı tek kelimeyle kusursuz. Karl Urban abimizin de hakkını yemeyelim o da muhteşem oynuyor fakat bi Anthony Starr değil maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2x5 de bitti, 3 bölüm kalmışken hiç ilerleyemediler gibi geliyor bana. Vakit kaybı değil kesinlikle tabi ya da yabana atılacak tarzda kötü bölümler de değil ama ilk sezonun altında seyrediyor bana kalırsa.

Sondaki olayı tahmin etmiştim. Karakterler arası bir çekim hissetmiştim önceki bölümlerde. Butcher'ın bir ayrılıp bir geri gelmesi sıkmaya başladı. Aynı şekilde Becca da nazlı nazlı davranıyor. Frenchie & Kimiko (müthiş tatlı birisi) apayrı bir kafa yaşıyor zaten. Hughie çok etkisiz. Bakalım, Starlight'ın elindeki bilgilerle bir yere bağlayacak gibiler.

Bu Shantel VanSanten de inanılmaz güzel birisi ya aklıma gelmişken söyleyeyim. Yeme de yanında yat. Zamanında sırf onun için Flash denen diziye devam ediyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 18 Eylül 2020; 11:2:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada DC fanı arkadaşların hoşuna gidecek bir detay vardı 2x5'te, şöyle bırakayım.

• 5.bölüm sezonun en iyi bölümüydü bence.
  • 5. bölüm çok güzeldi. 2. sezon bana göre ilk sezondan daha iyi gidiyor. İlk sezonda bu bölümlerde daha düşük tempo vardı dizi de
  • Dizi hoşuma gidiyor fakat her şey o kadar ağır ilerliyor ki. Son bölümde karakterler neredeyse hep aynı yerdeydi.
    ÇR'den spoiler

Stormfront Nazi değil miydi? Hiç bir şey anlamadım ki. Nasıl Nazi olduğuna bağlayacaklar? Çizgi romanla aynı değil galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 18 Eylül 2020; 22:9:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Dizi hoşuma gidiyor fakat her şey o kadar ağır ilerliyor ki. Son bölümde karakterler neredeyse hep aynı yerdeydi.
    ÇR'den spoiler

Stormfront Nazi değil miydi? Hiç bir şey anlamadım ki. Nasıl Nazi olduğuna bağlayacaklar? Çizgi romanla aynı değil galiba
    Çizgiromandan spoiler vereceğiniz zaman lütfen belirtin
  • 2x5

Ne izlediğimiz bile belli değil. Saçma sapan...
  • 5.bölüm çok iyiydi

Homelander ile Stormfront ya birbirlerini parçalayacaklardı ya da bir delilik yapacaklardı belliydi zaten. Seven ikiye ayrıldı resmen. Homelander, Stormfront ve Black Noir diğer tarafta Starlight, A Train ? Maeve ? ve belki de Deep. Bunlar arasında bir savaş çıkacaktır yakında.

• Homelander in duygu gecisleri efsane guzel bolumdu hardcore bitti

• Açıkçası 8 bölümlük bir dizi için işleniş sanki fazla ağır, bu konuda ilk sezondan çok farklı ama nedense bir saniye sıkmıyor.
  • İlk sezonda çok olay olmuştu 8 bölümde. İkinci sezon'un ağır ilerlediği muhakkak ama seviyorum yine de. 5. bölüm çok iyiydi. Sjwler ile bu kadar aleni billur geçebilecek kaç dizi var.

• HOMELANDER nerf yedi resmen storm hem güçünü göstermek hem de bende senin gibiyim demek istedi bu bölüm.
  • Şuan güncel olarak en iyi dizi bence.Muazzam bir kalite , her bir bölümü film gibi.Diğer dizilerin çok çok üzerinde.

• Guzel dizi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Butcher adamım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoJack Horseman

Bu arada DC fanı arkadaşların hoşuna gidecek bir detay vardı 2x5'te, şöyle bırakayım.

hocam ben anlamadım açıklar mısınız
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    DC’nin Justice League filmi vardı birkaç sene önce vizyona giren. Yapım süreci çok hararetli geçmişti. Filmin asıl yönetmeni Zack Snyder bazı nedenlerle filmden ayrılmıştı, yerine Joss Whedon getirilmişti, o da senaryoda yaptığı ekleme çıkarma ile falan filmi bitirmişti ama hiç iyi eleştiriler, geri dönüşler alamamıştı. Linkteki ilk görsel, Superman’i oynayan aktörün bıyığı CGI ile falan kaldırılmıştı sanırım, filmin eleştirilen yerlerinden biriydi. İkinci görselde Seth Rogen o sahneye tepkisini gösteriyor. Üçüncü görselde görüyoruz ki Seth Rogen, The Boys dizisinin yapımcıları arasında. Son görselde ise tüm bunların diziye yansımasını görüyoruz, Joss ismini de kullanarak dizide bahsi geçen Dawn of the Seven filmindeki senaryo üzerinden Joss Whedon’u gömüyorlar Umarım anlatabilmişimdir.

• MM'in boynuna doladılar resmen.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.