Şimdi Ara

The Boys (2019) | Amazon (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
800
Cevap
16
Favori
38.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha çok ara geçiş bölümü gibiydi. 7/10 diyebilirim.

2x2

Bu muymuş yüzde 97 beğenildiği söylenilen sezon? İlk 2 bölüm benim için baştan sona hayal kırıklığı oldu. Bu bölüme de 7/10 diyelim. O da iyiniyetimden.

2x3

Daha iyiydi. Ama beklentilerim çok daha yüksekti. 8/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 6 Eylül 2020; 11:46:49 >
  • Üçü de çok iyi bölümdü, özlemişiz.
  • İki bölüm bir den izledim bende, güzel başladı sezon. Homelander karakteri diziyi taşıyor resmen.Toni Star gerçekten çok sağlam bir aktör
  • Üç bölümde iyiydi ama en iyisi 3.bölümdü.

Deep yine bol bol güldürüyor. 3.bölümdeki sahnede koptum Stormfront anladığım kadarıyla şirketin yerleştirdiği ve Homelander'ın yerini almasını istedikleri bir isim. Gerçi Homelander kadar güçlü gelmedi bana. Bu sezon ölürse şaşırmam. Hem Homelander hem de Kimiko ile beraber bizimkiler tarafından tehdit edilecek. Hatta Homelander'ın bizimkilerin Stormfront'u indirmesine göz yumması şaşırtıcı olmaz.
  • Bu dizi gerçekten çok iyi.Karakterlerin hepsi çok başarılı.
  • homelander gerçekten diziyi taşıyor
  • Shantel VanSanten sen nesin be yavrum, o kalça ne öyle ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 11 Eylül 2020; 17:44:27 >
  • bu homelanderın süt içişi :DDD
  • oldukça vasat bir başlangıç oldu özellikle ilk 2 bölüm ama 1 2 bölüme eski tadı almaya başlayacağımdan eminim
    keşke deep ve hughie nin ağlak kısımlarını atıp 40dk ya çekseler süresini
  • Yeni başladım fena sardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi yorumlar niye bu kadar olumsuz.Dizi ilk sezon neyse yine o 4.bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Dizi gayet iyi geri döndü. Homelander'a uyuz oluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Homelander ve onu oynayan eleman çok iyi diziyi onlar taşıyor
  • homelander'ı oynayan oyuncu banshee dizisinde çok iyi iş çıkarmıştı. seyrettiğim diziler içinde ilk 5'e girer o dizi. isteyenler o diziyi seyredebilir 5.sezon'da final yapmıştı.
  • 3. bölüm fenaydı gerçekten
  • Arkadaş bu Amazon Prime'ın dizileri ne kadar iyi böyle ya. Fleabag, The Marvelous Mrs. Maisel ve The Boys. Kaliteden ödün vermeden devam ediyorlar valla.

The Boys'da çok güzel başladı. Homelander'ı oynayan Antony Starr çok iyi oyunculuk sergiliyor. Umarım bu şekilde devam eder.
  • Gerçekten Homelanderı oynayan aktör o kadar iyi ki diğerleri yanında sırıtıyor bazen bu sezon
    Çok net sezon sonunda Homelander ile Stormfront birbirini parçalayacaklar gibi Stormfront da çok güçlü bakalım nolcak zaten o yapmassa Kimiko fena bilendi Gus fring abi geldi Vough şirketi gidici gibi ama gine kurtarabilirler sezon sonu seven takımı dağılabilir bence telden tutuyor hepsi bizim Butcher ve ekibi her zaman efsane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

Dizi gayet iyi geri döndü. Homelander'a uyuz oluyorum
    Bir kere de şaşırt be biraaderim. Yine dizinin en iyi oyuncusuna uyuz olmuşsun. Tatlış süper kahraman isteyen Beyaz Şov izlesin burada Homelander var

Valla bana kalırsa Stormfront o kadar güçlü değil yani ileriki bölümlerde ara sokakların birinde çöp konteynırında bulabiliriz. Homelander'ı bu kadar kolay yiyemezler ama psikolojik olarak da çökmeye başladı Homelander oradan vurabilirler belki.
  • İyi başladı. Öyle ayılıp bayılmadım. Geçen sezon daha iyiydi ya da ilk izlediğimde bana değişik gelmişti bilemiyorum. Özlemişim ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

Dizi gayet iyi geri döndü. Homelander'a uyuz oluyorum
    Homelander, Joker ile Superman'in karışımı resmen. Ne yapacağı hiç belli olmuyor. En çok zevk veren onun sahneleri.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.