Bildirim
The Boys (2019) | Amazon (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de geç keşfettim hocam, Fleabag, The Marvelous Mrs. Maisel bunları tavsiye eder misiniz? Jack Ryan ve High man in the castle izlemeyi düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: Chris Traeger
Arkadaş bu Amazon Prime'ın dizileri ne kadar iyi böyle ya. Fleabag, The Marvelous Mrs. Maisel ve The Boys. Kaliteden ödün vermeden devam ediyorlar valla.
The Boys'da çok güzel başladı. Homelander'ı oynayan Antony Starr çok iyi oyunculuk sergiliyor. Umarım bu şekilde devam eder. -
Hocam izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Jack Ryan'ın ilk sezonunu da izlemiştim. Onu da beğenmiştim. Ama Fleabag ve Mrs. Maisel harika diziler bence. Kaçırmayın derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu sezon kac bölüm olacak, tadi damagimizda kalacak sanki. -
İzleyeceğim hocam Fleabag biraz kadın dizisi gibi yorumlar okumuştum o yüzden sonraya ertelemiştimquote:
Hocam izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Jack Ryan'ın ilk sezonunu da izlemiştim. Onu da beğenmiştim. Ama Fleabag ve Mrs. Maisel harika diziler bence. Kaçırmayın derim. -
Doğru hatırlıyorsam ilk sezon 8 bölümdü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN291 -- 11 Eylül 2020; 14:56:36 > -
Bende diyorum altyazı için PlanetDP ye neden giremiyorum. Adamlar mahkeme kararıyla siteyi yasaklamış...
DNS değiştirerek girebilirsiniz! -
Hocam hem Fleabag hem de Mrs.Maisel'de başrolde kadın var. Ama bu diziler pembe diziler değiller. Yeterince olgun, gerçekçi hikaye anlatıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdır hocam izlerim teşekkürlerquote:
Hocam hem Fleabag hem de Mrs.Maisel'de başrolde kadın var. Ama bu diziler pembe diziler değiller. Yeterince olgun, gerçekçi hikaye anlatıyorlar. -
leş ötesi bir yapım, hiç beğenmedim -
Kesinlikle. Toni Star'ın performansı çok iyi.quote:
Orijinalden alıntı: Teddy Death 1
Homelander ve onu oynayan eleman çok iyi diziyi onlar taşıyor -
Homelander iyice psikopata bağladı bu bölüm.
Yalnız garip olan şey Liberty'nin yüzünü sadece 1 kişi mi hatırlıyor? Eski kahramanların boy boy posteri vardır o zamanlar hiç mi aaa bu Liberty demiyor? Black Noir gibi maskeli dolaştığını da sanmam. -
Yüzünde domino mask var ve dergideki fotoda kapüşonu vardı o yüzden yüzü gözükmüyor, afişte de kapüşon yoktu uzun saçları vardı ve baya efekt basılmış. Bir de baya geçmişte yer alan biri olduğundan pek bilindik değildir.quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
Homelander iyice psikopata bağladı bu bölüm.
Yalnız garip olan şey Liberty'nin yüzünü sadece 1 kişi mi hatırlıyor? Eski kahramanların boy boy posteri vardır o zamanlar hiç mi aaa bu Liberty demiyor? Black Noir gibi maskeli dolaştığını da sanmam. -
Evet ama yağmurlu gecede bile olsa o kadın görmüş ve emin olarak buydu diyebiliyor. Yani mantık aramıyorum tabi ama sadece 1 kişinin teşhis edebilmesi biraz garip.quote:
Orijinalden alıntı: Charles Bartowski
Yüzünde domino mask var ve dergideki fotoda kapüşonu vardı o yüzden yüzü gözükmüyor, afişte de kapüşon yoktu uzun saçları vardı ve baya efekt basılmış. Bir de baya geçmişte yer alan biri olduğundan pek bilindik değildir.
Alıntıları Göster -
Vought güçlü bir şirket Liberty'nin bir anda gündemden düşmesini kolayca sağlayıp unutturmuşlardır o yüzden tanınmaması çok gözüme batmadı. O sahnede de maskesi vardı bana kadının tanınmamasından çok 1 kişinin tanıması garip geldi.quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
Evet ama yağmurlu gecede bile olsa o kadın görmüş ve emin olarak buydu diyebiliyor. Yani mantık aramıyorum tabi ama sadece 1 kişinin teşhis edebilmesi biraz garip.
Alıntıları Göster -
2x4
Bölüme olan notum 7/10. Ama her ne kadar hiçbir bölüme 7 altı puan vermemiş olsam da uğradığım hayal kırıklığından ötürü ilk 4 bölüme 6/10 diyorum.
Siz öyle düşünmeden evvel aksiyon meraklısı olmadığımı ve süper kahraman filmlerini genellikle izlemediğimi, izlesem bile boş aksiyondan ötürü hiçbir zevk almadığımı belirteyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 12 Eylül 2020; 15:23:24 >
-
Ben oradan bizi ters köşe yapabileceklerini düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 12 Eylül 2020; 16:28:25 > -
Homelanderın zayıf noktası:
-
hep bu homelander ın eninde sonunda iyi biri olacağına ve yola geleceğini düşünüyorum ama her bölüm beni ters köşe yapıyor. sanırım hiçbir zaman iyi bir insan olmucak. tam bir psikopat. -
İlk sahne baya bir havalıydı gerisi tırt.
İlk bölüm açmadı beni güldürmedi de. Devam etmelimiyim? Yoksa overrated mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X