Şimdi Ara

The Boys: Vought Rising duyuruldu: Soldier Boy geri dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Boys: Vought Rising duyuruldu: Soldier Boy geri dönüyor
    Son yılların en başarılı yapımlarından olan The Boys, geçtiğimiz yıl yayınlanan Gen V ile evrenini daha da genişletmişti. Orijinal dizi beşinci sezon ile seyircilere veda edecek olsa da dizinin yaratıcısı Eric Kripke, evreni genişletmek için çalışmalara devam ediyor. San Diego Comic-Con etkinliğine katılan The Boys, etkinlikte yeni bir dizinin duyurusunu yaptı.

Ayrıca Bkz.Creature Commandos’un ilk fragmanı yayınlandı: Yeni DC Evreni için tarih verildi

Soldier Boy ve Stormfront geri dönüyor

San Diego Comic-Con etkinliğinde Amazon Prime Video, The Boys: Vought Rising dizisini duyurdu. Vought firmasının geçmişine odaklanacak olan ve 1950'li yıllarda geçecek olan yapım, Soldier Boy ve Stormfront karakterlerine yerecek. Orijinal dizinin ikinci sezonunda karşımıza çıkan Stormfront, tekrar Aya Cash tarafından canlandırılacak. Ayrıca hayranların favori karakterlerinden olan Soldier Boy, Jensen Ackles tarafından canlandırılmaya devam edecek.

The Boys: Vought Rising, bir cinayet üzerine odaklanacak ve evrenin karanlık sırlarına ışık tutacak. Sony Pictures Television ve Amazon MGM Studios ortaklığında geliştirilen dizi için tarih verilmedi ancak önümüzdeki aylarda proje hakkında yeni ayrıntıların ortaya çıkması bekleniyor. Tüm bunların yanı sıra SDCC etkinliğinde Amazon, Soldier Boy’un The Boys’un beşinci sezonunda önemli bir karakter olacağını doğruladı. The Boys’un yeni sezonu 2026 yılında yayınlanacak. Son sezona bağlanacak olan Gen V’nin ikinci sezonu ise önümüzdeki yıl yayınlanacak.

• Soldier neyse de storm front dönmese de olurdu:d tarihi bir nezi karakteri hemen öldürmek üzdü sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • The Boys sezon 3'den itibaren dizi güvende olunca iyice cıvıttılar. Her sezon yan hikayelere önem vermekten ana hikayenin ilerleyişini çöpe attılar. Gen V ve bu gibi spin-off diziler hazırlayacakları bütçe ve zaman içerisinde The Boys'u iki kere bitirirlerdi en az.

Ayriyeten üstü kapalı siyasi mesajlama dizinin güçlü taraflarındandı bence, mesajı açığa çevirince dizinin derinliğinin azaldığını düşünüyorum. Siyasi görüş umrumda bile değil, normalde dizinin siyasi görüşüne yakın bir bireyim. Dizi daha çok "mainstream" olunca tabii daha geniş kitlelere daha yüzeysel bir yapı göstermek zorundalar.

The Boys sezon 4'te Butcher'ın ekran süresi, Colin'in ekran süresine çok yakındı. Sonradan eklenen "love interest" yan karakterin asıl ana karakter kadar süre alması üzücü. 3 saatlik Tarkovsky filmi izlemiyoruz ki burada, 30 dakikalık 8 bölümden oluşan dizi, her sezonda 4 saat runtime var. Hal böyle olunca ana karakterler ve ana hikayeye ayrılan sürenin azalışı dizinin kalitesini düşürüyor.

Buradan söyleyeyim The Boys 6-7 sezona kadar gider. Idiot plot olmasa 3 sezonluk bir öncüle bile sahip değil. Sezon 4'ün siyasi rating bombalaması olmasa bile IMDB üstü 7 üstü puan almasını beklemezdim, ki IGN 6 puan vermiş haklı bir şekilde. Bu şekilde dizi ölene kadar devam ettirecekler. İlk sezondaki yapıdan eser yok zaten, ki ilk sezonun hikaye yazıcıları Breaking Bad'de de çalışmışlardı. O ekip gitti.

• İlk bölümden beridir izlerim kimsenin haberi yokken milleti zorla izlettirdiğim diziydi ben çok severek izliyorum çünkü süper kahramanların psikopat olmaları yada kendi menfaatleri için kullanmaları hoşuma gidiyor bu dizilerin ağa babaları misfits dizisidir mesela özel güçlere kavuşup özel güçlerini hatun düşürmek onları eve atmak için kullanan bol oynaşmalı sayko bir diziydi bu onun biraz daha marvel tarzı görselliği iyi olan versiyonu dizinin duran olma sebebi homelander'ın aksiyona girmemesi bir bölüm dışında hiç psikopatlık yapmadı son sezonda ondan sıkıcı geldi ama dizideki karakterler vs hala gözümde on numara bucherın duruşu karakteri görüntüsü bile yeter ki sonda kazandığı güçten bahsetmiyorum Soldier Boy seviyorum ama supernaturel dizisinden dolayı seviyorum orda yıllarca izledik sevdik adamı bu dizide görüncede mutlu olduk direk bu dizide görmüş olsam o kadar sevmeyede bilirdim

• Spoiler gibi haber olmuş. Gerçi hamdolsun 4. sezonu geçen hafta bitirdik.

Güzel, bu ayrı dizi olacaksa da Asker Çocuk için izlerim.

Bu arada Gen V dizisi nasıldır? İzleyen arkadaşlar beğendi mi diziyi. Boys kadar iyi mi? Ergen tiplerş görünce hiç izleyesim gelmemişti. Bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The boys'u severek izliyorsanız gen v'yi de severek izlersiniz hocam . The boys gibi kanlı ve absürt bir dizi . The boys'dan hiç bir geri kalır yanı yok yani. Başta klasik ergen dizisi gibi geliyor ama aslında baya karanlık bir dizi .

• Pek önermem. Basit, öngörülebilir bir hikaye yapısı yanı sıra hiçbir derinliği yok. İlk iki bölümden tüm sezonda ne olacağını ön görmek mümkün, sadece finale kısmında bir twist oluşuyor. Moueson'un beğenmesi, dizinin bokluğunun ön habercisi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Bence güzeldi ve izleme rakamları her sezon biraz daha arttırmış en çok izlenen sezonu 4 olmuş. Tabi sizin beklentinizi hiç karşılayamamış ki böyle uzun bir inceleme eklemişsiniz.

• Dizideki en sağlam hikayeli karakterdi bence. Oyuncuda iyi oynamıştı.

• korozyon kullanıcısına yanıt

Hocam mesele zaten biraz burada. Dizi tuttuğu için önceki sezonlardaki kaliteyi tutturmalarına ihtiyaçları yok. İki sezondur zaten cliffhanger ile kapatıyorlar sezonları.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.