Şimdi Ara

the burning crusade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben senditten oyunu alıcam fakat burda hem burning crusadece hem normal wow satılıyo anlamadım burning crusadece ayrıca alınan bişeymi? Yoksa wow alınca oto patch gibi indiriyomu yardım ederseniz çok sevinirim.

• arkadaşlar yokmu bilen ya cvp bekliyorum oyunu almak için eğer bu crusede denilen şey ayrıca alınan bişeyse almıycam oyunu acil lazım yardım edin ltfen.
  • zaten normalini alman sart yoksa oynayamazsın eger kendiniz ezik hissetmek istemiyorsan bcyide alacaksın
  • wow ilk cıkanı burning cruseade ek paket gibi bisi bunu wowun ustune yuklemen lasım bu cıkınca olmazsada oynarsın ama herkez deisik dungeonlardan bosslardan envai cesit guzellikte esyalar cıkarırken anca bon bon bakarsın
  • yani crusade yüklemesemde wow oynayabiliyomuyum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dagnarus

yani crusade yüklemesemde wow oynayabiliyomuyum?

evt ama bence al sora ezilirsin osmanın dedigi gibi
  • ne zman gelicek bu BC tam olarak belli deil sanirim ? warmi bilen hic ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: igdot

quote:

almadan sakın oynayım dmee
  • polemarch 1-2 ay demistigaliba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mozolé^^Mi®A©H

quote:

Orjinalden alıntı: igdot

quote:

almadan sakın oynayım dmee

hem wow oynuyorsun hem de knight?

• Arkadaslar acıklama getirmek ıstedım BC kasım ayında satısa sunulacak ben sımdıden yabancı bir siteden siparis verdim yanı cıktıgında hmn almıs olcam on sıparis.BC yı aldıgınızda sıze 1 cd key gelecek oyunun kutusunda onu siteden acc man. kendı hesabınıza eklıyeceksınız boylece aktıve olacak yanı korsanı onleme amacında BC yi almak zorunlu degıl sıtede yazdıgına gore ama tabi onsuz hıcbırsey yapamassınızumarim aydınlatıcı olmustur
  • quote:

Orjinalden alıntı: melart

Arkadaslar acıklama getirmek ıstedım BC kasım ayında satısa sunulacak ben sımdıden yabancı bir siteden siparis verdim yanı cıktıgında hmn almıs olcam on sıparis.BC yı aldıgınızda sıze 1 cd key gelecek oyunun kutusunda onu siteden acc man. kendı hesabınıza eklıyeceksınız boylece aktıve olacak yanı korsanı onleme amacında BC yi almak zorunlu degıl sıtede yazdıgına gore ama tabi onsuz hıcbırsey yapamassınızumarim aydınlatıcı olmustur

saol dostum acaba bu seferde ertelerlermi onu merak ediorum su ana kadar bayaa bi ertelenme gecirdi sanirim ??

• ben Ekim diye duymuştum en son
  • Evet baya bir ertesme cıkmıstı cunku tam anlamı ıle bıtmemıstı suan oyun tam anlamı ıle bıttı aile ici diye tabir edilen ozel bı grup suan oynuyorun bug vs. leri duzeltmeye calısyorlar erteleme olacagını sanmam aslında olsada fena olmaz tier 3 olarak daha 2 parcam var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.