Şimdi Ara

The Callisto Protocol (PS5 ANA KONU) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
8
Favori
24.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2008 MK muhabbetleri aklıma geliyor, çıktığı gün odaları karartıp bayıla bayıla DS oynamıştık hem de foruma SS atıp detayları övüyorduk. Birebir o zaman ki heyecanı yaşatıyor bu oyunThe Callisto Protocol (PS5 ANA KONU) 

• Dictattor kullanıcısına yanıt

Cidden aynı his var bende de, büyük yükselmiş vaziyetteyim. The Callisto Protocol (PS5 ANA KONU) 

• Türkçe dil desteği olmaması üzücü 😑

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

sen nasılsa cıktıgı gün begenmeyeceksin:)

• melkor23 kullanıcısına yanıt

god of war oynamadın mı melkor ustam

• console-master kullanıcısına yanıt

Beğenirim reis bu oyun efsane görünüyor 😁

• haydi bakalım:)

• son 13 gün...

The Callisto Protocol (PS5 ANA KONU)

• Bu oyunu almak istiyorum ortak arıyorum PlayStation 4 Pri hak olmak isteyen bana PM atsın

Oynuyorum hala ama bitiremedim henüz. Ancak Ragnarök'a karşı 2018'deki heyecan oluşmadı bende.

• Aldık bakalım, umarım güzel bir deneyim yaşatır. Dead Space Remake alacağıma her türlü bu oyunu almak mantıklı geldi.

• Keşke türkçe dil seçeneği olsaydı ya merak ediyordum bu oyunu

• Verdik bakalım ön siparişi beklemedeyiz 🥳🥳 sırada Forspoken ve Re4 var battık anasını satayım 😅😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • helll_599 kullanıcısına yanıt

kesin yok mu?

oyunun dağıtıcısı pubg ama yok türkçesi

hatda oyun başta pubg evreninde geçecekti, oyunu yapanlar istemedi The Callisto Protocol (PS5 ANA KONU) 

The Callisto Protocol (PS5 ANA KONU)

Steamda gözükmüyor hocam tr dil yok herhalde.

• The Callisto Protocol (PS5 ANA KONU)Kings Elliot - Topicyoutube
    Provided to YouTube by Universal Music Group Lost Again (Theme From The Callisto Protocol) · Kings Elliot Lost Again ℗ A Verve Forecast Release / A Vertigo Berlin Release; ℗ 2022 Verve Label Group, a division of UMG Recordings, Inc. and Vertigo Berlin, a division of Universal Music GmbH Released on: 2022-11-17 Associated Performer, Vocals: Kings Elliot Associated Performer, Synthesizer Programming, Keyboards, Programming, Producer: halfrhymes Studio Personnel, Mixer, Mastering Engineer: Joe Grasso Composer Lyricist: Anja Gmür Composer Lyricist: James Conway Ellis Composer Lyricist: Emelie Eriksson Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=qj4sWmdwbjQ

God of war oynuyorum ama aklım bu oyunda yalan yok The Callisto Protocol (PS5 ANA KONU)  bilimkurgu korku deyince olay bitiyor benim için; Glen Schofield a ve ekibine güvenim tam

• launch trailer böyle olur ayakta alkışlıyorum The Callisto Protocol (PS5 ANA KONU) 

• Oyun yapımcılarına neden Türkçe dil desteği vermediklerini sormak isterdim.. Altyazı koymak bu kadar zor olmamalı.. Bizi yok saymaları görmezden gelmerine tahammül edemiyorum..

• Oyuna Türkçe Dil Desteği gelsin bende isterdim ama çok fazla diyalog ve derin bir hikaye olacak gibi de gelmiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.