Şimdi Ara

The Callisto Protocol (PS5 ANA KONU) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
8
Favori
24.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu konuda oyunun yapımcısı açıklama yaptı.

The Callisto Protocol (PS5 ANA KONU)
  • The Callisto Protocol (PS5 ANA KONU)
    The Callisto Protocol (PS5 ANA KONU)PlayStation Game Sizetwitter
    “🚨 The Callisto Protocol™ Update 01.004.000 Released. 🟪 Update Size Around 11.5 GB ⬜ New Download Size : 43.005 GB 🟫 #TheCallistoProtocol”
    https://twitter.com/PlaystationSize/status/1597510924717686786
  • Ön yükleme bu gece açılıyor galiba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    vay anasını acaba çok mu animasyon var season pass'ta ben nedense bu bitirici animasyonlara bayılıyorum,daysgone'da falan inanılmaz fazlaydı yakın dövüş bitirme animasyonları nerdeyse her yakın dövüşün farklı bitirici animasyonu vardı zevkten 4 köşe olmuştum 😁

• Oyunun inceleme puanları oyun çıktıktan sonra yayınlanacak heralde

• Oyunu öğlenden beri oynayanlar var twitch’te bakmak isteyen varsa bilginiz olsun

• ön indirme çarşamba sabah 8 de başlıcak gözüküyor. oyunda cuma sabah 8 de açılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam sayaç ona göre ayarlanmış

• ön indirme başlaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Callisto Protocol (PS5 ANA KONU)
    The Callisto Protocol (PS5 ANA KONU)Okami Gamestwitter
    “First review for The Callisto Protocol is up early.. 5/5. The game will be 12-14 hours long according to the review.”
    https://twitter.com/Okami13_/status/1597613902384218112?t=VQDcrUeIOrMFDtR65DaJtQ&s=19
  • indirmeye aldık bakalım.

• Ya bu oyun yayincilara, gelistiricilere vs acilmadi mi? Oyunu oynayip yorum yapan puan veren yok mu? 2-3 gun kaldi cikmasina nasıl hala yok anlamıyorum

• pc için ön yükleme ne zman bilgisi olan varmı

• Youtube'da son yüklemeye göre sıralarsanız bir kaç gameplay video çıkıyo, çok izlemedim kendim deneyimlemek istiyorum ama oyun dehşet iyi duruyo :)

• @SOLID SNAKE

hocam konu başlığını PS5&PS4 olarak güncellerseniz iyi olur. Ps5 ex. zannedilmesin.

• rogzoidre kullanıcısına yanıt

cuma günü incelemeler gelecek dostum

• bu tür oyunlar artık piyasada çok az ortalık online oyun kaynıyor değerini bilmek lazım; Silent Hill 2 Remake - Alan Wake 2 - Alone in the Dark - Dead Space Remake- RE 4 Remake 2023 güzel olacak old school oyuncular için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 30 Kasım 2022; 11:35:38 >
  • gamer-x kullanıcısına yanıt

hepsini oynamak istiyorum ama bu fiyatlarla zor callıstoyu steam dan 90 tl zor bela kaptık bakalım gerisi ne olucak

• İndirmeye aldık şahsi fikrim atmosfere hayran kaldığım için 80 85 arası bir puan alacağı yönünde

• gerisi kardeşlik ya da kiralama başka yolu yok yani bence :). çok şükür dhmizde bu ikisi de mevcut durumda.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.