Şimdi Ara

The Callisto Protocol (PS5 ANA KONU) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
536
Cevap
8
Favori
24.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alacağı puanlar buydu zaten beklentiye sokacak bir yapım değildi plus verince ki çok uzun sürmez gelir diye düşünüyorum o zaman oynarım nasipse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC'de sırf merakımdan başladım gayet iyi görünüyor. Asıl PS5'de oynuycam oyunu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PC'de çoğu kişi performans sorunları yüzünden eksiyi basmış.

PS5 de bir kaç saat oynayanlar performans sorunu görüp görmediklerini yazarlarsa sevinirim.

• Şu ana kadar 35-40 dk oynadım. Grafikler ve atmosfer acayip iyi. Karakterle daha yeni yeni combatlar başladı ama vuruş hissi de başarılı. Müzikler de gerginliği fazlasıyla veriyor.

Bazı combat anları ve kapı açılış gibi animasyonlar sırasında fps düşüşleri oldu bu arada. Belki bir güncelleme daha gelir birkaç gün içinde.

Yinede ben tamamım oyun için, özlediğim artık eskisi kadar göremediğimiz bir tür. Değerini bilmek lazım diye düşünüyorum.

Açık dünyada ordan oraya aynı görevlere koşturmaktan 40 saat aynı şeyleri yapmaktan sıkılmadık mı artık ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhasal -- 2 Aralık 2022; 11:25:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Korku oyunlarına çok yüksek puan verilmiyor Re hariç,Evil Within 2 de 75 puan ona bakarsanız ama çok harika bir oyun iyi eleştiriler aldı.
    Bu gece bende başlarım oynamaya

• mhasal kullanıcısına yanıt

atmosfer nasıl hocam ürkütücü mü

• Herkes beğenmiş oyunu ama puanlar çok düşük.

• Kaka ve yakışıklı kardeşime oyun beğendirmek deveye hendek atlatmaktan daha zor 😁

• bir sitede yan görev ve co-op yok diye eksi verilmiş The Callisto Protocol (PS5 ANA KONU)  ah şu yeni nesil oyuncular yokmu bir elinizi çekin şu oyunlardan youtube (yayıncı) oyunculuğu bitirdi bizi

• Bu arada dlc lerin içerikleride açıklanmış. 6 ay içerik diyorlar.

The Callisto Protocol (PS5 ANA KONU)

• dimontales kullanıcısına yanıt
    Panjurları indirip, kulaklığımı taktım hocam. Bu şekilde şu anda baya arkadaki müzik efektiyle beraber oldukça gergin gidiyor oyun. Ses efektlerini de beğendim. Daha çok başındayım tabi ne kadar doğrudur değerlendirmek bilmiyorum.

Oyunun bir ağırlığı var resmen. Bir şeyin üstünden atlarken, yürürken, vururken falan çok net bunu hissettiriyor. Ve oldukça başarılı buldum. Uçmalı kaçmalı işleri sevenler için rahatsız edici ve sıkıcı geliyordur eminim ki. Düşük puanların sebeplerinden biri bu olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhasal -- 2 Aralık 2022; 12:24:32 >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    O neyi beğenmişki sallayın gitsin

• gamer-x kullanıcısına yanıt

+1

• Oyunu PC'de oynadım bir sürü optimizsayon sorunları var konsollar da durum ne çok merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 2 Aralık 2022; 15:8:8 >
  • Source kullanıcısına yanıt

ps5 te çok iyiymiş. Pc baya sorunlu herkes diyor

• mesai bitsede yumulsak direk sabah işe giderken son 2dk kala sayaca bakıp PS5 i kapattım nasıl zoruma gitti :D

• Oynamadan yorum yapmamak lazım şimdi dead space 1 e bakınca 89-90 puanı var , RE 1 remake desen 91-92 lerde yani korku oyunu herkese hitap etmiyor 75 puan da iyidir demek doğru olmaz, bu oyunun da en kotu ihtimalle 82-83 lerde olmasını bekliyordum. Ama dediğim gibi oynamadan yorum yapmak doğru olmaz. Belki gerçekten optimizasyon bug glitch sorunundan düşük puan vermişlerdir.

• Source kullanıcısına yanıt
    ps5'te çok nadir fps düşmesi oluyor hocam,onlarda rahatsız edici değil ben performans moduna aldım film grain ve motion blur'u kapattım yağ gibi akıyor oyun

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.