< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
The Callisto Protocol (PS5 ANA KONU) (18. sayfa)
-
-
Cidden sorun var pc de insanlar haklı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
perfonmans modunda çözünürlük nedir hocam? 1080p falan değildir umarım evil west gibi
-
2160'a 60 fps diyor hocam internette 👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Xbox Series X de oynuyorum. Performans modu ON, Film grain enabled, Motion Blur enabled da fps düşüşü oluyor.
Bu özellikleri kapayınca yağ gibi akıyor ama. Bir Dead Space sever olarak ben oyunu beğendim.
-
İşin şakası oynanır ya puanlara bakmayın, the order da 5-6 küsürdü ayıla bayıla bitirmiştim.
-
Ben PC'de biraz oynadım gayet iyi PS5'de kutulu olarak bulduğum an oynuycam. The order 1886 bunun için en güzel örnek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Days gone da düşük not aldı ama oyun gayet zevkliydi oynadık
-
Rezillik ya.Bu zihniyete bıraksak co-op açık dünya bol bol yan görevli oyun dolacak piyasa.Haftaya başlıycam oyuna.Puanlar moral bozucu olsada bu tarz yapımlar az kaldı piyasada.Eski Dead Space tadını verse ve bol bol gerilim yaşatsa bile mutlu eder beni.
-
Callisto Protocol 6. saat geride kaldı.
Oyunun atmosferi beklediğim gibi güzel, bazı yerleri özellikle combat kısmı TLOU part 2 anımsatıyor ama tabi ki o kadar iyi ve eğlenceli değil. Vuruş hissi güzel, hikaye de şimdilik fena değil.
Oyunu normal zorlukta oynamama rağmen sanki pek normal zorlukta değil gibi 😀 kolay bir oyun değil. Sadece ölürken yapılan animasyonlar gereksiz uzun. Şuanlık fena değil yani 7.5 8 arası bir oyun bitince kaç olur bilemem ama lineer oyunları gerçekten özlemişiz.
Oyunlarda ilk kapattığım özellikler bunlar oluyor. Göz yoruyor.
-
-
Oyun saçma derecede zor bu arada ya orta seviyede oynuyorum 4-5 kişi olduğunda yapacak pek bir şey yok ölüyorsunuz resmen. Burası biraz saçma geldi bana
birazdan geçiyorum oyunun başına. bir kaç incelemede de bahsetmişler bu durumdan. oyun içinde değiştiriliyor mu zorluk?
-
Evet hocam options ta var değiştirme oyun sırasında. Zaten trophylerde baktım medium ve kolay aynı trophy yi veriyor en kötü bir yerden sonra baktım olmuyor geçerim. Zor seviyesinde bitirecekleri şimdiden tebrik ederim
Oyun çok iyi dehset-ül vahşet kapıların kapanması seslerine bile korkuyor insan 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birde Zombilerin saldırılarından kacabilirsem çok daha iyi olacak kestiremiyorum o an ama yapacam bu sağa sola kaçma olayını
Gösterilen videolardan 85 üstü bir oyun gibi duruyordu.
Arkadaşlar puana takılmayın ya artık oyunu oynayın, saçma diyaloglar yok lineer bir oyun, saçma sapan ot böcek toplamiyorsunuz daha ne istiyorsunuz ne güzel mis gibi oyun...
Son yıllarda böyle oyun çıkmıyor değerini bilmek lazım
Oyun belli ki ''iyi'' bir oyun fazlası değil. O kadar pazarlama yaptılar ki herkes üst düzey bir iş geliyor gibi beklentiye girdi ama öyle değilmiş anlaşılan. Oynamadım ama okuduklarımdan anladığım oyunda atmosfer ve görsellik harika, hikaye ve karakterler vasat, en önemli kısım oynanış ise sığ.
Yani lineer oyun demek 10 saat boyunca koridorda yürüyüp 2-3 tane silahla adamları öldürdüğün oyun anlamına gelmez. Ya karakter taşıdığı özellikler, kombolar, silahlar açısından farklılaşır gelişir ya da farklı oynanış sekansları eklersin. Yabancılar "set pieces" diyor buna. Gördüğüm kadarıyla oyun boyunca aynı hareketleri yapıp 2-3 silahla takılıyorsun. Düşman çeşitliliği desen minimum düzeyde. Kalabalık geldiklerinde de temel combat mekaniği aksıyor gibi duruyor.
Yani günümüz oyun standartlarında 75 civarı hakettiği puan olarak doğru gibi geldi. Daha önce de belirtilmiş Evil Within oyunları örneği var yani incelemelerde layık görüldüklerinden daha iyi oyunlar ama bunda aynı durum yok gibi.
Üzüldüm açıkçası büyük bütçeli survival horror türü dirilmeye başladı demiştik ama yeni oyunlar böyle çıkarsa iyi satmaz. Firmalar da risk almaz ancak remake'lere kalırız. Neyse belki remake'ler itici güç olur yeni oyunlar için. Gözler Dead Space ve RE 4'te.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 2 Aralık 2022; 19:27:54 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X