< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
The Callisto Protocol (PS5 ANA KONU) (19. sayfa)
-
-
geliştirme makinası buldum mu satıyorum ben elimde ki eşyaları hocam zaten 5-10 dakika sonra buluyorsun aynı şeylerden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende tam olarak bunu yaptım az önce. 3 tane ne olduğunu tam anlamadığım bir şey vardı inventory'de, sattım bende.
oyunu an itibariyle 2 saat kadar oynadım normal zorlukta. bence oyunun pekte abartıldığı kadar bir zorluğu yok.
etrafı iyi dolanırsanız oyun kaynak konusunda baya cömert. dediğim gibi sürekli bir şeyler bırakmaya başladım arkamda daha 2. saatte.
bazı cam dolaplar falan kırılabiliyor ve kaynak alabiliyorsunuz.
oyunda tek sıkıntı 3'lü 4'lü düşmanlar. çünkü kalabalık düşman gruplarında durup can basmanız neredeyse imkansız.
bu sebeple fighta girdiğiniz canla o 3-4 düşmanı devirmeniz gerekebiliyor. can enjektörünü genellikle kalabalık fight'a girerken kullanıyorum.
çok sayıda düşmana tam canla girmek önemli. dediğim gibi bunun dışında zorlayıcı bir tarafını görmedim şuan ki oynama süremde.
-
6800xt ile oynayamıyorum Drop shutter ne ararsan var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunun PS5 versiyonu yağ gibi akıyor gidiyor, herhangi bir FPS düşüşü yaşamadım. PC tarafında sanırım biraz problemli oyun, yakında pc için bir güncelleme gelir
-
Oyunun PS5 sürümü yağ gibi akıyor arkadaşlar PC gibi sorunlu değil 1 saate yakın oynadım en ufak performans sorunu yaşamadım.
-
Oyun ps5te gayet iyi performans olarak. Çok az drop gördüm. Çok çok ara sıra stutter oluyor ama kesinlikle ciddi bir sorun yok. Bence alacaklar komsola alsın oyunu pcde çok kötüymüş diye duydum. Onun dışında ben oyunu beğendim şu ana kadar. Mükemmel mi hayır, eksikleri ve yorucu kısımları var mı evet var, ancak o açık dünya saatler süren oyunlardan sonra böyle linear bir oyun çok hoşuma gitti. Alien film serisinin fanı ve bu tarz sci fi'ya çok düşkün biri olarak ben aradığımı buldum. Açık konuşayım ben bu oyunu öneriyorum tarzı sevenlere. Gamespotun verdiği 5'te çok komik duruyor kendileri deathloopa 9'lar 10'lar verip buna nasıl 5 vermiş hayret. Puanlara bakmadan kendiniz deneyin derim bence ortalma üstü bir oyun çıkmış özellikle sci fi seviyorsanız kesinlikle deneyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapak fotosundaki zırhı giyince artıyor
Sabah aldığım SS'ler 👍🏻
Missss gibi oyun oh be! Yan görev kaçırdım mı, onu bunu topladım mı, hikayede bir şeyi atladım mı derdi yok... Çizgisel bir şekilde oyunuyorsunuz, o kadar özlemişim ki şöyle oyunları çok iyi geldi bana :) Grafikler çok iyi gözüküyor, aksiyonu başarılı, gerilimi güzel... Herkes övüyor oyunu ama puanlara anlam veremedim. En fazla ileride tekrara düşüyordur diye düşünüyorum. Başı itibariyle oyun gayet güzel başladı.
-
En azından çabalamaları takdire şayan. Zaten ana karakter ve kombattaki sığlık bir acaba mı dedirtmişti. Ama yine de Daymare oynayan ben bunun da içinden geçerim her türlü.
PS5 sürümü yağ gibi akarken PC sürümü neden böyle anlamadım sırf bu durumdan dolayı ciddi eleştiri alıyor oyun. 2.Cyberpunk 2077 vakası diyorlar
1.006 güncellemesi gelmiş oyuna. Ufak bir güncelleme sanırım direkt kopyalanıyor… durumuna geçmiş 2 dk’da
Konsollara da geldi mi güncelleme?
Evet abi gelmiş.
Bu arada dün 1-2 saatlik sürede oyunu övdük ama eleştirmek istediğim şeyler artmaya başladı oynadıkça.
Oyunda zaten malzeme çok az. Üstüne ortalama canla ilerlerken bir anda yerden fırlayan şeyler canını azaltıyor. Dip cana gelince bir anda birisi gözükmeyen bir açıdan çıkıp sana saldırıyor ve hop ölüp 3 dk geriden başlıyorsun tekrar. Aşırı saçma ve sinir bozucu.
Orta seviye ile kolay arasında da öyle aşırı bir fark yok gibi geldi bana. Bir yerde takıldım hadi minimum security ye geçtim. Yok abi 5 kere vurman gerekiyorsa 4 kere vurman gerekiyordur belki öldürmek için. Agresiflik, kişi sayısı, hareketler aynı.
Bol bol öldükçe de gerçekten insan ölme animasyonlarının uzunluğuna takılmaya başlıyor ister istemez.
-
oyun zor değil demek için ilk 2 saat erken bir süre hocam. öyle çok çok bir kaynakta sunmuyor oyun. kaynak bol gibi gözüksede kalabalık bir saldırıda 2-3 can bastığımız şırınga bitiyor zaten. silahları yüksetmek için gereken kredilerde zor toplanıyor doğru kullanmazsanız oyunun ilerisinde çok zorlanırsınız. ben en zorda oynuyorum çoğu düşman tek atıyor 10 saat oldu 4. bölümün ortalarındayım.
ilk oyuna göre süper iş çıkarmışlar grafikler ve sesler muazzam hikaye güzel oynanış güzel daha neolsun bunlarla gelin bize
şöyle bir dizi yada film yapın arkadaş en son dead space animasyonu çıkmıştı muhteşemdi ; şu temada adam akıllı dizi film yok bir Alien dizisi geliştiriliyor Disney tarafından okadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 3 Aralık 2022; 12:8:56 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X