Tepkinizi gösterin tabii ki fakat her konu altında değil, o muhabbet ile alakalı olan konular belli forum da benim tek söylemek istediğim her konunun benzer muhabbetler ile kirletilmesi. Resmi yamaların translate olmasını tabii ki desteklemiyorum öyle bir düşünceniz olmasın, fakat her konu bu tarz muhabbetler ile kirletiliyor bakın şu an burası da bu konuşmalar yüzünden aynı durumda. Lütfen yanlış anlaşılmasın ücretli veya ücretsiz herkes bir şekilde yamalara ulaşıyor, kullanıyor ve anladığım kadarıyla her iki kullanıcı kitlesi de halinden memnun bu konuları daha fazla uzatmanın iki tarafın da fikrini değiştireceğini sanmıyorum. |
'The Callisto Protocol' Resmi Türkçe dil için kampanya düzenleyelim. (2. sayfa)

-
-
Hep bu iyi niyetten dolayı zaten yamalar bu alemde :))) Ve artık resmi yamalara da bulaşmış maşallah öyle bir hal almış ki . Sonuna kadar bu savaşımı vereceğim hiç merakın olmasın
-
Düşüncenize saygı duyuyorum o halde iyi forumlar.
-
Oyun kaç liradan satışa açıldı acaba? Şu anda Steam'de Day One Edition 499 TL ve Digital Deluxe Edition 669 TL olarak görünüyor. 15-20 saatlik oyun için hiç kimse 4 gün sabahtan akşama kadar eşşek gibi çalışıp da bütün parayı ona yatırmaz. Yerel fiyatlandırma ile bile orjinal oyun almak Türkiye'de artık hayal. Kimse kusura bakmasın, korsana devam. Korsan olduğu sürece de Türkçe dil desteği filan hikâye zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 18 Haziran 2022; 9:46:24 > -
Senin olmayan birşeyi satamazsın bu kadar basit bunu emeğe bağlayıp işçi partisi taklidi yapmaya gerek yok. O emek sahibi repliği ana dilinde yazan adamdır ve telif hakları tamamen firmaya aittir. Ben insanların yıllardır yaptığı bedava çevirilerden çok iyi yaparım diye piyasaya çıkıp 2 satır çevirip fikri mülkiyet sahibinin ürününden para kazanmazsın. Senin mantığınla araçların LED farlarını söküp sanayide yarı fiyatına satanlarda emektar kolay mı o LED'i söküp çıkarmak!
Anonymus muydu hatırlamıyorum forumda ana sayfaya çıkınca görmüştüm aylık üyelikle çeviri satanlar ne oldu RDR2 için şikayet gelince elleri ayaklarıan dolaştı
Çeviri gönüllülük işidir bir ürünü seversin İngilizce bilmeyenlerde bunu bilsin isteyerek çevirirsin bizde yaptık Oblivion'un tüm kitaplarını 2 kişi çevirdik yıllarca Naruto mangalarını Çekirdek çeviri olarak yaptık. Bu bir iş değil bir hobidir. Çevirmenlik yapacaksan okulunu bitirirsin resmi kanalla işe girersin başkasının fikri mülkiyetini çalıp satmaya çalışmazsın
-
Oyunun yapımcısı resmi dil desteği vermiyorsa , sen oyunun dosyalarına izinsiz şekilde erişip sonra orada yaptığın eklentileri parayla satıyorsan bunun emekle ve hakla ilgisi olamaz. O zaman torrentçilere de para ödenmeli adamlar emek veriyor sonuçta o dosyaları kırıp oyunları servis edebilmek için.
Forumu kazanç kapısı haline getiren çevirmenler, daha çok beklerler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Torrentçiler kazanıyor zaten kazanmasa yapmazlar. Hayatta paranın sermayenin çalışma şekli sizin düşündüğünüz gibi değil. Telif haklarına duyulan saygı çiçek böcek dünya barışı:((
Ortada rağbet edilen bir emek varsa para eder. Yasal veya yasadışı olmasının bi önemi yok. İnsanlar parasız yapmayı reddederse tümden ingilizce bilmeyen birisi ne yapacak. 10-20 lira neyse düşünmeyip alacak.
Ne yani para etmeyecek olmasının sebebi dosyalara izin erişim mi :( Çok dokunaklı.
Şikayet edilir yayımcı kanunları kullanarak engel olur o başka. Ama her çeviriden para alan hapse girmiyor.
Üstelik eskiden ne güzel çeviriler ücretsizdi diyenler telif haklarını vs düşünerek söylemiyor. Bizim milletin klasik beleşçiliğinden söylüyor. Siz de işte gelip böyle dosyalar mosyalar diyosunuz alakasız yerlerden ortak paydada buluşuyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 18 Haziran 2022; 16:54:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu almanıza gerek yok sadece steam istek listenize ekleyin. Türkçe gelmesi adına en etkili yöntem budur.
-
Aynen.
-
Adam güzel bir konu açmış saçma sapan yorumlarda bulunanlar olmuş, bu kitle yüzünden türkçe yama yapan grupta kalmadı, yemin ediyorum bizim insanımız hiçbir şeyi hak etmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eklemekle kalmayıp direk fiyat uygunken satın aldım ama Türkçe dil desteği geleceğini sanmıyorum.
-
keşke Türkçe dil desteği ile gelseydi
ama belki talep oluşturulsa güncelleme ile dil desteği verilir
bu konuda bilgili arkadaşlar umarız yardımcı olurlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X