Şimdi Ara

[the catcher] [PS4] 18 KISILIK FIFA 14 TURNUVASI [TURNUVA SONUÇLANDI] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
6
Favori
6.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the catcher

quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

O değilde şaktar donekslr , evertonu harcamışsınız hocam. Ama bu takımlardanda çıkarılabilcek yok gibi..

hocam şaktar oyunda yoktu everton ı da alırsak premier lige dönecek turnuva iyice:)

Shakhtar var oyunda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki tane takım yoktu birini de Shakhtar diye hatırladım. Eğer varsa sorun olmaz marsilyanın yerine alabilirim.
  • isim: Mustafa
    PSN: turee00

bir turnuvada daha beraberiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turee00

isim: Mustafa
    PSN: turee00

bir turnuvada daha beraberiz :)

Kaldı 7 kişi
  • quote:

İki tane takım yoktu birini de Shakhtar diye hatırladım. Eğer varsa sorun olmaz marsilyanın yerine alabilirim.

Çok iyi takım hocam , dene beğenirsen al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, katılım az olduğu için turnuvayı yine 16 kişilik yapacağız bu gidişle.. bir iki gün içinde değişiklik olmazsa gerekli ayarlamaları yapacağım.
  • quote:

Arkadaşlar, katılım az olduğu için turnuvayı yine 16 kişilik yapacağız bu gidişle.. bir iki gün içinde değişiklik olmazsa gerekli ayarlamaları yapacağım.

18 takım olsa 2 grup olsa ilk 4 ler çıksa sonra çeyrek ,yarı, final yapsak nasıl olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Arkadaşlar, katılım az olduğu için turnuvayı yine 16 kişilik yapacağız bu gidişle.. bir iki gün içinde değişiklik olmazsa gerekli ayarlamaları yapacağım.

18 takım olsa 2 grup olsa ilk 4 ler çıksa sonra çeyrek ,yarı, final yapsak nasıl olur ?

Bu da olur hocam eğer bir kisi daha katılırsa oyle yaparız.

• the catcher kullanıcısına yanıt
    Yazın hocam benide 18 takım olsun.

Mayısın başında askere gideceğim inşallah. Artık gidene kadar bitmezse turnuva kaldığım yerden yerime bir yedek oyuncu koyarsınız yada hükmen malup yazarsınız. Önemli olan katılmak :)

Psn: cnr_ares

İsim-soyad: Caner Çakır

İsterseniz biraz daha bekleyin bir kişi için isterseniz beni alın fark etmez. Nasıl uygunsa sizin için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares88

Yazın hocam benide 18 takım olsun.

Mayısın başında askere gideceğim inşallah. Artık gidene kadar bitmezse turnuva kaldığım yerden yerime bir yedek oyuncu koyarsınız yada hükmen malup yazarsınız. Önemli olan katılmak :)

Psn: cnr_ares

İsim-soyad: Caner Çakır

İsterseniz biraz daha bekleyin bir kişi için isterseniz beni alın fark etmez. Nasıl uygunsa sizin için

Mayısın başına kadar bitmesini umacağız artık hocam:) akşama doğru grupları ve takımları netleştireceğiz.

• ARKADAŞLAR TURNUVA 9 AR TAKIMLI 2 GRUPTAN OLUŞACAK. GRUPLARDA İLK 4 E KALANLAR ÇEYREK FİNALE ÇIKACAK. ARDINDAN YARI FİNAL VE FİNAL OLMAK ÜZERE TURNUVA SONUÇLANACAK.

TURNUVA HERKES ÜCRETİNİ YATIRDIKTAN SONRA BAŞLAYACAK ARKADAŞLAR.

1. GRUBUN 9 TAKIMI:

Bayern Münih
    FC Barcelona
    Real Madrid
    M. City
    Man UTD
    PSG
    Borussia Dortmund
    Juventus
    Chelsea

2. GRUBUN 9 TAKIMI:

Arsenal
    Napoli
    Tottenham
    AC Milan
    Liverpool
    Atletico Madrid
    Bayer Leverkusen
    FC İnter Milan
    Galatasaray

Gerekli görselleri ilk mesaja akşam ekleyeceğim.
  • Arkadaşlar turnuva kuraları çekildikten sonra ilk maçlar başlamadan önce 1 günlük takım değiştirme süresi var. isteyen arkadaşlar anlaşıp kendi aralarında takımlarını değiştirebilirler. Turnuvada olmayan bir takımı almak gibi bir seçenek yok. Ayrıca başka birine takımları değişelim diye ısrar etmek de yok ancak böyle bir şey olacağını zaten sanmıyorum

Ücretlerini yatırmayan arkadaşlar bir an önce yatırın da başlasın turnuva artık.
  • ank_yer_06 nickli arkadaşımız turnuva başlamadan çekilmiştir. 1 kişi eksiğiz şu an.
  • Hocam parayı yatırmamış olsam bende çekilirdim açıkcası hem ödül değişti , tamam ödül bu işin eğlencesi zaten 1. Olmam zor lakin 16 maç nedir ya 8 kişiyle anlaşıcamda maç yapıcamda öhh yani

Mayıs biter turnuva bitmez , yarı lig oldu bu resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

Hocam parayı yatırmamış olsam bende çekilirdim açıkcası hem ödül değişti , tamam ödül bu işin eğlencesi zaten 1. Olmam zor lakin 16 maç nedir ya 8 kişiyle anlaşıcamda maç yapıcamda öhh yani

Mayıs biter turnuva bitmez , yarı lig oldu bu resmen

hocam vallahi ben de anlamadım artık. turnuvayı kısa yapsam suçlu oluyorum uzun yapsam suçlu oluyorum. insanlar istiyor ki hem turnuvayı düzenliyeyim. hem herkesi toplayayım. hem tek tek fikstürle grupla şununla bununla uğraşayım. kısacası bir sürü emek harcayayım hem de üstüne cebimden para harcayıp ödül dağıtayım. yanlış anlamayın size değil bu laflarım. inanın ben dahil turnuva düzenleyen bir kaç arkadaş daha var hepsi aynı durumdan şikayetçi. bir türlü yaranamıyoruz kimseye. hayır ben paraları toplayıp işin peşini de bırakmıyorum ki. internet sitesinden kıçıkırık iki tane fikstür ayarlayıp hadi arkadaşlar, maçlarınız bunlar yapın bana birinciyi söylersiniz de demiyorum. turnuvanın başından sonuna kadar uğraşıyorum. bu turnuva da bana ders oldu, bundan sonra sadece katılacağım başka turnuvalara, neden uğraşıp kendimi yoruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the catcher -- 17 Nisan 2014; 16:07:39 >

• benide yazarmısın hocam
    Evren
    30
    Psn:IIRonaldinhoII

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47FB47542 -- 17 Nisan 2014; 16:14:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evr-FB

benide yazarmısın hocam
    Evren
    30
    Psn:IIRonaldinhoII

yazdım hocam
  • the catcher kullanıcısına yanıt
    Burada bana laf gelmis cevaplayayim.
    Kimse sizden cebinizden para odeyip odul dagitmanizi istemiyor; onceki turnuvada da katilim olmayinca odul degismisti yine aynisi oldu.

Ayrica duzenledigim turnuvayi o kicikirik fixturelist'ten yaptim bundan gocunmuyorum, Tuhaf. veya smskdr'in turnuvalarinda buyuk emek harcayarak yaptiklari tablolari yapacak kadar da bilgim/zamanim yok. Son olarak emek harciyorum yazmissin ama yaptigin iki turnuva da direk eleme usuluydu ve konuya koydugunuz tablolar pek de diger arkadaslarinki gibi gorunmuyordu.

Mazeretimi mesajla belirttim iyi gunler iyi oyunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Burada bana laf gelmis cevaplayayim.
    Kimse sizden cebinizden para odeyip odul dagitmanizi istemiyor; onceki turnuvada da katilim olmayinca odul degismisti yine aynisi oldu.

Ayrica duzenledigim turnuvayi o kicikirik fixturelist'ten yaptim bundan gocunmuyorum, Tuhaf. veya smskdr'in turnuvalarinda buyuk emek harcayarak yaptiklari tablolari yapacak kadar da bilgim/zamanim yok. Son olarak emek harciyorum yazmissin ama yaptigin iki turnuva da direk eleme usuluydu ve konuya koydugunuz tablolar pek de diger arkadaslarinki gibi gorunmuyordu.

Mazeretimi mesajla belirttim iyi gunler iyi oyunlar.

Hazırladığım turnuvalar sana cok kaliteli görünmemiş olabilir belki dostum ama bu emek ve zaman harcadığım gerçeğini değiştirmez. Eğer harcayacak zamanın ve bilgin yoksa turnuva hazırlamazsın olur biter dostum. Kolay gelsin sana.

• Ahmet demirel
    psn:demireltr
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.