Şimdi Ara

[the catcher] [PS4] 18 KISILIK FIFA 14 TURNUVASI [TURNUVA SONUÇLANDI] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
6
Favori
6.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_yigit -- 19 Nisan 2014; 12:51:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_yigit

yer kaldi mi acaba?
    quote:

Orijinalden alinti: x_yigit

yer kaldi mi acaba?

PSN ya? ve isim yazyn hocam yedek olarak yazalym çykan arkada? olursa sizi alyryz. Zaten bir arkada? hala ücreti yatyrmady mesai saati bitimine kadar olursa çykartaca?ym turnuvadan yerine siz gelirseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the catcher -- 19 Nisan 2014; 13:40:17 >
  • kuralar bugün çekilse de takimimyzi ögrensek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47FB47542 -- 19 Nisan 2014; 13:57:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-47FB47542

kuralar bugün çekilse de takimimyzi ögrensek
    quote:

Orijinalden alinti: Evr-FB

@emre343434 nickli arkada?y bekliyoruz hocam. lig tablosu, fikstür maç tarihleri.. her ?ey hazyr. ?u an katylmak isteyen bir arkada? olur ve emre343434 mesai saatine kadar ücreti yatyrmazsa, katylmak isteyen arkada?y turnuvaya dahil edece?im.

• quote:

Orijinalden alinti: the catcher

quote:

@emre343434 nickli arkada?y bekliyoruz hocam. lig tablosu, fikstür maç tarihleri.. her ?ey hazyr. ?u an katylmak isteyen bir arkada? olur ve emre343434 mesai saatine kadar ücreti yatyrmazsa, katylmak isteyen arkada?y turnuvaya dahil edece?im.

dostum dyger turnuvalrda oldu gytdy gydyyor yada sanl pzar uzerynden odeme yky turnuvaya katyldym ykysndede ordn odeme yaptym oyle yaprsn odemeyy hemen yapayym dyger turlu malesf katylamam

• dostum gytdy gydyyordn yada sannl pzardan odeme ac symdy odeme yapayym dyger turlu malesef suan bankya gydemem dyger yky turnuvaya oyle katylmysdym gytdy gydyyor ve sanl pzardan odeme yapark
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre343434

quote:

Orijinalden alinti: the catcher

quote:

dostum dyger turnuvalrda oldu gytdy gydyyor yada sanl pzar uzerynden odeme yky turnuvaya katyldym ykysndede ordn odeme yaptym oyle yaprsn odemeyy hemen yapayym dyger turlu malesf katylamam

Hocam dün açamadığımı daha doğrusu beceremediğimi söylemiştim siz de eft yoluyla yarın yollarım dediniz. madem öyle dün söyleseydiniz keşke katılamayacağınızı.

• arkadaşlar emre343434 nickli arkadaşımızı sancılı bir "15 lirayı bir türlü ödeyememe" durumundan sonra turnuvadan çıkardım. başka bir turnuvaya artık kısmetse. şu an bir kişi eksiğiz. turnuvaya dair her şey hazır. 1 kişi katılıp ücretini öder ödemez başlayacağız.
  • Yaz benide
  • quote:

Orijinalden alinti: YasinJR10

Yaz benide

PSN, isim ve ya?ynyzy da yazyn hocam.
  • psn :handsome_ugo
    uğurcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

Yaz benide
    quote:

Orijinalden alinti: YasinJR10

Yaz benide

PSN isim ve ya? lazym hocam.
  • Arkada?lar turnuvada 1 ki?i eksi?imiz var. turnuvaya katylyp, ücretini yatyracak ilk ki?iyi alaca?yz ve ba?layaca?yz.
  • Can kardeş başlasın da haftasonu müsaitken bir kaç maç bitirelim.
  • Arkada?lar katylym tamamlandy kurayy çekip yayynlayaca?ym yarym saat içinde. takymlar belli olduktan sonra 1 saatlik takym de?i?tirme hakky olacak isteyen arkada?laryn. yani anla?yldy?y takdirde arkada?lar kendi aralarynda takymlaryny de?i?tirebilecekler. dy?arydan takym alymy olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haebrun

Can kardeş başlasın da haftasonu müsaitken bir kaç maç bitirelim.

Aynen bence de turnuva başlasın ,kura çekilsin, katılan arkadaş bu hafta bay geçsin, haftasonu maçlarımızı yapalım (;
  • quote:

Orijinalden alıntı: haebrun

Can kardeş başlasın da haftasonu müsaitken bir kaç maç bitirelim.

Aynen bence de turnuva ba?lasyn ,kura çekilsin, katylan arkada? bu hafta bay geçsin, haftasonu maçlarymyzy yapalym (;
  • Kurayı çektim arkadaşlar videosunu az sonra ekleyeceğim. listeleri de 10 dakika içinde yazarım herkes maçlarına başlayabilir.

• arkadaşlar bir iki saat içinde takımlarını kendi aralarında değiştirmek isteyen arkadaşlar konuşup anlaşabilirler. takım değişikliği olursa sayfaya mesaj atarsınız. maçlar başlayabilir. 23 nisan günü saat 23:59 a kadar ilk iki haftalık fikstür oynanmalıdır.
  • Can ilk hafta milan AC maçı göremedim? nedir durum?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.