Şimdi Ara

[the catcher] [PS4] 18 KISILIK FIFA 14 TURNUVASI [TURNUVA SONUÇLANDI] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
6
Favori
6.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda handsome_ugo diye birini bulamyyorum ya msj atycam adamyn ismi çykmyyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turee00 -- 20 Nisan 2014; 9:34:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turee00

forumda handsome_ugo diye birini bulamyyorum ya msj atycam adamyn ismi çykmyyor

burdaym hocam bgn yapalm macları bi ayılıyım sana msj atarm :)
  • fizboz (dortmund) dün akşam ekledim seni psn ye,gelirsin maçlarımızı yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedy_gonzaless

fizboz (dortmund) dün akşam ekledim seni psn ye,gelirsin maçlarımızı yapalım

selam, oglen 4 gibi girecem.
  • Beyler s.a

Atletico Madrid benim. Öteki hesabım cezalı oldugundan buradan yazıcam bir kaç gün. Bu akşamdan itibaren maçları yapabiliriz.

Psn: finchello
  • Bilgilendirme: ares88 kullanıcı adlı Psn: cnr_ares olan arkadaşla takımları değiştik. Arkadaşın bayern münih benim takım totenham dı. Benim takımım bayern münih arkadaşın ki totenham olmuştur. Benim PSN: exterminating96 Tabloların değiştirilmesi önemle rica olunur.

@the catcher
  • milan 1-0 leverkusen

leverkusen 0-3 milan

ikinci maçta biraz dayak yedik ama olsun. arkadaşa başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haebrun

milan 1-0 leverkusen

leverkusen 0-3 milan

ikinci maçta biraz dayak yedik ama olsun. arkadaşa başarılar.

Tebrikler, İster istemez biraz gerildi son dakikalarda ;) başarılar sanada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arsenal 0-0 milan

milan 2-0 arsenal

arkadaşa tebrikler, başarılar. güzel maçlardı.

arkadaşlar sz 6. haftanın maçını yapmışsınız ac milan ve inter milan farklı takımlar lütfen dikkat edelim.
  • quote:

şeyi sorucam ya sıranın önemi var mı yani benim 1. hafta PSG ile maçım var ama adam musait değil, bende gidip 2. haftadaki maçımı oynuyabilirmiyim veya 4. haftadaki ?

sıranın önemi yok hocam o haftalar içerisinde yapmanız gereken maçları yaptığınız sürece, ileriki haftalardaki maçlarınızı yapabilirsiniz. sorun yok. ama örneğin 2. haftadaki maçı yapmayıp gidip 6. haftayı yaparsanız, 2. haftanın da süresi dolarsa tekrar 2. hafta maçını yapamazsınız. şimdiden uyarayım. başarılar herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: exterminating

Bilgilendirme: ares88 kullanıcı adlı Psn: cnr_ares olan arkadaşla takımları değiştik. Arkadaşın bayern münih benim takım totenham dı. Benim takımım bayern münih arkadaşın ki totenham olmuştur. Benim PSN: exterminating96 Tabloların değiştirilmesi önemle rica olunur.

@the catcher

Tamamdır hocam sizin takımları değiştirdim. bugünden itibaren takım değişikliği yapılamaz arkadaşlar bilgilendireyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the catcher

quote:

arsenal 0-0 milan

milan 2-0 arsenal

arkadaşlar sz 6. haftanın maçını yapmışsınız ac milan ve inter milan farklı takımlar lütfen dikkat edelim.

birbirimizi bulmuşken yapıverdik. kayırlar tutulsun sorun olmaz kanımca. aradakileri de yaparız müsait olsun diğerleri.
  • quote:

quote:

quote:

arsenal 0-0 milan

milan 2-0 arsenal

birbirimizi bulmuşken yapıverdik. kayırlar tutulsun sorun olmaz kanımca. aradakileri de yaparız müsait olsun diğerleri.

Tamamdır hocam sorun yok ben inter milan'la karıştırıp 3. hafta maçı yaptınız sandım.

• arkadaşlar liverpool olarak müsaitim isteyen arkadaşlarla maçlarımızı yapabiliriz.
  • quote:

arkadaşlar liverpool olarak müsaitim isteyen arkadaşlarla maçlarımızı yapabiliriz.

Yapalım ben de oyundayım (;

• quote:

Orijinalden alıntı: Denizmax

quote:

arkadaşlar liverpool olarak müsaitim isteyen arkadaşlarla maçlarımızı yapabiliriz.

Yapalım ben de oyundayım (;

tamamdır hocam ekle beni geliyorum.
  • quote:

forumda handsome_ugo diye birini bulamyyorum ya msj atycam adamyn ismi çykmyyor

hocam seni bekliyorum yapalm maçları artk :)

• A grubunda ki kimseden ses seda çıkmıyor. A grubundan Bayern Münih'le maçı olan arkadaşlar mesaj atsınlar herhangi bir haftanın maçı olabilir.
  • Manchester City 2 - Borussia Dortmund 2
    Borussia Dortmund 1 - Manchester City 1

Iki mac da cok cekismeliydi, bitiricilik yetersizligi dikkat cekti :) Tebrikler.
  • B.leverkusen:1
    Liverpool :1
    2.maç;
    Liverpool:2
    B.leverkusen:3
    Kıran kırana geçti (;
    Başarılar can ..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.