< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 15 Mart 2018; 20:26:22 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 15 Mart 2018; 20:26:22 > |
Oyunu %95 herkes beğenmiş. Çok sevindim bende ilk oyunu arkadaşlarımla hunharca oynayan biri olarak özetimi geçiyim hazır serverler hata vermişken...
Birkere görüntü efsane olmuş eski oyunla karşılaştırsam aynı karelerde ve aynı araçlarda insanın dibini düşürür net.. Gece ambiyansı şehirlerdeki canlılık yaşayan bi şehirde olduğumuzu daha çok hissetmek süper.. Sadece uzun yol sürüşlerinde bazen trafik fazlaca azalıyor onuda umarım değiştirirler. Araç grafikleri aydınlatmalar Ps4 Pro da aldığım Hdr bolca belli oluyor. Bir arkadaş söylemiş zaten haritayı ufalttıkça şehirin yaşadığını tepedende görebiliyorsunuz.. 2. Efsane durum sesler.. Sadece motor sesleri değil, çevre sesleri lastik seslerinin homurtusu çakıllı yollardaki sesler, çarpışma seslerindeki çeşitlikler müthiş.. Araç seslerine hayran oldum yeni mx5i normalde sürmesem oyunda bu kadar iyi olmuş demeyebilirdim efsane tek kelime.. Araçların patlayan egsoz sesleri bile araçtan araca tonlamaları değişiyo.. Ciddi uğraşmışlar bu konuda en az grafik kadar iyi belkide daha iyi.. Oynanış ilk oyuna göre 1 tık değil 3 5 tık daha oturaklı olmuş virajı dönerken aracın ağırlığı ve dönüşlerde net belli oluyo daha ilk araçda belli oldu. Fark yok diyenler olursa lütfen 1. Oyunla aynı araçları kıyaslasın.. Bunun dışında arcade eğlence tam gaz devam.. Direksiyon icin extra ayarlar eklenmiş ve süper olmuş.. Seattle dan bir rota çizdim tt rs ile tapagaz ortalama 220-240 km hiç durmadan 47 dakikada gittim ama bittim :)) ki yollar çok düzdü rotada eminimki dakikalar baya artabilir. Karlı bölgenin karsız olması üzdü.. Ara ara komple kar yağıyomuş bana denk gelmedi arkadaşlarıma denk gelmiş ama bu özelliği sevmedim.. Keşke eski oyundaki gibi south lake karlı olsaymış.. Menüler daha basit sade anlaşılır. Eski oyunu hatırlayın neredeyse 1 şerite 2 2,5 genişliğinde araç sığardı ve uzun yolları zevksiz yapardı şimdi tam olarak araç-şerit genişliği oranı müthiş derecede olması gereken olmuş... buda uzun seyahatleri çok daha eğlenceli yapıyor.. Direksiyon desteği ile hiç kaza yapmadan sürmeniz dikkatli olmanızla beraber mümkün.. En çok sevindiğim konu bu.. İstediğim ama olmayan araç içi koltuk ayarı (FOV) ayarının olmaması. Keşke o güzel kokpit görüntüsünü daha geriden görüp daha keyifli olabilseydi.. O kadar forumlarında yazdık ama nafile.. Oyunun rakipleri Nfs, Fuel gibi oyunlara göre kesinlikle çok daha iyi.. Hatta yanına bile yaklaşabileceğini düşünmediğim Forza serisine bayaa yaklaşmış diyebilirim.. Bunu, oyunu beğenen birçok arkadaşımda destekliyor. Ama tabi kişisel zevkler sonuçta.. Şimdilik kabaca diyeceklerim bu kadar.. Tek başınıza oyunu bitirip sıkılıp satabilmenin normal olduğu gibi arakadaş ortamında yıllarca oynanabilecek kesinlikle müthiş bir sürüş oyunu olmuş diyebiliri.. Hard truck, Ets, Tdu kafasındaki biri asla almamazlık yapmaz bu oyunu :) Bende ön sipariş geçebilirim çıkmaya yakın bakalım.. |
Oyungezeri ciddi ciddi dikkate alan var mi bu zamana kadar ?
Youtube inceleme videosunun yorumlarina bir bakin takipcileri bile sacmaladiklarinin farkinda. Hatta birisi CD KEY gondermediler herhalde yazmis hani Ubisofta bir garezleri var gibi incelemisler resmen. |
Oyunlari amaci disina cikarirsak her oyunun sacmaligi var hacim. Hayran oldugum ve bir an olsun oynamayi birakmadigim GT Sportta son hiz duvara gir, sanki dokunmussun gibi tik duruverirsin malum. Biraz once 300 ile duvara giren sen degilmissin gibi tepki verir. Oyunun amaci duvara girmek degil sonucta. Bize bunu vaadetmiyor. Crew 2'yi de boyle dusunmek lazim. Ha ben Crew 2 surusune tumsekten firlayip yere yer cekimi 10x katlanmis gibi birden yapismasindan nefret ettim mesela boyle bir rezalet olmamali. Burasi elestirilebilir ki komik acinasi bir halde bu konuda Crew 2. O ne bicim yere dusus oyle havada duramadan yere cakiliyor 16 ton sanki araba. Arcade bile olsa agirlik transferi dedigin gibi olmali bkz Motorstorm hatta GTA serileri. Hatta ki Mad Max efsane keyifli bir surusu vardi Mad Maxin. Yazik Crew 2 su oyun kadar ugrasmamis bunlara.
Bence Crew 2 saglam update alacak. Boyle bir potansiyeli harcamazlar. Suruste epey ince dokunus bekliyorum. Su an epey kotu durumda cunku yillar once yapilmis oyunlardan nasil daha kotu olabilir nasil ugrasilmaz anlasilir gibi degil. Tum yardimlar kapaliyken bir miktar adam oluyor ama yetmiyor yine. |
Patması iyi oldu. Patlayınca çabuk ucuzluyor.
O kadar da abarttıkları kadar kötü değil oyun. Betasını oynadık bizde, araba yarışı isteyenler için idare eder zevkli bir oyun. Kaldı ki hikaye modunu geliştirip ekstra birşeyler üstüne ekleyebilirler. |
Geceye bir resim bırakalım
|
Helal
Bu arada arkadaşlar ben yarış oyunu hastasıyım parasına değsin değmesin ben bu oyunu beğendim zevkle oynuyorum belki bir Forza Horizon serisi değil ama bot ve uçak yarışları ile kendince farklı bir oyun The Crew 2. Ubisoft'un bu oyuna birçok güncelleme ile çok daha iyi hale getireceğini düşünüyorum. |
Önce adam gibi Gran Turismo yapsın da openworld eksik kalsın.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|